Weather Warfare

Αυτή είναι η τεχνητή κακοκαιρία και η “εγ-κλιματική αλλαγή”

⚠ Fair Notice: Τα άρθρα της AllNewz είναι αποτέλεσμα έρευνας, συγγραφής ή μετάφρασης της ιστοσελίδας ​και απαγορεύεται ρητά η πλήρης αναδημοσίευσή τους ή μέρους αυτής, καθώς και η αναπαραγωγή υλικού. Επίσης απαγορεύεται αυστηρώς οποιαδήποτε επισήμανση και χαρακτηρισμός των άρθρων μας από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος οργανώσεις οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε

Χτες η κα Δούρου όλη μέρα πήρε σβάρνα τα ραδιόφωνα και απαντούσε στις καταγγελίες που έκανε ο κόσμος για την ολιγωρία των έργων στην Μάνδρα που για μια ακόμα φορά έγινε λασπο-Βενετία: Δεν φταίμε εμείς, φταίει η κλιματική αλλαγή!

Και είχα αναρωτηθεί… θα το πουν άραγε; Αλλά με ένα σμπάρο δυο τρυγόνια: Και προσπάθησε να απενοχοποιήσει τον ποπό της η κα Δούρου, κι έκανε και την προπαγάνδα της κλιματικής αλλαγής.

Το αποτέλεσμα ήταν ένα μπούμερανγκ. Γελούσε ο κόσμος και σχολίαζε άσκημα.

Φυσικά η κλιματική αλλαγή φταίει όταν έχουμε πλημμύρες καλοκαιριάτικα στην Ελλάδα, για πόσες μέρες τώρα, η ίδια κλιματική αλλαγή χτύπησε και την Τουρκία, αλλά και η κλιματική αλλαγή φταίει που η Βρετανία έχει καύσωνα και άλλες ευρωπαϊκές χώρες απολαμβάνουν τον ήλιο!

Επίσης η κλιματική αλλαγή φταίει για τις ουρές των αεροπλάνων που έχουν μια μανία να επιμένουν, καθώς και τα περίεργα κυματιστά νέφη που βλέπουμε πάνω από τις χώρες μας, αλλά και είναι ιδιαίτερα έντονα στην Νορβηγία, η οποία κατέχει το δικό της χααρπ.

 

Επίσης η κλιματική αλλαγή φταίει που αυτή τη στιγμή λυσσομανά για μια ακόμα φορά στο Πήλιο. Πως “άλλαξε” το κλίμα; Πολύ απλά: Ένας μπλε καταγάλανος πεντακάθαρος πρωινός ουρανός έγινε μέσα σε λίγη ώρα σκ@τά μόλις πέρασαν τα αεροπλάνα και ψέκασαν, ενώ την ακτινοβολία την νιώσαμε και νιώθουμε μέχρι το μεδούλι, μέχρι τον τελευταίο κρίκο του DNA μας!

Δυο πράγματα προσπαθεί να κρατήσει η Ελλάδα αυτή τη στιγμή: Την αγροτιά της και τον τουρισμό της. Πάνε στο διάολο και τα δυο. Κι αντί για συν, έχουμε και πλην, με τον ΕΛΓΑ να αποζημιώνει, τα νοικοκυριά να χάνονται και, ας ανάψουμε και κεράκι που μέχρι στιγμής δεν θρηνήσαμε θύματα εκτός από 2-3 κεραυνοβολημένους.

Η κλιματική αλλαγή θα κρατήσει τώρα τον Βρετανό στο χωριό του, καθώς και όλους τους λοιπούς Ευρωπαίους, παρότι η ψεκαστική Easy Jet από σήμερα άνοιξε γραμμή πέρα δώθε Βόλο-Λονδίνο δυο φορές τη βδομάδα. I will keep an eye on you και… κάτσε καλά!

“Θεραπεία μετά… παρενεργειών”!

Πάντως οι Γεωμηχανιστές υπόσχονται να “θεραπεύσουν” το κλίμα με τις μεθόδους τους, αλλά μελέτες λένε ότι η θεραπευτική αγωγή έχει και “παρενέργειες”. Ποιές είναι αυτές; Να… αλλού θα γίνονται πλημμύρες κι αλλού θα υπάρχει ξηρασία.

Ααα! Θα επηρεάσει και τους τυφώνες, λένε η διαχείριση της ηλιακής ακτινοβολίας!

“Η δραστηριότητα της καταιγίδας του Βόρειου Ατλαντικού σχετίζεται με τη θέση του τροπικού ρεύματος. Αν ο πίδακας συμπίπτει με την κύρια περιοχή ανάπτυξης του τυφώνα του Ατλαντικού (MDR), τότε η ενισχυμένη κατακόρυφη διάτμηση του ανέμου λειτουργεί για να αποδυναμώσει τις καταιγίδες. Η ηλιακή γεωμηχανική στο βορρά θα μετατοπίζει το ρεύμα του jet stream προς τα νότια έτσι ώστε να συμπίπτει με το MDR, ενώ η ηλιακή γεωμηχανική στο νότο θα μετατοπίσει το βόρειο ρεύμα προς βορρά, παρέχοντας τις βέλτιστες συνθήκες για το σχηματισμό καταιγίδων”.

 

Αλήθεια, κα Δούρου; Και δεν μου λέτε κα Δούρου, που τα ξέρουν όλα αυτά από πριν, αφού υποτίθεται δεν τα έχουν ακόμα κάνει; Γιατί, κα Δούρου, λένε σε σας τους αξιωματούχους ότι γίνονται μυστικά προγράμματα Γεωμηχανικής για τη διάσωση του κλίματος, κι επειδή χρόνια περνούν κι αυτό, όχι μόνον δεν διασώζεται αλλά πάει κατά διαόλου, πρέπει να σας πουν και για τις “παρενέργειες” της θεραπείας. Είναι κάτι σαν τα φάρμακα για την κατάθλιψη, που γράφουν στις παρενέργειες ότι παθαίνεις κατάθλιψη! Εσύ που τα παίρνεις, όχι αυτοί που τα πουλάνε, αυτοί χαίρονται που βγάζουν χρήματα και τους περνάει η θλίψη. Κάτι σαν το υπόθετο για τον πόνο του άλλου, που είχε κυκλοφορήσει παλαιότερα – εσύ το βάζεις εκεί που ξέρεις, άλλος γίνεται καλά!

Κι έτσι από τις “παρενέργειες”, το μεσογειακό κλίμα πήγε προς Βορρά μεριά, κι εμείς απολαμβάνουμε ακραία φαινόμενα και Σαχάρια σκόνη. Λίγο πιο κάτω από μας, στην Αφρική, αλλά και στην Ινδία, απολαμβάνουν… δίαιτα – Weight Watchers! Ξηρασία, δηλαδή καθόλου βροχή σε πολλές περιοχές, κι από τροφή, τίποτα! Νούλα. Μηδέν εις το πιάτο!

Ναι κα Δούρου; Η κλιματική αλλαγή φταίει, και περιμένουμε πως και πως μια μέρα η ανθρωπότητα να την κάτσει στο σκαμνί και να λογοδοτήσει για το “φταίξιμο” της. Αργά ή γρήγορα, αυτό θα γίνει κάποια στιγμή.

 

Στην ίδια κατηγορία

AllNewz σημαίνει όλη η Αλήθεια