Weather Warfare Εμπόλεμη Ζώνη

Καλύτερα κε υπ. Εσωτερικών της Ινδίας να συνεργαστείτε με τον υπ. Περιβάλλοντος

Kαταιγίδες σκόνης, βροχή και βροντές έπληξαν τμήματα της βόρειας Ινδίας συμπεριλαμβανομένου του Δελχί ~ 8 Μαΐου 2018

Είναι ένα περίεργο φαινόμενο τελευταία, και όχι μόνο ελληνικό, τα υπουργεία μιας κυβέρνησης να έχουν διαφορετικές ενημερώσεις, άρα και απόψεις, κατά συνέπεια και θέσεις

Κάτι ανάλογο φαίνεται συμβαίνει και στην Ινδία. Η ινδική κυβέρνηση δημιούργησε μια ειδική ομάδα εμπειρογνωμόνων που θα βοηθήσει στις προβλέψεις καταιγίδων. Ο λόγος; Μέσα σε μόλις δυο μήνες, τους μήνες του Μαΐου και του Ιουνίου, 1.006 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους από κεραυνούς και πλημμύρες στην Ινδία!

Αυτό ανακοίνωσε ο υφυπουργός Εσωτερικών της χώρας Kiren Rijiju. Οι φυσικές καταστροφές περιλαμβάνουν συγκεκριμένα κεραυνούς, καταιγίδες και πλημμύρες που κάνουν την εμφάνισή τους πριν τους μουσώνες.

Παράλληλα, 635 άνθρωποι έχουν τραυματιστεί από τέτοιου είδους καιρικά φαινόμενα.

Αν και οι καταιγίδες αποτελούν συχνό φαινόμενο στην Ινδία, φέτος σημειώθηκε αριθμός — ρεκόρ, ενώ συχνά συνοδεύονταν από βροχές, βίαιους ανέμους, κεραυνούς και χαλάζι.

Περισσότεροι από 90 άνθρωποι νεκροί μετά από βροχή και καταιγίδες σκόνης Uttar Pradesh

Ως αποτέλεσμα, αυτό τον μήνα, η ινδική κυβέρνηση ζήτησε τη συνδρομή πανεπιστημίων και ακαδημαϊκών οργανισμών για να προβλέψουν τις καταιγίδες, καθώς οι μετεωρολόγοι της χώρας εστιάζουν κυρίως σε άλλα φαινόμενα, όπως είναι η βροχόπτωση και η κλιματική αλλαγή. Έτσι, δημιουργήθηκε μια ομάδα εμπειρογνωμόνων που αναλαμβάνει να αναπτύξει ένα σύστημα πρόβλεψης μέχρι τον Μάρτιο του 2019.

Είδε κι απόειδε η Ινδική κυβέρνηση ότι με τους μετεωρολόγους άκρη δεν θα βγάλουν, προφανώς γιατί ανήκουν σε παγκόσμια cult σιωπής και της εκκλησίας της κλιματικής αλλαγής, κι έτσι στρέφεται σε άλλους ειδικούς.

Ωστόσο δεν μπορούμε να λησμονήσουμε -κι ελπίζουμε ούτε και ο υπ. Εσωτερικών της Ινδίας- την δήλωση του υπ. Περιβάλλοντος Anil Madhav Dave, πριν από δυο χρόνια ακριβώς, ότι ένα οπλικό σύστημα των ΗΠΑ που χτυπά την ατμόσφαιρα με Ηλεκτρομαγνητική εστιασμένη δέσμη μπορεί να προκαλέσει υπερθέρμανση του πλανήτη.

Τέτοιες δηλώσεις δεν τις ακούς συχνά. Και σίγουρα όχι από δυτικές χώρες, ή αμερικανοσιωνο-ελεγχόμενες. Πρόσφατα το Ιράν αναφέρθηκε στην χειραγώγηση καιρού και αυτό: “Κλέφτες Νεφών”: Το Ιράν κατηγορεί το Ισραήλ ότι του κλέβει τα σύννεφα!

Οπότε κε υπουργέ Εσωτερικών της Ινδίας, πιάστε από κοντά και τον υπουργό Περιβάλλοντος, μην σας πούμε βάλτε στο κόλπο και εκείνον της Άμυνας και φτιάξτε την ομάδα σας μπας και βγάλετε άκρη!

Ευτυχώς που έχουμε τους Ιρανούς και τους Ινδούς κι ακούμε κατά καιρούς και καμιά σωστή κουβέντα…

Shares
⚠ Fair Notice: Τα άρθρα της AllNewz είναι αποτέλεσμα έρευνας, συγγραφής ή μετάφρασης της ιστοσελίδας ​και απαγορεύεται ρητά η πλήρης αναδημοσίευσή τους ή μέρους αυτής, καθώς και η αναπαραγωγή υλικού. Επίσης απαγορεύεται αυστηρώς οποιαδήποτε επισήμανση και χαρακτηρισμός των άρθρων μας από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος οργανώσεις οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε

Στην ίδια κατηγορία

AllNewz σημαίνει όλη η Αλήθεια
Shares