AllNewz

Νέο “μνημόνιο” φέρνουν οι φονικές πυρκαγιές και… δεν είναι από αυτά που γνωρίζετε!

Αδυνατούσαμε μέχρι σήμερα να πιστέψουμε ότι  τα θύματα των φονικών πυρκαγιών θα γίνουν σπέκουλα και θα χρησιμοποιηθούν για την λατρεία της Νέας Παγκόσμιας Εκκλησίας της Κλιματικής Αλλαγής. Δυστυχώς, διαψευστήκαμε και αυτή η διάψευση γίνεται με έναν εξαιρετικά οδυνηρό τρόπο, λόγο του απύθμενου θράσους και τακτικής του, που αρμόζει μόνο σε κοινωνιοπαθή συμπεριφορά που στερείται ενσυναίσθησης.

Πριν ακόμα δοθούν καίριες απαντήσεις σε δεκάδες ερωτηματικά που αφορούν αυτές τις φονικές πυρκαγιές, την απόδοση ευθυνών, την αξιολόγηση αιτιών, αλλά και πριν ακόμα ταφούν και ησυχάσουν οι ψυχές των νεκρών και των οικείων τους, εκτός από τις βιαστικές αποφάσεις για κατεδαφίσεις αυθαιρέτων, δόθηκε εντολή για… “μνημόνιο” για την κλιματική αλλαγή! Μαθημένη η χώρα στα μνημόνια!

Τον γύρο του κόσμου κάνουν άρθρα που συνδέουν τις δικές μας φονικές φωτιές με εκείνες στην Καλιφόρνια με ένα μόνο κοινό σημείο, τα ενεργειακά όπλα DEW που πιθανά χρησιμοποιήθηκαν και τον τρόπο που αυτές όχι μόνο ξέσπασαν ταυτόχρονα. Αλλά και πως κατέκαψαν αλά καρτ στο πέρασμα τους. Φυσικά, όλα αυτά χαρακτηρίζονται ως “θεωρίες συνωμοσίας” κι ας υπάρχουν τέτοια όπλα, απλά και μόνο γιατί είναι δύσκολο να αποδειχτεί ένας τέτοιος ισχυρισμός. Ωστόσο… ούτε και το αντίθετο αποδεικνύεται, αλλά και κανένας πολιτικός δεν αναλαμβάνει την ευθύνη να δηλώσει δημόσια ότι δεν συνέβη κάτι τέτοιο.

Η κυβέρνηση κινείται σε συγχρονισμό με τις ΗΠΑ

1.

Την επιμέλεια μνημονίου ζήτησε από το Κέντρο Έρευνας Φυσικής της Ατμόσφαιρας και Κλιματολογίας της Ακαδημίας Αθηνών ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, ενός μνημονίου για την κλιματική αλλαγή, μετά τις φονικές πυρκαγιές που έπληξαν την Αττική, όπως αποκάλυψε ο Επόπτης του Κέντρου Χρήστος Ζερεφός.

«Ο κ. πρωθυπουργός ήθελε μια ενημέρωση για το τι υπάρχει στη διεθνή βιβλιογραφία σχετικά με την κλιματική αλλαγή, την αύξηση της συχνότητας ακραίων καταστάσεων και αφού συζητήσαμε για διάφορα ζητήματα, μας παρακάλεσε να ετοιμάσουμε ένα μνημόνιο και να του το θέσουμε υπόψιν, με τις δικές απόψεις για την εξέλιξη σε όλα τα θέματα αυτά στη χώρα μας», δήλωσε ο Χρήστος Ζερεφός, Επόπτης του Κέντρου Έρευνας Φυσικής της Ατμόσφαιρας και Κλιματολογίας της Ακαδημίας Αθηνών, μιλώντας στον Realfm 97,8.

«Νομίζω ήταν συνδυασμός, ήταν ισχυρός άνεμος, ο οποίος δημιούργησε με την έναρξη της πυρκαγιάς – έπρεπε την πυρκαγιά αυτή να την προλάβουν ψηλά στο Νταού Πεντέλης ή στην Καλλιτεχνούπολη- εκεί χάθηκε η μάχη. Ήταν τόσο μεγάλη η ένταση και τόσο μεγάλα τα δέντρα που καιγόντουσαν που ήταν αδύνατον να σταματήσει η πυρκαγιά. Απλώς, έπρεπε να υπάρχουν άλλα θέματα, εκκένωσης της περιοχής κ.τ.λπ. τα οποία, και ο χρόνος ήταν πολύ μικρός, αλλά κάποιοι μπορούσαν να σωθούν», τόνισε.

Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, πριν ακόμα κρυώσουν οι νεκροί -στην κυριολεξία- έσπευσε να συγκαλέσει σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου με θέμα την πρόληψη σε φυσικές καταστροφές, με τη συμμετοχή των ακαδημαϊκών Χρήστου Ζερεφού και Ευστάθιου Λέκκα, δύο επιστήμονες που έχουν ήδη προσφέρει πολλά στην προπαγάνδα της Κλιματικής Αλλαγής.

Αμέσως μετά ο πρωθυπουργός μέσω του twitter, ανήγγειλε τη συμμετοχή των δύο επιστημόνων, λέγοντας:

«Συναντήθηκα σήμερα με δυο σημαντικούς Έλληνες ακαδημαϊκούς, τους Χρήστο Ζερεφό και Ευθύμιο Λέκκα, που επιστημονικό τους αντικείμενο είναι η μελέτη και η πρόληψη φυσικών καταστροφών. Ζήτησα τις συμβουλές τους και δεσμεύθηκαν να συμβάλουν με ιδέες και προτάσεις. Τους ευχαριστώ».

Ενώ νωρίτερα είχε πει:

«Ας είναι οι δυο μεγάλες τραγωδίες της Αττικής στη Μάνδρα και στο Μάτι, ο συναγερμός και το έναυσμα για σημαντικές αλλαγές» τονίζει ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, με ανάρτησή του στο twitter, προσθέτοντας ότι πρέπει «να ενισχύσουμε κατάλληλα τον μηχανισμό πρόληψης και προστασίας για να μη ξαναζήσουμε ποτέ, παρόμοιες τραγωδίες».

«Δεδομένου ότι η κλιματική αλλαγή θα μας φέρνει πιο συχνά μπροστά σε ακραία καιρικά φαινόμενα, όπως ισχυρούς ανέμους και βροχοπτώσεις, οφείλουμε να αναβαθμίσουμε τα μοντέλα και τα πρωτόκολλα πολιτικής προστασίας απέναντι σε πλημμύρες και πυρκαγιές».

2.

Ο Droegemeier θα είναι υπεύθυνος για την παροχή συμβουλών σε ευρύ φάσμα θεμάτων. Αυτά θα μπορούσαν να περιλαμβάνουν την επιδημιολογική ετοιμότητα, την αντιμετώπιση φυσικών καταστροφών, την πυρηνική ενέργεια και τη διευκόλυνση της επιστημονικής καινοτομίας. Το OSTP είναι επίσης υπεύθυνο για το συντονισμό της επιστημονικής ατζέντας του Λευκού Οίκου σε ολόκληρη την κυβέρνηση, τα πανεπιστήμια και τον ιδιωτικό τομέα.

Αλλά αυτή η εντολή για μνημόνιο δεν είναι η μοναδική. Περιέργως πως, την ίδια ακριβώς στιγμή, από την άλλη μεριά του πλανήτη, τις ΗΠΑ, εκεί που οι φωτιές καίνε ανθρώπους και σπίτι ΟΧΙ ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ, αλλά ενταγμένα σε πολεοδομικά συγκροτήματα, ο Πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ, αποφάσισε (επί τέλους, λένε οι κλιματικολόγοι) να διορίσει έναν επιστημονικό σύμβουλό του στο Λευκό Οίκο για την Κλιματική Αλλαγή που τόσο καιρό όχι μόνο αρνιόταν, αλλά και χλεύαζε στο τουίτερ όταν τους είχε πλακώσει το χιόνι και είχαν θερμοκρασίες πιο κάτω κι από τον Βόριο Πόλο!

Και για την θέση αυτή, επιλέχθηκε ένα επιστήμονας, ο Κέλβιν Ντρεγκεμάγιερ, ένας μετεωρολόγος  ο οποίος δεν είναι καθόλου σκεπτικιστής για το ζήτημα της ανθρωπογενούς κλιματικής αλλαγής.

Ο 59χρονος Ντρεγκεμάγιερ, με διδακτορικό στην επιστήμη της ατμόσφαιρας από το Πανεπιστήμιο του Ιλινόις, πρώην αντιπρόεδρος του Εθνικού Ιδρύματος Επιστημών των ΗΠΑ (επιλογή του προέδρου Τζορτζ Μπους το 2004 και ξανά του Ομπάμα το 2011), αντιπρόεδρος του Πανεπιστημίου της Οκλαχόμα από το 2009 και αρμόδιος για θέματα επιστήμης και τεχνολογίας της ίδιας Πολιτείας από το 2017, θα είναι επίσημα ο επικεφαλής του Γραφείου Πολιτικής Επιστήμης και Τεχνολογίας του Λευκού Οίκου, σύμφωνα με το Science και το Nature.

Ο Τραμπ δεν είχε επιστημονικό σύμβουλο από τότε που εκλέχθηκε πριν 19 μήνες, και την θέση αυτή επί διακυβέρνησης Ομπάμα κατείχε μια “εξαιρετική προσωπικότητα” ο Τζον Χόλντριν, ο οποίος μάλιστα δεν έχασε χρόνο να δηλώσει:

«Νομίζω ότι πρόκειται για μια πολύ καλή επιλογή. Είναι ένας σεβαστός επιστήμονας και έχει την εμπειρία να εκπροσωπήσει την επιστήμη στο χώρο της πολιτικής. Πιστεύω ότι θα υπερασπισθεί ενεργά τον προϋπολογισμό Έρευνας και Ανάπτυξης, και ειδικότερα την έρευνα για την κλιματική αλλαγή»

Αλλά ας θυμίσουμε σε όσους ξέχασαν ή να πούμε σε όσους δεν γνωρίζουν ποιος είναι ο Χόλντριν που επικροτεί τον “νέο” ειδικό στα ακραία καιρικά φαινόμενα:

U.S. President Barack Obama (L) gets direction from White House science adviser John Holdren, October 7, 2009 

Ο Τζον Χόλντριν είναι ο συγγραφέας του βιβλίου των 700 σελίδων, Ecoscience, το οποίο από την δεκαετία του ’70 ζητούσε μείωση πληθυσμού με τσιπάκια αντισύλληψης στα νεογέννητα και τα οποία θα αφαιρούνται όταν έρθουν σε ηλικία γάμου αν και εφόσον πληρούν τις προϋποθέσεις που θα θέτει η κυβέρνηση.

“Στο βιβλίο Ecoscience του 1977, ο John Holdren τάχθηκε υπέρ των αναγκαστικών αμβλώσεων, της μαζικής στείρωσης μέσω της παροχής τροφίμων και νερού και των υποχρεωτικών εμφυτευμάτων του σώματος για την πρόληψη της εγκυμοσύνης”.

Στα πολλά των κεφαλαίων του βιβλίου που βάζει τον πλανήτη Γη πάνω από τους κατοίκους του, ο μέγας επιστήμονας κάνει λόγω και για διαχείριση της ηλιακής ακτινοβολίας, αλλά πάνω απ’ όλα, εστιάζει στην παγκόσμια διακυβέρνηση και την επιβολή νόμων για την παγκόσμια μείωση πληθυσμού μέσω ενός παγκόσμιου στρατού. Μερικά από τα λαμπρά αποφθέγματα του θα σας μπάσουν στο νόημα για το τι κουμάσια είναι οι μέντορες των Λέκκα και Ζερεφού και ποια μυαλά γεμίζουν τα δικά τους για… να ενημερώνουν τον πρωθυπουργό:

Ούτε ο Χίτλερ θα τολμούσε ποτέ να τα πει τόσο ξεκάθαρα! Αυτός και το τόλμησε, και παρέμεινε στην κυβέρνηση Ομπάμα, ενώ τώρα χειροκροτεί τον διάδοχό του!

Γιατί την ονομάζουμε Εκκλησία της Κλιματικής Αλλαγής

Πολύ απλά γιατί… είναι! Είναι η νέα Πανθρησκεία που προωθείται από τις ήδη υπάρχουσες θρησκείες και που έχει ρίζες τον Παγανισμό και την λατρεία της Γαίας. Δεν σας έχει κάνει εντύπωση που ο Πάπας και λοιποί θρησκευτικοί ηγέτες πλέον κάνουν λόγο για το περιβάλλον και την Κλιματική Αλλαγή; Και προσεύχονται για το θέμα αυτό από κοινού;

Αλλά κάποιοι δεν το κρύβουν ότι η Κλιματική Αλλαγή θεωρείται και είναι εκκλησία και αναφέρονται σε αυτήν πεντακάθαρα:

 

Θα την ακούσετε και ως Θρησκεία της Γαίας, αλλά δεν διαφέρει από εκείνη της Κλιματικής Αλλαγής, αφού και οι δυο βάζουν τη Γη πιο πάνω από τους κατοίκους της τους οποίους και θεωρούν βάρος.

Βέβαια η πρώτη, έχει κατηγορηθεί και για σατανισμό και ανθρωποθυσίες, ωστόσο οι οπαδοί της αρνούνται τις κατηγορίες λέγοντας ότι ο Σατανάς δεν ανήκει στις παγανιστικές μορφές θεοτήτων, αλλά… στις χριστιανικές. Ωστόσο δεν αρνούνται ότι η μαγεία είναι μια από τις πρακτικές τους.

Πόσες φορές στα άρθρα μας στην κατηγορία “Εμπόλεμη Ζώνη” καταγράψαμε ακραία φονικά φαινόμενα και ‘φυσικές’ καταστροφές που ήταν εντελώς αφύσικες; Πόσες φορές είπαμε ότι η λίστα των θυμάτων που γίνονται θυσία στην Εκκλησία της Κλιματικής Αλλαγής όλο και μακραίνει;

Τι μας λένε κάθε φορά για τις μεταρρυθμίσεις και τα μνημόνια; “Να μην πάνε οι θυσίες του Ελληνικού λαού χαμένες”. Να λοιπόν ένα ακόμα μνημόνιο που για να γίνει κάποιοι χρειάστηκαν να “θυσιαστούν”.

Ντροπή και αίσχος! Αλλά οι κοινωνιοπαθείς δεν γνωρίζουν αυτές τις λέξεις…

Και να πούμε ότι δεν τα είχαμε γράψει; Εδώ και χρόνια:

Οι τρεις απάτες που θέλουν αλλάξουν τον κόσμο

 

Shares
© ALLNEWZ - Απαγορεύεται οποιαδήποτε αναπαραγωγή μέρους ή συνόλου του υλικού του ιστολογίου μας σε άλλα ιστολόγια, social media ή αποστολή με μέιλ βάσει του νόμου περί πνευματικών δικαιωμάτων

Ακολουθείστε μας!

Επειδή οι κοινοποιήσεις των σελίδων του facebook όσο πάνε και λιγοστεύουν, βάλτε την AllNewz στα αγαπημένα σας για να βλέπετε απευθείας τις νέες δημοσιεύσεις μας

Cece Doucette: Ashland, MA Board of Health EMF/RF

Είπαν και συμφωνούμε…

«Όποιος ελέγχει τα νέφη, ελέγχει τον κόσμο όλο!»

Ακολουθείστε μας

Kατηγορίες

Shares