Θυελλώδεις δυτικοί – βορειοδυτικοί άνεμοι, με ριπές που σε αρκετές περιοχές της Αττικής έφτασαν τα 120 χλμ., καταγράφηκαν από το Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών, από τις 12 το μεσημέρι έως τις 10 το βράδυ της Δευτέρας. Όπως αναφέρει η εφημερίδα των Συντακτών, οι ταχύτητες των ανέμων μετρήθηκαν στους σταθμούς που λειτουργούν σε ΙσθμόΑγίους ΘεοδώρουςΚαπαρέλλι ΒοιωτίαςΠάρνηθαΠεντέλη, Άνω Λιόσια και Νέο Κόσμο και είναι οι υψηλότερες σε καλοκαιρινή περίοδο κατά την τελευταία 8ετια, οπότε άρχισαν να λειτουργούν οι συγκεκριμένες υποδομές.

Ωστόσο να μας πει το Αστεροσκοπείο Αθηνών, το οποίο αρνείται εδώ και χρόνια ότι υφίστανται οι χημικοί αεροψεκασμοί και η χειραγώγηση καιρού , πως και δεν προέβλεψαν αυτούς τους θυελλώδεις ανέμους; Αυτούς που έχουν να συμβούν εδώ και μια 8ετία; Ουδείς μετεωρολόγος της χώρας είχε προβλέψει ανέμους τέτοιου επιπέδου!

Έχουμε δηλώσει και στο παρελθόν από τούτο εδώ το βήμα, ότι δεν έχουμε καμία αμφιβολία στην ικανότητα των μετεωρολόγων της χώρας μας, αλλά οι δυνατότητες τους πλέον είναι περιορισμένες, όταν κάποιο άλλο ‘χέρι’, που το παίζει Θεός στη θέση του Θεού, αναλαμβάνει τα του καιρού!

Καλούμε την Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, καλούμε και τον προϊστάμενο της να δει κι αυτή την πτυχή της τραγωδίας, μια πτυχή που είναι ένοχη για πολλές ακόμα τραγωδίες εδώ, αλλά και στο εξωτερικό.

Είμαστε δε, στη διάθεση τους, να τους παραδώσουμε όλο το υλικό και την έρευνα που έχουμε διεξάγει όλα αυτά τα χρόνια, από το 2011 μέχρι σήμερα και να καταθέσουμε ενόρκως για τα όσα ξέρουμε κι έχουμε βιώσει.

Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία και καλούμε όλους τους Έλληνες, όπου κι αν βρίσκονται, σε όποιο επάγγελμα και πόστο, οι οποίοι  μπορεί να γνωρίζουν κι έχουν στοιχεία στα χέρια τους, να σπάσουν την σιωπή, να βρουν το θάρρος και να βοηθήσουν στο να πέσει άπλετο φως στο θέμα αυτό, που κάποιοι βολεύονται να χαρακτηρίζουν ως “θεωρία συνωμοσίας”.

Να σημειωθεί ότι στο εξωτερικό έχουν γίνει ανάλογες ακροάσεις κι έρευνες, και απλά ζητούμε την ευκαιρία να ακουστούν οι πολίτες που κάτι έχουν να πουν σχετικά με το θέμα.