AllNewz αποκλειστικό Weather Warfare

Μήπως εδώ “δημιουργήθηκε” ο καύσωνας στην Ευρώπη; – Δείτε το “καλύτερο μυστικό της Ευρώπης”

Έχουμε γράψει πολλές φορές για την Αρκτική και τον ρόλο που παίζει στην υποτιθέμενη Κλιματική Αλλαγή. Θερμαίνοντας την ιονόσφαιρα με τις διάφορες εγκαταστάσεις που υπάρχουν στην περιοχή, όχι μόνο μπορούν να διαχειριστούν στο τοπικό κλίμα, αλλά να επεμβαίνουν και σε εκείνο ολόκληρου του πλανήτη

Και ο Βορράς βρίθει από τέτοιες εγκαταστάσεις. Οι ΗΠΑ έχουν τον HAARP τους, οι Ρώσοι έχουν το SURA και οι Νορβηγοί το  EISCAT, το οποίο μοιράζονται και με άλλες χώρες του Ευρωπαϊκού Βορρά. Η Βρετανία πιο κάτω έχει το δικό της και “παράρτημα” στην Κύπρο, πλάι μας.

Ωστόσο υπάρχει κι ένα άλλο “μυστήριο” εκεί πάνω, για το οποία είχαμε κάνει και παλαιότερα αναφορά, οι Νήσων Φερόες.

​Οι Νήσοι Φερόες αποτελούν αυτοδιοικούμενo τμήμα της Δανίας που αποτελείται από 18 ηφαιστειακά νησιά μεταξύ της Ισλανδίας και της Νορβηγίας, στο Βόρειο Ατλαντικό Ωκεανό. Μια μεγάλη περιοχή από τα νησιά των Νήσων Φερόες, που φιλοξενεί 50.000 ανθρώπους, στο παρελθόν ήταν pixelated, συμπεριλαμβανομένης της παλιάς στρατιωτικής βάσης Β ‘Παγκοσμίου Πολέμου στο νησί της Vágar. Το News.com.au δείχνει ότι μπορεί να είχε κάτι να κάνει με τα δικαιώματα αλιείας.

Σύμφωνα με το επίσημο σάιτ τους, αυτοδιαφημίζονται ως το “καλά κρυμμένο μυστικό της Ευρώπης”. Φυσικά στην περιγραφή, εξηγούν ότι εννοούν ότι αυτό λέγεται γιατί είναι στην άκρη της, δεν είναι πολύ γνωστά, αλλά έχουν παράδοση και κουλτούρα, και φυσική ομορφιά. Κι έτσι δείχνουν.

Όμως είναι μόνο αυτοί οι λόγοι που ερμηνεύουν το μότο τους, ή στην πραγματικότητα υπάρχει και άλλο μυστικό;

Κι αν δεν έχουν κάτι άλλο να κρύψουν πέραν της άγριας ομορφιάς και των τοπικών προϊόντων τους, τότε για ποιο λόγο η Google έχει αλλοιωμένη την εικόνα τους;

Κάνοντας μια αναζήτηση στο διαδίκτυο για στρατιωτικές βάσεις, ραντάρ και τη σχέση τους με το HAARP, βρήκαμε ένα άρθρο που αφορά στις λίγες περιοχές του πλανήτη όπου η google earth δεν έχει πρόσβαση σε εικόνα. Ένα από αυτά είναι οι Νήσοι Φερόες. Ένα άλλο είναι… το HAARP!

Το έτερον περίεργο είναι ότι όχι μια, όχι δυο αλλά πολύ συχνά, οι δορυφόροι δείχνουν την γνωστή και μη εξαιρετέα ηλεκτρομαγνητική δραστηριότητα γύρω και από τις νήσους. Οι παρακάτω φωτογραφίες είναι από τις 25 Μαΐου, 2017, όταν η Ελλάδα και μεγάλο μέρος της Ευρώπης βίωνε μια κακοκαιρία εντελώς αφύσικη για τα ανοιξιάτικα δεδομένα:

Οι νήσοι Φερόες Μάιος 2017Νορβηγία Μάιος 2017Ευρώπη Μάιος 2017

Φτάνοντας στο “καυτό” σήμερα, με την Ευρώπη να βλέπει ασυνήθιστα υψηλές θερμοκρασίες, την δική μας χώρα να έχει ξεχάσει τι πάει να πει καλοκαίρι, μετά από έναν επίσης ανύπαρκτο χειμώνα, και με την Αφρικάνικη σκόνη να μας κάνει Αρμένικες βίζιτες, οι εικόνες στο Βορρά δεν είναι ίδιες, αλλά… χειρότερες!

Οι νήσοι Φερόες, η Νορβηγία, η Βρετανία και γενικότερα όλη η περιοχή, μοιάζει κυριολεκτικά να έχουν υποστεί ηλεκτροΣΟΚ!

Ωστόσο οι “επιστήμονες” το είχαν έτοιμο το αφήγημα και οι δημοσιογραφικοί παπαγάλοι το καταναλώνουν ως καναβούρι, πρωί, μεσημέρι και βράδυ, προ και μετά γεύματος: Για όλα φταίει η Κλιματική Αλλαγή.

Το αν επίσης το 1977 είχαμε στην Ελλάδα καύσωνα, μετά δρόσισε, μετά ξαναζέστανε και μέχρι να αρχίσει η πρίζα η Γη έκανε μόνη της τους κύκλους της και τα κουμάντα της, αυτό φυσικά δεν αφορά τους Ζερεφούς και τους Λέκκες, τους πρόθυμους να προσκυνήσουν την Εκκλησία της Κλιματικής Αλλαγής που τα τελευταία χρόνια έχει βάλει φωτιά στο “θυσιαστήριο” της…

Shares
⚠ Fair Notice: Τα άρθρα της AllNewz είναι αποτέλεσμα έρευνας, συγγραφής ή μετάφρασης της ιστοσελίδας ​και απαγορεύεται ρητά η πλήρης αναδημοσίευσή τους ή μέρους αυτής, καθώς και η αναπαραγωγή υλικού. Επίσης απαγορεύεται αυστηρώς οποιαδήποτε επισήμανση και χαρακτηρισμός των άρθρων μας από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος οργανώσεις οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε

Στην ίδια κατηγορία

AllNewz σημαίνει όλη η Αλήθεια
Shares