AllNewz

Ο Πλανήτης φλέγεται και κάποιοι κάνουν λόγο για το “Geostorm” σε εφαρμογή

Οι πρόσφατες ειδήσεις στην Ελλάδα είναι τόσο οδυνηρές και δεν τις χωράει ανθρώπου νους. Αλλά αυτό ίσως έχει γίνει και η αιτία να μην έχουμε ρίξει μια ματιά στο τι συμβαίνει στον υπόλοιπο κόσμο, και πως αναλύονται και σχολιάζονται τα γεγονότα από ανθρώπους των οποίων ο εγκέφαλος δεν έχει χαθεί στο αφήγημα της “Κλιματικής Αλλαγής” και διεξάγουν ανεξάρτητη έρευνα…

ΗΠΑ – Καλιφόρνια

Στην Καλιφόρνια επέστρεψαν οι πυρκαγιές μετά τις δικές μας. Δύο πυροσβέστες έχουν χάσει μέχρι στιγμής τη ζωή τους, εκατοντάδες σπίτια έχουν καταστραφεί και χιλιάδες κάτοικοι έχουν εγκαταλείψει τα σπίτια τους από την τεράστια δασική πυρκαγιά που εξακολουθεί σήμερα να καίει ανεξέλεγκτα στη βόρεια Καλιφόρνια. Περίπου 3.400 πυροσβέστες μαζί με ελικόπτερα και αεροπλάνα δίνουν μάχη για να ελέγξουν την πυρκαγιά Καρ που εκτείνεται σε 195.000 στρέμματα, ενώ υπάρχουν και εννέα αγνοούμενοι.

Να θυμίσουμε τι είπαν οι αμερικάνοι ακτιβιστές για τις δικές μας πυρκαγιές αναγνωρίζοντας κοινά χαρακτηριστικά και τρόπο εξάπλωσης τους: Οι φωτιές σας στην Ελλάδα μας θυμίζουν εκείνες που βιώσαμε στην Καλιφόρνια. Είναι τεχνητές με ακτίνες λέιζερ.

Σουηδία

Οι προσπάθειας κατάσβεσης της φωτιάς στην Σουηδία, μέχρι στιγμής δεν έχουν το επιθυμητό αποτέλεσμα και η καταστροφή τεράστιων δασικών εκτάσεων συνεχίζεται.

Με τις μεγάλες φωτιές να συνεχίζονται στην Σουηδία, πάρθηκε η απόφαση να χρησιμοποιηθεί η πολεμική αεροπορία της χώρας.

Με τις φλόγες να είναι στην περιοχή Τράνγκλεστ όπου υπάρχει πεδίο βολής, δύο βομβαρδιστικά άφησαν βόμβες 500 λίβρων και με την βοήθεια GPS πήγαν στην καρδιά της φωτιάς. Η έκρηξή τους προκάλεσε απώλεια οξυγόνου και η φωτιά σε μήκος 100 μέτρων, έσβησε.

Βανουάτου

Το Βανουάτου είναι αρχιπέλαγος που βρίσκεται στον νότιο Ειρηνικό, 1000 χλμ. δυτικά των νησιών Φίτζι, κι αποτελείται από 82 νησιά. Η πρωτεύουσα της χώρας είναι η Πορτ Βίλα και βρίσκεται στο Εφάτε. Από το 1906, οι τότε Νέες Εβρίδες τελούσαν υπό κοινή αγγλογαλλική διοίκηση ως το 1980, οπότε το Βανουάτου απέκτησε την ανεξαρτησία του. Ο πληθυσμός της χώρας ανέρχεται σε 272.459 κατοίκους, σύμφωνα με εκτιμήσεις του 2016. Ήταν η μοναδική χώρα με μηδενικό χρέος, ώσπου τον Μάρτιο του 2013 δέχθηκε μια απίστευτη καιρική βόμβα που την ισοπέδωσε κι ανάγκασε τον Πρόεδρό της να ζητήσει δάνεια από τις παγκόσμιες τράπεζες για να την ανοικοδομήσει.

Τώρα καθώς το ηφαίστειο Manaro στο Βανουάτου εξακολουθεί να εκτοξεύει καπνό και τέφρα, η κυβέρνηση της χώρας του Ειρηνικού ξεκίνησε μια υποχρεωτική προσπάθεια εκκένωσης του νησιού Ambae. Όλοι οι 11.000 κάτοικοι έχουν διαταχθεί να φύγουν.

Η κυβέρνηση του Βανουάτου επέβαλε κατάσταση έκτακτης ανάγκης και διέταξε την πλήρη εκκένωση του νησιού Ambae την Παρασκευή, αφού το ηφαίστειο Manaro εκτόξευσε παχιά σύννεφα καπνού που εμπόδισαν τον ήλιο και κάλυψαν το νησί του Νοτίου Ειρηνικού με τέφρα.

Χαλάζι και πλημμύρες στην Γαλλία, καύσωνας σε Γερμανία, Ολλανδία κι άλλες χώρες του Βορρά… “GEOSTORM”!

Κι ενώ τα συστημικά ΜΜΕ κάνουν λόγω ότι ο καιρός τρελάθηκε, οι αμερικάνοι ακτιβιστές επανέρχονται με νέες πληροφορίες και νέα βίντεο.

Και σχεδόν στην πλειοψηφία τους, άτομα που έχουν ασχοληθεί σοβαρά με το θέμα οπλοποίησης καιρού, καταλήγουν όλοι στο ίδιο συμπέρασμα: Τα Directed Energy Weapons (DEWs) – Όπλα στοχευμένης Ενέργειας – είναι γεγονός και αυτό που βλέπουμε τελευταία θυμίζει την ταινία Geostorm.

H πλοκή της ταινίας αφορά σε ένα δίκτυο των δορυφόρων που αποσκοπεί στον έλεγχο του κλίματος του πλανήτη, το οποίο ξαφνικά αρχίζει να επιτίθενται στη Γη. Όπως αποδεικνύεται στο τέλος η τεχνητή νοημοσύνη απλά τρελάθηκε, αλλά αφού έχει διαλύσει σχεδόν όλον τον πλανήτη, οι εναπομείναντες ζωντανοί δεν βάζουν μυαλό, απλά σκέφτονται να ξαναφτιάξουν τους δορυφόρους με… περισσότερη προσοχή.

Τα όπλα της DEW είναι πολλά, πλέον, αλλά εκείνα που μάλλον πρέπει να ενοχοποιούνται περισσότερο απ’ όλα είναι των δορυφόρων, τα οποία δρουν και ανεξέλεγκτα πάνω από τις χώρες μας. Όσες από τις χώρες τους έχει φυσικά επιτραπεί η πασαρέλα! Για ρωτήστε την Ινδία, γιατί άραγε απαγορεύει όλα τα ξένα cell phones, πλην της δικής της εταιρείας την οποία ελέγχει η ίδια και απειλεί με φυλάκιση τους παραβάτες. Μάλιστα απαιτείται και άδεια κινητού τηλεφώνου.

Εμείς εδώ έχουμε παραδώσει γη, αέρα και νερό στους ξένους κι εκτός από τα λιμάνια και τα αεροδρόμια, το πιο βασικό είναι οι τηλεπικοινωνίες με τον ΟΤΕ και τους Πύργους του να παίζουν περίεργο ρόλο στον επίγειο έλεγχο των μικροκυμάτων.

Δείτε το ακόλουθο βίντεο. Όπως πολύ ορθά αναφέρεται και στην περιγραφή του, πρόκειται για έναν πόλεμο όχι όπως τους γνωρίζαμε μέχρι τώρα, χώρας έναντι σε χώρα, αλλά η ελίτ κατά των ανθρώπων όλου του πλανήτη: το βίντεο ξεκινάει με σκηνές από την ταινία όπου δείχνει και τον δορυφόρο με λέιζερ, στη συνέχεια δείχνει αποσπάσματα από ειδήσεις και στο τέλος μιλάει ο ακτιβιστής κι αναρωτιέται πως κάηκε μια βάρκα με νεράκι γύρω γύρω και η αποβάθρα άθικτη;

https://www.youtube.com/watch?v=79dxcjuzP6k

 

Στο επόμενο βίντεο μιλάει μια εκπληκτική αγωνίστρια, μια γυναίκα που έχει δώσει την ψυχή της στην έρευνα, συγγραφέας πολλών βιβλίων σχετικά με τους χημικούς αεροψεκασμούς, το χααρπ και τα ενεργειακά όπλα, με διαλέξεις και άπειρες συνεντεύξεις. Μια πρόσφατη συνέντευξη της ELANA FREELAND στο Global Weather Warfare News, μόλις τρεις μέρες πριν ξεσπάσουν οι δικές μας φωτιές, για την ασύρματη τεχνολογία και τις επιπτώσεις της στο περιβάλλον και στους ανθρώπους. Όλα συνδέονται και με τους δορυφόρους του καιρού, και θέλουν μια ιονισμένη ατμόσφαιρα 24/7. Το χααρπ πλέον τους είναι σχεδόν άχρηστο, η 5G θα κάνει όλη την δουλειά.

Στην τελευταία αυτή καταγραφή, προσθέστε και τον πρόσφατο φονικό σεισμό στην Ινδονησία.

 

Τελικά η σύγχρονη ζωή και ο χολιγουντιανός κινηματογράφος είναι το ζωντανό δίλημμα της κότας και του αυγού – ποιος έκανε πρώτος ποιο…

Shares
© ALLNEWZ - Απαγορεύεται οποιαδήποτε αναπαραγωγή μέρους ή συνόλου του υλικού του ιστολογίου μας σε άλλα ιστολόγια, social media ή αποστολή με μέιλ βάσει του νόμου περί πνευματικών δικαιωμάτων

Ακολουθείστε μας!

Επειδή οι κοινοποιήσεις των σελίδων του facebook όσο πάνε και λιγοστεύουν, βάλτε την AllNewz στα αγαπημένα σας για να βλέπετε απευθείας τις νέες δημοσιεύσεις μας

Cece Doucette: Ashland, MA Board of Health EMF/RF

Είπαν και συμφωνούμε…

«Όποιος ελέγχει τα νέφη, ελέγχει τον κόσμο όλο!»

Ακολουθείστε μας

Kατηγορίες

Shares