Επιβιώνουμε Κίνημα Επιβιώνουμε 🗝

Να γιατί έχω-έχεις-έχουμε έλλειψη βιταμίνης D!

Κυρία, ετών 63, διαμένουσα στας εξοχάς και με γενική αίματος… εικοσάρας!

Τέλος καλοκαιριού, με διαμονή στην εξοχή -μες τον ήλιο- και οι γενικές εξετάσεις δεν θυμίζουν σε τίποτα άτομο αυτής της ηλικίας. Ωστόσο, υπάρχει ένα “ελάττωμα”: Ανεπαρκής βιταμίνη D!

Ο γιατρός πρόθυμος να χορηγήσει συμπληρώματα, όπως πάντα. Η ανεπάρκεια της βιταμίνης D είναι πλέον σύνηθες φαινόμενο στους Έλληνες, που υποτίθεται θα έπρεπε να είναι οι τελευταίοι στον πλανήτη που θα είχαν, αφού η χώρα -υποτίθεται- έχει πολλούς μήνες ηλιοφάνεια.

Κι όμως, τα ποσοστά είναι πολύ μεγάλα. Τι συμβαίνει;

Αυτό:

Η συνεχής επέλαση της Αφρικάνικης σκόνης που δημιουργεί έστω κι ένα λεπτό στρώμα θολούρας στην ατμόσφαιρα, είναι ικανό να φιλτράρει τις καλές ακτίνες UV του ήλιου με αποτέλεσμα, ζέστη να υπάρχει, να την νιώθουμε στο δέρμα μας, αλλά να μην παράγεται η βιταμίνη D.

To ίδιο φυσικά συμβαίνει κι όταν ψεκάζουν με χημικά και δημιουργούνται μικρά ή μεγάλα σύννεφα.

Η σκόνη δεν έρχεται μόνη της. Κάποτε ερχόταν σπάνια και πάντα σε ανοιξιάτικη περίοδο, τώρα όμως έχει γίνει σχεδόν καθημερινό φαινόμενο.

Η χρήση των αντηλιακών επίσης εμποδίζει την παραγωγή αυτής της τόσο πολύτιμης βιταμίνης. Όμως η εν λόγω κυρία… δεν! Ποτέ και καθόλου!

Η σκόνη πλέον έρχεται αφύσικα και τεχνητά χειραγωγώντας τον καιρό με ηλεκτρομαγνητικά κύματα. Ιδού η πρωινή εικόνα στο Πήλιο.

Τα σύννεφα αυτά είναι κατσαρωμένα από τα ηλεκτρομαγνητικά κύματα που τα διαπερνούν. Κάποτε πιστεύαμε ότι μόνο οι εγκαταστάσεις τύπου HAARP μπορούν να τα δημιουργήσουν χειραγωγώντας καιρό και ανθρώπους. Νεότερες μελέτες μας δείχνουν ότι στο κόλπο είναι κύρια οι δορυφόροι και τα επίγεια ραντάρ καθώς και οι μεγάλοι πύργοι κινητής τηλεφωνίας.

Σ’ αυτό το σημείο, θα θέλαμε, λοιπόν, να σας ενημερώσουμε ότι το Κίνημα Επιβιώνουμε έχει ήδη στείλει εξώδικο στον ΟΤΕ για τον Πύργο του στα Χάνια, για την ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία που εκπέμπει και για το γεγονός ότι όλα αυτά τα χρόνια λειτουργεί χωρίς άδεια. Επίσης θέτει και γενικότερα θέματα ασφάλειας της ασύρματης τεχνολογίας.

Στην πρώτη περίοδο των δεινοσαύρων, ο Άνθρωπος επέζησε γιατί κρύφτηκε σε τρύπες. Στη σημερινή περίοδο των δεινοσαύρων, που είναι οι τεχνοκράτες και οι μεγαλοεπιχειρήσεις, ο Άνθρωπος θα επιβιώσει μόνο δείχνοντας το ανάστημα του σε πνευματικότητα και συλλογικότητα!

Υ.Γ. Υπόψη ότι για να γίνει καλή απορρόφηση της βιταμίνης D είτε από τον ήλιο, είτε από τις τροφές (σε ελάχιστο βαθμό) πρέπει τα άτομα να έχουν και καλά ποσοστά μαγνησίου.

Το µαγνήσιο υπάρχει στους ηλιόσπορους, στα καρύδια, στα αµύγδαλα, στα φουντούκια, στους λιναρόσπορους, στο σουσάμι, στο ταχίνι, στα φιστίκια Αιγίνης, στους χουρµάδες, στα αράπικα φιστίκια, στα ρεβίθια, στις µπανάνες, στα σύκα, στα µήλα, στα ροδάκινα, στα βερίκοκα, στο πλήρες φύτρο σταριού, στα πλήρη δηµητριακά, στο κεχρί, στο καλαµπόκι, στη σόγια (αλλά είναι μεταλλαγμένη), στα όσπρια, στα αµερικάνικα φασόλια, στο σκόρδο, στο µπρόκολο και στην αγκινάρα. Καλές πηγές μαγνησίου είναι επίσης το κακάο (άρα και η σοκολάτα) και τα μπαχαρικά.

Shares
⚠ Fair Notice: Τα άρθρα της AllNewz είναι αποτέλεσμα έρευνας, συγγραφής ή μετάφρασης της ιστοσελίδας ​και απαγορεύεται ρητά η πλήρης αναδημοσίευσή τους ή μέρους αυτής, καθώς και η αναπαραγωγή υλικού. Επίσης απαγορεύεται αυστηρώς οποιαδήποτε επισήμανση και χαρακτηρισμός των άρθρων μας από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος οργανώσεις οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε

Στην ίδια κατηγορία

AllNewz σημαίνει όλη η Αλήθεια
Shares