AllNewz

“Αυτή είναι η ζωή σου”

   “Αυτή είναι η ζωή σας σε μια εικόνα και λίγοι το συνειδητοποιούν, πολύ λιγότεροι το πιστεύουν. Οι περισσότεροι από εσάς δεν κάνετε κανένα από τα δυο, αλλά τα μηνύματά μου δεν είναι στην πραγματικότητα για όλο το ακροατήριο. Είμαι εδώ για το κάλεσμα αφύπνισης των λίγων. Δεν είμαι εδώ για να αρέσω στους οπαδούς μου.


Είμαι εδώ για να σας δείξω τι επιτρέπετε να συμβεί στον εγκέφαλό σας στην τρέχουσα θέση σας, λόγω του φωτός που στρεβλώνει την προοπτική σας στην πραγματικότητα. Ο ήλιος μας εκπέμπει μόνο φως που αποτελεί το 1 δισεκατομμύριο του συνολικού ηλεκτρομαγνητικού φάσματος του φωτός στο ορατό φάσμα.

Τα κύτταρά σας εκπέμπουν ακόμη και ένα μικρότερο μέρος του φάσματος και εστιάζουν στο φως μπλε φάσμα του φωτός. Αυτό το φως έχει τεράστια οπτικά νευρολογικά αποτελέσματα στο δέρμα, τον εγκέφαλο και τα μάτια σας. Έτσι, όταν σας πω, το κινητό σας είναι ικανό να προκαλέσει εγκεφαλική βλάβη είναι ένα ΠΑΡΑΔΟΞΟ ή μια ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ; Όλα ξεδιπλώνονται στον σωστό χρόνο / τάξη, σε ένα σύμπαν αιτίου-αποτελέσματος.

H περιορισμένη ανθρώπινη προοπτική, δεν βλέπει τις καταστάσεις από το κατάλληλο περιστασιακό επίπεδο. Είναι μεγάλη ιδέα να εξηγηθεί το «παράδοξο»; Κατανοήστε την επίδραση του φωτός στα κύτταρα, είναι η βάση της κβαντικής βιολογίας. Είναι ένα νέο πεδίο στην ιατρική που είναι μέρος της κβαντικής μηχανικής.

Μέχρι στιγμής, η βάση της κβαντικής μηχανικής λέει ότι είναι ένα ονειροπόλημα να πιστέψουμε ότι η αιτία και το αποτέλεσμα είναι μια απόλυτη αλήθεια στην πραγματικότητα, επειδή στα κβαντομηχανικά πειράματα, τα τελευταία 80 χρόνια τα δεδομένα αποκαλύπτουν ότι η αιτία και το αποτέλεσμα μπορεί να είναι πραγματικά μια ψευδαίσθηση γύρω από την πιθανότητα. Αυτό προσβάλλει στους περισσότερους ανθρώπους την κοινή λογική, αλλά είναι μια πολύ αληθινή δήλωση. Μου αρέσει να αγκαλιάζω το παράδοξο για να καταλάβω πράγματα που δεν καταλαβαίνω σήμερα ή ότι είμαι τυφλός εξαιτίας αυτού που μου δίδαξαν να πιστεύω. Ανοίγει το μυαλό μου για να δεχτώ τα πράγματα που δεν αντιλαμβάνομαι ή δεν μπορώ να δω.

Αυτή η έλλειψη οπτικής, για το πώς η χρήση ενός ακόμη πιο περιοριστικού μέρους του ηλεκτρομαγνητικού φάσματος στις οθόνες τεχνολογίας τροφοδοτεί πραγματικά το αποτέλεσμα Dunning Kruger. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο κανείς δεν μπορεί να καταλάβει ότι τα κινητά τηλέφωνα μας μπορούν να προκαλέσουν εγκεφαλική βλάβη και να επιτρέψουν στον τεχνικό παραγωγό να ελέγξει τη συμπεριφορά και τη σκέψη μας.

Αγκαλιάζοντας την δυσφορία και το παράδοξο με αναγκάζει να κοιτάξω εκεί που κανείς δεν κοίταξε ποτέ. Αυξάνει το σημείο, πόσο καιρό θα πρέπει να συνεχίσουμε να διατηρούμε το πρότυπο πεποίθησης για την αιτία και το αποτέλεσμα; Είμαι πεπεισμένος ότι όλες οι καλύτερες λύσεις της φύσης είναι συχνά εκείνες που είναι αντιφατικές – που προκαλούν τη συμβατική σκέψη – και τελειώνουν σε ανακαλύψεις.

Είναι πάντα πιο εύκολο να κάνεις πράγματα με τον ίδιο παλιό τρόπο … γιατί να αλλάξεις; Για να πολεμήσετε αυτό, κρατήστε τον δείκτη δυσαρέσκειας σας ψηλά και σπάστε με την παράδοση. Μην είστε πολύ γρήγοροι στο να αποδεχτείτε τον τρόπο με τον οποίο γίνονται τα πράγματα. Πρέπει να αμφισβητήσετε εάν υπάρχει καλύτερος τρόπος να κατανοήσετε την παρούσα κατάσταση.

Πολύ συχνά θα διαπιστώσετε ότι μόλις κάνετε αυτό το διάλειμμα από τον συνηθισμένο τρόπο – και παρεμπιπτόντως, αυτό είναι ίσως το πιο δύσκολο πράγμα που πρέπει να κάνετε – και να αρχίσετε σε μια νέα τροχιά, ο ορίζοντας σας των νέων σκέψεων αμέσως διευρύνεται. Νέες ιδέες ρέουν σε παρόμοιο νερό. Πάντα να κρατάτε τα ενδιαφέροντα σας ευρέα – μην αφήστε το μυαλό σας να εμποδιστεί από μια περιορισμένη άποψη”.

dr Jack Kruse

 

Shares
© ALLNEWZ - Απαγορεύεται οποιαδήποτε αναπαραγωγή μέρους ή συνόλου του υλικού του ιστολογίου μας σε άλλα ιστολόγια, social media ή αποστολή με μέιλ βάσει του νόμου περί πνευματικών δικαιωμάτων

Ακολουθείστε μας!

Επειδή οι κοινοποιήσεις των σελίδων του facebook όσο πάνε και λιγοστεύουν, βάλτε την AllNewz στα αγαπημένα σας για να βλέπετε απευθείας τις νέες δημοσιεύσεις μας

Cece Doucette: Ashland, MA Board of Health EMF/RF

Είπαν και συμφωνούμε…

«Όποιος ελέγχει τα νέφη, ελέγχει τον κόσμο όλο!»

Ακολουθείστε μας

Kατηγορίες

Shares