Ελλάδα Εμπόλεμη Ζώνη

Ισχυρός σεισμός 5,2 στην περιοχή που “δημιουργείται” ο Κυκλώνας!

⚠ Fair Notice: Τα άρθρα της AllNewz είναι αποτέλεσμα έρευνας, συγγραφής ή μετάφρασης της ιστοσελίδας ​και απαγορεύεται ρητά η πλήρης αναδημοσίευσή τους ή μέρους αυτής, καθώς και η αναπαραγωγή υλικού. Επίσης απαγορεύεται αυστηρώς οποιαδήποτε επισήμανση και χαρακτηρισμός των άρθρων μας από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος οργανώσεις οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε

Στην περιοχή όπου “δημιουργείται” ο Μεσογειακός Κυκλώνας, προκλήθηκε ισχυρός σεισμός 5,2 Ρίχτερ

Ισχυρός σεισμός σημειώθηκε το μεσημέρι ανοιχτά της Μεθώνης και ταρακούνησε την ευρύτερη περιοχή της Μεσσηνίας.

Η δόνηση σημειώθηκε στις 13:21. Σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο, το μέγεθός της ανήλθε σε 5,1 βαθμούς της κλίμακας Ρίχτερ (αρχικά είχε εκτιμηθεί σε 4,6 Ρίχτερ), ενώ το Ευρωμεσογειακό τον υπολόγισε στα 5,2 Ρίχτερ (έναντι αρχικής αναφοράς για 5,4 Ρίχτερ).

Ο ισχυρός σεισμός είχε εστιακό βάθος στα 4.2 χλμ. ή 10 χλ. – διαλέχτε!

Στην περιοχή του Ιονίου, αλλά και στην Ιταλία, συνεχίζεται η επέμβαση με ηλεκτρομαγνητικά κύματα:

Όσο για το “δεν ξέρουμε ακόμα την πορεία του Κυκλώνα” μάλλον αυτή κλήρωσε προς Πελοπόννησο και Κρήτη μεριά, και μάλιστα κάποια σαΐνια τον βάφτισαν και Ζορμπά! Είναι από αυτές τι φορές που το θράσος περισσεύει και δεν ξέρεις τι να το κάνεις…

Ελπίζουμε να μην θρηνήσουμε πάλι θύματα και ίσως πρέπει να σκεφτούμε τις μαζικές αγωγές κατά παντός υπευθύνου για την χειραγώγηση καιρού στην Ελλάδα.

Στη σελίδα του Αρναούτογλου, κάτω από το βίντεο με τα χιόνια στον Παρνασσό, άμοιροι και ανελλιπώς πληροφορημένοι πολίτες θεωρούν τους εαυτούς τους υπεύθυνους για τον καιρό, σχολιάζοντας “τον τρελάναμε”. Έτσι έχουν τρελάνει με την κλιματική τους προπαγάνδα τους πολίτες, ώστε να νιώθουν υπεύθυνοι κι ένοχοι, κι έτσι αύριο θα δεχτούν εύκολα τις οποιεσδήποτε αποφάσεις ή μέτρα, ακόμα κι αν αυτό λέγεται Γεωμηχανική.

Στην ίδια κατηγορία

AllNewz σημαίνει όλη η Αλήθεια