Εμπόλεμη Ζώνη Χημικοί αεροψεκασμοί

Τρόμαξαν οι Ιρλανδοί με τις “επίμονες ουρές” των αεροπλάνων!

“Μήπως είδατε κάτι περίεργα ίχνη που μοιάζουν με τα ίχνη αεροπλάνων στον χθεσινό ουρανό, μέσα ή γύρω από το Δουβλίνο;”

Αυτό ρωτάει τους αναγνώστες της η Ιρλανδική theliberal.ie σε άρθρο της στις 27 Ιουνίου.

Προφανώς γιατί οι χημικοί αεροψεκασμοί ήταν τόσοι πολλοί κι έντονοι, που αναστάτωσαν τους Δουβλινέζους κι άρχισαν να μοιράζουν φωτογραφίες λέγοντας ότι αυτά είναι “chemtrails”, και όχι απλές ουρές αεροπλάνων.

Τα γνωστά-άγνωστα ίχνη άρχισαν να  άρχισαν να εμφανίζονται για πρώτη φορά γύρω στις 7 π.μ. και στη συνέχεια σταμάτησαν απότομα γύρω στις  8 π.μ. Έμειναν πολύ περισσότερο από ό, τι θα περίμενε κανείς και απλώνονταν, προκαλώντας μια ομίχλη, σύμφωνα με το σάιτ.

Επίσης θεωρεί παράξενο το γεγονός ότι η εναέρια κυκλοφορία στο Δουβλίνο δεν ήταν διαφορετική από ό, τι στις προηγούμενες μέρες, όπου αυτά τα ίχνη δεν εμφανίζονταν.

Κι αυτή ήταν η εικόνα της… κανονικής κυκλοφορίας πάνω από την Ιρλανδία εκείνες τις μέρες:

Δρόμοι και σκεπές λιώνουν σε Βρετανία, Σκωτία και Ιρλανδία

Αυτό αναφέρει το BBC και πολλά άλλα σάιτς. Τώρα αν όλο αυτό το σκηνικό έχει να κάνει με τους χημικούς αεροψεκασμούς, μην τολμήσετε να το πείτε, θα σας πουν συνωμοσιολόγο.

Πρέπει να λέτε τουλάχιστον τρεις φορές τη μέρα, “Κλιματική Αλλαγή”. Πάρτε κι ένα χαλάκι όπως οι μουσουλμάνοι, και προσκυνήστε την εκκλησία της Κλιματικής Αλλαγής, την αυγή, το καταμεσήμερο και το σούρουπο. Αν δεν το κάνετε, κι αν δεν είστε μάλιστα και πεπεισμένοι ότι εσείς και τα παιδιά σας φταίνε γι’ αυτήν, τότε δεν είστε πολιτικά ορθός και η δημοκρατία κινδυνεύει εξ αιτίας σας!

Μούφα-επιστήμη εγκεφαλοπλένει

Με το που γράψαμε στις 28/6/18 Αυτή είναι η τεχνητή κακοκαιρία και η “εγ-κλιματική αλλαγή”, τσουπ σκάει μύτη και ο “πανεπιστημιακός”! Ποιος μπορεί να συγκριθεί μαζί του;

Viral σε όλα τα ελληνικά ΜΜΕ, όπου οι φτερωτοί δημοσιογράφοι (παπαγαλάκια) αναδημοσίευσαν τα συμπεράσματα του αναπληρωτή καθηγητή Φυσικής του Πανεπιστημίου Πατρών και διευθυντή του Εργαστηρίου Φυσικής της Ατμόσφαιρας, Ανδρέα Καζαντζίδη, που χαρακτήρισε ως  ασυνήθιστη την καιρική διαταραχή των τελευταίων ημερών στην Ελλάδα, αποδίδοντάς την στην κλιματική αλλαγή που συντελείται.

Το timing των δηλώσεων του μετά το άρθρο μας μπορεί να πει κανείς ότι είναι τυχαίο (να πάω να παίξω και κανένα lotto) αλλά το timing των αεροψεκασμών πριν από τα ακραία και τους κουβάδες σκόνης που βλέπουμε τελευταία, μόνο τυχαία δεν είναι!

Είναι γνωστό πια ότι το κατεστημένο υποτιμά το κοινό και την νοημοσύνη του, ξεσκίζεται στην Γκεμπελικού είδους προπαγάνδα κι ας μιλάει κατά του φασισμού όλη μέρα, και χρησιμοποιεί μέρος της επιστημονικής κοινότητας για να της προσδώσει κύρος. Παλιά τους τέχνη κόσκινο – κι ο κόσμος αρχίζει πλέον να σας μαθαίνει!

Shares
⚠ Fair Notice: Τα άρθρα της AllNewz είναι αποτέλεσμα έρευνας, συγγραφής ή μετάφρασης της ιστοσελίδας ​και απαγορεύεται ρητά η πλήρης αναδημοσίευσή τους ή μέρους αυτής, καθώς και η αναπαραγωγή υλικού. Επίσης απαγορεύεται αυστηρώς οποιαδήποτε επισήμανση και χαρακτηρισμός των άρθρων μας από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος οργανώσεις οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε

Στην ίδια κατηγορία

AllNewz σημαίνει όλη η Αλήθεια
Shares