Εμπόλεμη Ζώνη

Βρετανική Κολομβία: 566 πυρκαγιές ξέσπασαν σε ελάχιστα 24ωρα!

Πρώτα έφταιξε η ξηρασία, γιατί δεν είχε βρέξει για μερικές μέρες, μετά που άρχισε η βροχή, είναι οι κεραυνοί που ανάβουν τις φωτιές! Η παγκόσμια “εγ-κλιματική cult” είναι εκτός ελέγχου πλέον!

Την 14η Αυγούστου, υπήρχαν 566 πυρκαγιές στην Βρετανική Κολομβία, στον Καναδά, με 29 εντολές εκκένωσης που επηρέασαν περίπου 3.050 άτομα (1.521 ακίνητα), εκτός από 48 ειδοποιήσεις εκκένωσης που πλήττουν περίπου 18.720 άτομα (9.359 ιδιότητες).

Η περιοχή τέθηκε σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης από τον Mike Farnworth, Υπουργό Δημόσιας Ασφάλειας και Γενικού Εισαγγελέα.

Επί του παρόντος, περισσότεροι από 3,372 πυροσβέστες και εργολάβοι ασχολούνται ενεργά με την καταπολέμηση πυρκαγιών σε όλες τις περιοχές πυρκαγιάς της επαρχίας. Αυτό περιλαμβάνει 1.427 π.μ. συμβαλλόμενο προσωπικό, καθώς και 436 άτομα εκτός επαρχίας από την Αλμπέρτα, το Νιου Μπρούνσγουικ, τα Βορειοδυτικά Εδάφη, το Κεμπέκ, το Σασκάτσουαν, τα πάρκα του Καναδά, την Αυστραλία, το Μεξικό και τη Νέα Ζηλανδία.
Η ομοσπονδιακή κυβέρνηση αποστέλλει επίσης προσωπικό και πόρους, οι οποίοι θα φτάσουν στην Β.Κ. τις επόμενες μέρες.

“Δεδομένης της απρόβλεπτης συμπεριφοράς των πυρκαγιών και του αριθμού των σημαντικών πυρκαγιών σε όλες τις περιοχές της επαρχίας, προσθέτουμε τους πρόσθετους πόρους που χρειαζόμαστε για να κρατήσουμε τους ανθρώπους και τις κοινότητες όσο το δυνατόν πιο ασφαλείς”, δήλωσε ο Doug Donaldson, Υπουργός Δασών, Γαιών, Φυσικών Πόρων και Αγροτικής Ανάπτυξης.

“Ζητάμε από τους πολίτες της Β.Κ. να παίξουν το δικό τους ρόλο και να ακολουθήσουν απαγορεύσεις και περιορισμούς για την πρόληψη πυρκαγιών που προκαλούνται από ανθρώπους”.

Ποιους “ανθρώπους”;

Τα τοπικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι πρώτα οι φωτιές ξέσπασαν λόγω ξηρασίας, μετά άρχισε να βρέχει, κάτι που θεωρείται βοήθεια στην πυρόσβεση, ωστόσο πάλι λένε… οι κεραυνοί ανάβουν τις φωτιές!

Η παγκόσμια εγ-κλιματική ελίτ που μας κυβερνά είναι εκτός ελέγχου πλέον και εντελώς αποκομμένη από κάθε λογική. Όπου απέτυχε η Καμπάλα τώρα γίνεται προσπάθεια μέσω τεχνολογίας. Είναι 11 μ.μ. ώρα Ελλάδας κι ακόμα η ΝΑΣΑ να δώσει σημερινή εικόνα πάνω από τον Καναδά. Αλλά τι να την κάνεις; Η χθεσινή εικόνα είναι αυτό που λένε “μια εικόνα, χίλιες λέξεις”!

Αλλά και η προχθεσινή, στόμα έχει και μιλιά δεν έχει, ενώ όσο κάνεις βόλτα στην γύρω περιοχή τις τελευταίες μέρες και μεγεθύνεις τις εικόνες, σε πιάνει πραγματικός ίλιγγος απ’ όσα βλέπεις και… απ’ όσα δεν βλέπεις!

Κι όλο αυτό θα το ρίξουν στους κακούς ανθρώπους που δεν ξέρουν να συμπεριφερθούν καλά στον πλανήτη, που είναι πολλοί και προκαλούν με τις δραστηριότητες τους κλιματική αλλαγή, όταν κάποιοι με πούρο και ουισκάκι στο χέρι αποφασίζουν ποιον θα κάψουν σήμερα, ποιον θα πνίξουν, ποιον θα ξεσπιτώσουν με σεισμό, ποιον θα θάψουν κάτω από ερείπια, ποιον θα σκεπάσουν με ηφαιστειακή στάχτη και πόσο θα μας φορολογήσουν όλους μαζί και θα επιβάλλουν νέους περιορισμούς.

Κι όλα αυτά δεν θα συνέβαιναν αν δεν είχαν μερικά κοπρόσκυλα σε θέσεις κλειδιά, να τους κάνουν πλάτες και να προσπαθούν -επί ματαίω, φυσικά- να ακυρώσουν τις δικές μας προσπάθειες για ενημέρωση και αφύπνιση!

Shares
⚠ Fair Notice: Τα άρθρα της AllNewz είναι αποτέλεσμα έρευνας, συγγραφής ή μετάφρασης της ιστοσελίδας ​και απαγορεύεται ρητά η πλήρης αναδημοσίευσή τους ή μέρους αυτής, καθώς και η αναπαραγωγή υλικού. Επίσης απαγορεύεται αυστηρώς οποιαδήποτε επισήμανση και χαρακτηρισμός των άρθρων μας από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος οργανώσεις οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε

Στην ίδια κατηγορία

AllNewz σημαίνει όλη η Αλήθεια
Shares