AllNewz αποκλειστικό Εμπόλεμη Ζώνη

Τι χρειάζεσαι για να κάνεις μια αλήθεια να μοιάζει με Hoax; Έναν κλόουν κι ένα τσομπανόσκυλο!

⚠ Fair Notice: Τα άρθρα της AllNewz είναι αποτέλεσμα έρευνας, συγγραφής ή μετάφρασης της ιστοσελίδας ​και απαγορεύεται ρητά η πλήρης αναδημοσίευσή τους ή μέρους αυτής, καθώς και η αναπαραγωγή υλικού. Επίσης απαγορεύεται αυστηρώς οποιαδήποτε επισήμανση και χαρακτηρισμός των άρθρων μας από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος οργανώσεις οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε

Μετά το σάλο που έχουν προκαλέσει απανωτά δημοσιεύματα που αφορούν στα όπλα λέιζερ και την πιθανή ανάμιξη τους στις παγκόσμιες αλλά κι ελληνικές φωτιές, ήρθε η ώρα να αναλάβουν δράση οι γνωστοί “καταρριψίες” των Hoaxes

Αλλά είναι δύσκολο να αποδομήσει κανείς καλά και τεκμηριωμένα άρθρα, απόψεις ανθρώπων που ασχολούνται χρόνια με ένα αντικείμενο και τα αναλύουν χωρίς τσιρίδες και κραυγές, κι έτσι περιμένουν πότε θα σκάσουν μύτη οι κλόουν που θα πάρουν το θέμα και θα το κάνουν ρεντίκολο, κι έναν αχταρμά με τις λοιπές ανοησίες του ιστολογίου τους. Κι αυτός είναι και ο λόγος που πλέον απαγορεύουμε ΡΗΤΑ τις αναδημοσιεύσεις μας.

Βρέθηκε, λοιπόν ο κλόουν, ένας ελληνοαμερικάνος ονόματι Κουντούρης, που είναι μάλιστα από αυτούς που πιστεύουν ότι η γη είναι επίπεδη, η Ορθοδοξία μας το γνωρίζει, αλλά και οι Ρώσοι επίσης το γνωρίζουν, επειδή είναι ορθόδοξοι, αλλά… δεν το λένε! Και συνεργάζονται και με την NASA! Μετά από αυτό… πεθαίνεις!

Κι αφού τα κάνει όλα ρώσικη σαλάτα, λογικό είναι να είναι εύκολος στόχος ώστε να αναλάβει δράση ο επόμενος, ο “καταρριψίας”-τσομπανόσκυλο. Ο οποίος πιάνεται από την σαλάτα του πρώτου και λέει, drones με όπλα λέιζερ, δεν υπάρχει ως όπλο.

Ναι, υπάρχουν τόσα άλλα, ωστόσο κι αυτό το περιμένουμε από στιγμή σε στιγμή, εκτός κι αν… κυκλοφορεί δοκιμαστικά… κάπου… εκεί έξω… Τον Οκτώβριο του 2017, η Lockheed Martin ανακοίνωσε την ανάπτυξη UAV λέιζερ χαμηλής ισχύος με ένα μάτι για την αντιμετώπιση βαλλιστικών πυραύλων.

Οι εμπειρογνώμονες των πυροβόλων όπλων της Lockheed Martin Corp. βοηθούν τον αμερικανικό στρατό να αναπτύξει ένα όπλο λέιζερ για ένα μελλοντικό μη επανδρωμένο εναέριο όχημα (UAV). Αξιωματούχοι του αμερικανικού οργανισμού πυραυλικής άμυνας (MDA) στο Albuquerque, Ν. Μ., ανακοίνωσαν συμβόλαια των $ 9. 4 εκατ., την Πέμπτη (αρχές Οκτωβρίου), στο τμήμα Lockheed Martin Space Systems στο Sunnyvale της Καλιφόρνια, για την πρώτη φάση του έργου Low Power Laser Demonstrator (LPLD).

Ένα μήνα μετά, στο κόλπο και η General Atomics για την κατασκευή παρόμοιων μη επανδρωμένων αεροσκαφών που θα φέρουν λέιζερς. Βλέπετε, τόσο ο κανονικός πόλεμος, όσο και ο διαδικτυακός, όλο και γίνεται πιο “άνανδρος”.

Αλλά θα έπρεπε να μιλούσε για “μη επανδρωμένα αεροσκάφη” και όχι τα drones γενικά, ο κος αναλυτής/καταρριψίας, γιατί drones με λέιζερ όχι μόνο υπάρχουν, αλλά δυστυχώς και σε ερασιτεχνικό επίπεδο, δεν χρειάζεται καν σοφιστικέ πατέντα κάποιας στρατιωτικής βιομηχανίας.

Ένα από τα γκατζετάκια με λέιζερ μπορεί να είναι και σε drone μορφή, ικανό να ανάψει φωτιά πιο εύκολα κι από το γυαλί:

Ένα απλό χαζό παιδί καυχιέται πως κατασκεύασε ένα τέτοιο ιπτάμενο γκάτζετ:

Κι όλα αυτά ενόσω στην Αμερική αναρωτιούνται αν η κυβέρνηση θα απαγορεύσει τα drones που φέρουν διαφόρων ειδών όπλα.

Και κάπως έτσι δουλεύει το σύστημα. Μόλις τα πρόβατα γίνουν ανήσυχα ψάχνοντας για έξοδο από το μαντρί, θες ένα γκαβό πρόβατο που δεν ξέρει που πατάει και που βρίσκεται, ώστε το τσομπανόσκυλο μετά να μπορέσει να συμμαζέψει όλα τα υπόλοιπα, εξομοιώνοντας τα με το γκαβό.

Ωστόσο, είναι περίεργο πως πάντα οι ίδιοι και οι ίδιοι, θέλουν να κλείνουν τα μάτια και να δεχτούμε ότι όλα καλά, κι εμείς πάντα φταίμε για όλα, κανείς δεν μας πολεμάει, εμείς είμαστε υπαίτιοι για τα πάντα.

Σήμερα σύσσωμες οι περιβαλλοντικές οργανώσεις της Ελλάδας βγήκαν και είπαν ότι για όλα φταίει η Κλιματική Αλλαγή. Ούτε μια δεν έχει μάτια να δει τα αεροπλάνα που, και σήμερα, τέλη Ιουλίου, έκαναν σουλάτσο στους ουρανούς ψεκάζοντας!

Είναι ολοφάνερο ότι τις τελευταίες μέρες προκαλούν ένα κλιματικό χάος για να λυγίσει ο κόσμος και να προσκυνήσει την εκκλησία της Κλιματικής Αλλαγής. Και περιμένουμε να δούμε που θα καταλήξει το δολοφονικό τους μένος και τι ακόμα θα ζητήσουν. Μήπως ετοιμάζονται να μας πουλήσουν την Γεωμηχανική ως “φάρμακο”; Μάλλον και όλο πλησιάζουμε προς αυτό…

Στην ίδια κατηγορία

AllNewz σημαίνει όλη η Αλήθεια