Καιρός Χημικοί αεροψεκασμοί

Ο… αγιασμός των αιθέρων και η αλλαγή του καιρού

⚠ Fair Notice: Τα άρθρα της AllNewz είναι αποτέλεσμα έρευνας, συγγραφής ή μετάφρασης της ιστοσελίδας ​και απαγορεύεται ρητά η πλήρης αναδημοσίευσή τους ή μέρους αυτής, καθώς και η αναπαραγωγή υλικού. Επίσης απαγορεύεται αυστηρώς οποιαδήποτε επισήμανση και χαρακτηρισμός των άρθρων μας από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος οργανώσεις οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε

Ξεκίνησε στις 10 Σεπτεμβρίου ο “αγιασμός” των αιθέρων, μια μέρα πριν εκείνου των σχολείων…

Πιστοί στο καθιερωμένο τους ραντεβού -όχι πως το καλοκαίρι σταμάτησαν και τελείως, όπως έκαναν παλιά- βγήκαν οι ψεκαστές κι άπλωσαν τον χημικό θάνατο πάνω από την πόλη του Βόλου και στα ορεινά του Πηλίου.

“Αλλάζει” ο καιρός!

Βροχές και καταιγίδες αναμένονται την Τρίτης κυρίως στην Πελοπόννησο, ενώ Τετάρτη και Πέμπτη αναμένονται βροχές στις περισσότερες περιοχές της ηπειρωτικής χώρας με ταυτόχρονη μικρή πτώση της θερμοκρασίας.

Ο μετεωρολόγος της  ΕΡΤ Σάκης Αρναούτογλου, μίλησε για πτώση της θερμοκρασίας από την Τρίτη (11/9), με το σκηνικό του καιρού να θυμίζει πλέον φθινόπωρο καθώς «κατηφορίζουμε» στα μέσα Σεπτεμβρίου – γειά σου ρε Σάκη με τα ωραία και έγκυρά σου!

Η πρόβλεψη της ΕΜΥ για τις επόμενες ημέρες – Άνεμοι Β-Β/Δ και… σκόνη από την Αφρική – Γεια σου ρε ΕΜΥ με τα ωραία σου!

Τέταρτη 12-09
Καιρός: στα ανατολικά και τα νοτιά λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Στις υπόλοιπες περιοχές γενικά αίθριος με τοπικές νεφώσεις στα ηπειρωτικά τις μεσημβρινές και
απογευματινές ώρες οπού είναι πιθανόν να εκδηλωθούν σποραδικοί όμβροι κυρίως στα ορεινά της στέρεας και της Πελοποννήσου.
Ανεμοι: στα δυτικά αρχικά από ανατολικές διευθύνσεις 3 με 4 και βαθμιαία βορειοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ. στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και στο αιγαίο έως 7 μποφόρ.
Θερμοκρασία: σε πτώση κυρίως στα ανατολικά.

Πέμπτη 13-09
Καιρός: στα ανατολικά και τα νοτιά νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες πιθανόν πρόσκαιρα ισχυρές και βαθμιαία εξασθένηση από το βράδυ. στις υπόλοιπες περιοχές γενικά αίθριος με τοπικές νεφώσεις στα ηπειρωτικά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες οπού θα εκδηλωθούν σποραδικοί όμβροι η μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα νοτιά.
Ανεμοι: από βόρειες διευθύνσεις στα δυτικά 3 με 4, στα ανατολικά 4 με 6 και πρόσκαιρα στο αιγαίο έως 7 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση.
Θερμοκρασία: χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

Παρασκευή 14-09
Καιρός: στα ανατολικά και τα νοτιά λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και βαθμιαία βελτίωση. στις υπόλοιπες περιοχές λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες στα ηπειρωτικά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες με πιθανότητα τοπικών όμβρων στα ορεινά. Από το βράδυ στο ιόνιο οι νεφώσεις θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές.
Ανεμοι: βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ και βαθμιαία στο ιόνιο δυτικοί νοτιοδυτικοί με την ίδια ένταση.
Θερμοκρασία: σε μικρή άνοδο κυρίως στα δυτικά.

Σάββατο 15-09
Καιρός: λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πιθανότητα για τοπικές βροχές η πρόσκαιρους όμβρους στα ηπειρωτικά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες.
Ανεμοι: στα δυτικά, τα νοτιά, τα νησιά του ανατολικού αιγαίου και τα Δωδεκάνησα βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. στα υπόλοιπα μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ.
Θερμοκρασία: σε περαιτέρω μικρή άνοδο.

Κυριακή 16-09
Καιρός: γενικά αίθριος. τοπικές νεφώσεις στα ηπειρωτικά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες με πιθανότητα πρόσκαιρων όμβρων στα ορεινά.
Ανεμοι: από βόρειες διευθύνσεις στα δυτικά 3 με 5 και βαθμιαία στο αιγαίο 6 και τοπικά έως 7 μποφόρ.
Θερμοκρασία: χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

Στην ίδια κατηγορία

AllNewz σημαίνει όλη η Αλήθεια