AllNewz

Θαυμάστε μια φουλ ακτινοβολία μετά από χημικούς αεροψεκασμούς!

Μετά από τους χθεσινούς αιφνίδιους χημικούς αεροψεκασμούς καλοκαιριάτικα, αυξήθηκε στη συνέχεια και η ακτινοβολία!

Φαίνεται ξέμειναν από υλικό στην ατμόσφαιρα και είπαν αν το ανανεώσουν.

Όπως έχω ξαναγράψει, διαμένω στην Μακρινίτσα κι έχω την ατυχία το σπίτι μου ανατολικά να έχει τον πύργο του ΟΤΕ και όλη την λοιπή πηγή ηλεκτρομαγνητικής μόλυνσης που είναι σωρευμένη πάνω στο Πήλιο, στα Χάνια κοντά, μαζί εκεί και η περίφημη degia με εμβέλεια στην Μακεδονία! Δεν το στέλνετε και μέχρι τον Άρη, να βλέπουν ΣΚΑΙ οι Αρειανοί;

Μετά τους χθεσινούς αεροψεκασμούς η ακτινοβολία ανέβηκε αισθητά, αφού έγινε πιο αισθητή στο σώμα μας.

Το πρωί ξύπνησα βίαια με πονοκέφαλο και πολύ νωρίς, για να ανοίξω το παράθυρο και να δω αυτό το φαινόμενο:

Απέναντι ο Βόλος σχετικά καθαρός και μόνο στο Πήλιο που είναι όλες οι κεραίες ο πανικός – αυτή είναι κορυφή του Πύργου του ΟΤΕ και έχουμε κάνει εξώδικο για την παράνομη λειτουργία του:

Φυσικά μόλις είδαμε τον ουρανό τα πήραμε στην κράνα, αλλά… μάλλον δεν τα πήραμε, μας τα έδωσαν, αφού αυτή η κατάσταση προκάλεσε το βαρύ κεφάλι λες και από βραδύς είχαμε καταναλώσει όλη την ντόπια παραγωγή τσίπουρου!

Στα πυρά, απαντούμε με πυρά: Μια καταγγελία στο αστυνομικό τμήμα και άλλη μία στο υπ. Περιβάλλοντος, όπου με την καλή κυρία που συνομιλήσαμε τους έγινε ενημέρωση εφ’ όλης της ύλης. Από τους ψεκασμούς στην ασύρματη, στην στρατιωτική τους εφαρμογή, στην χειραγώγηση καιρού και παρενόχληση πολιτών και… να κάτσουν καλά όσοι νομίζουν ότι εξυπηρετούν εθνικά συμφέροντα αποσιωπώντας το έγκλημα (αυτό το γράφω για τα άλλα μουτσούνια που μας παρακολουθούν). Δεν μας ενδιαφέρει τι λένε ΗΠΑ, Ρωσία, Σαουδική Αραβία, Ισραήλ κλπ μας ενδιαφέρουν τι έχουν πει Ιράν και Ινδία, που είχαν τα @@ να καταγγείλουν τις μεγάλες δυνάμεις που παίζουν με το κλίμα και το έχουν οπλοποιήσει. Τίθεται θέμα εθνικής κυριαρχίας, εκτός από υγείας!

Φαίνεται τελικά ότι “σύμμαχός” μας σήμερα ήταν ο Θεός ή το σύμπαν, γιατί… συμπτωματικά, μετά το τηλεφώνημα στο υπουργείο, ο ουρανός καθάρισε και προφανώς η ακτινοβολία μειώθηκε.

 

Έτσι θα πάει από δω και στο εξής, και… ραντεβού στα δικαστήρια! Ας αρχίσουν οι χοροί και ας διαλέξει ο καθείς με ποιους θα πάει και ποιους θα αφήσει, για να το πούμε και τραγουδιστά πλέον!

 

Shares
© ALLNEWZ - Απαγορεύεται οποιαδήποτε αναπαραγωγή μέρους ή συνόλου του υλικού του ιστολογίου μας σε άλλα ιστολόγια, social media ή αποστολή με μέιλ βάσει του νόμου περί πνευματικών δικαιωμάτων

Ακολουθείστε μας!

Επειδή οι κοινοποιήσεις των σελίδων του facebook όσο πάνε και λιγοστεύουν, βάλτε την AllNewz στα αγαπημένα σας για να βλέπετε απευθείας τις νέες δημοσιεύσεις μας

Cece Doucette: Ashland, MA Board of Health EMF/RF

Είπαν και συμφωνούμε…

«Όποιος ελέγχει τα νέφη, ελέγχει τον κόσμο όλο!»

Ακολουθείστε μας

Kατηγορίες

Shares