Εμπόλεμη Ζώνη

Ο Κυκλώνας “Αδόλφος” θέρισε 13 ζωές στην στην Κεντρική Αμερική και συνεχίζει προς Φλόριντα

Όχι δεν πρόκειται περί λάθους. Εσείς τον ακούσατε ως “Μάικλ”, αλλά όπως υποσχεθήκαμε στους αναγνώστες μας, αποφασίσαμε να ξεκινήσουμε δική μας “βάπτιση” των Κυκλώνων, όχι κάνοντας χρήση τυχαίων ονομάτων, αλλά ονομάτων γνωστών κατά συρροή δολοφόνων και μεγάλων ψευτών και απατεώνων που άφησαν όνομα στην Ιστορία ή… και που αφήνουν ακόμα. Ο λόγος είναι γιατί οι περισσότεροι πλέον από αυτούς τους κυκλώνες είναι είτε κατασκευασμένοι από τους κοινωνιοπαθείς με τα ενεργειακά όπλα, είτε χειραγωγημένοι και διογκωμένοι έτσι ώστε να σπείρουν τον θάνατο και την καταστροφή, στο όνομα της Εκκλησίας της Κλιματικής Αλλαγής που καλούμαστε όλοι να προσκυνήσουμε

Στην τελική, μας έχουν πει ότι άρχισαν να τους ονομάζουν για… να θυμόμαστε τις καταστροφές, μια τακτική που υιοθέτησε και το δικό μας προσκυνημένο στις αμερικανόφερτες πρακτικές, Αστεροσκοπείο Αθηνών. Με την ίδια λογική, θέλουμε οι αναγνώστες μας να τους θυμούνται όχι ως ξεσπάσματα της Φύσης η οποία και καλά υποφέρει από την “ανθρωπογενή” κλιματική αλλαγή, αλλά ως καιρικά όπλα και βόμβες κατά της Ανθρωπότητας, από τους serial killers με τα όπλα Τέσλα. Ας αφήσουμε, λοιπόν, χριστιανικά κι αρχαία ονόματα κατά μέρος, και μάθετε τους με ονόματα που πραγματικά τους αρμόζουν!

Ο Αδόλφος, που παίρνει το όνομα του από τον Adolf Seefeldt, έναν βιαστή και δολοφόνο μικρών αγοριών στη Γερμανία κατά την Ναζιστική περίοδο, κατάφερε να προκαλέσει τον θάνατο 13 ανθρώπων στην Κεντρική Αμερική, ενώ φέρεται ότι “αναβαθμίστηκε” σε κατηγορία 2, με ταχύτητες ανέμων που αγγίζουν τα 155 χλμ την ώρα.

Τώρα κινείται με ταχύτητα προς τις ακτές της Φλόριντα, τις οποίες θα χτυπήσει, σύμφωνα με τους μετεωρολόγους, την Τετάρτη. Λίγο πριν προσεγγίσει τις αμερικανικές ακτές, προβλέπεται πως η ισχύς του τυφώνα θα “αναβαθμιστεί” κι άλλο, σε κατηγορία 3, ενώ οι άνεμοι θα πνέουν με ταχύτητες μεγαλύτερες των 180 χλμ την ώρα. Την Τρίτη, ο Αμερικανός πρόεδρος, Ντόναλντ Τραμπ ενέκρινε το αίτημα του κυβερνήτη της Φλόριντα, καθιστώντας την Πολιτεία σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης, ενόψει του τυφώνα που πλησιάζει με μεγάλη ταχύτητα στις αμερικανικές ακτές.

Κι αν δει κανείς στις εικόνες της ΝΑΣΑ, δεύτερος έρχεται από πίσω και δείχνει ακόμα πιο απειλητικός. Αλλά γι’ αυτόν δεν έχει γίνει ακόμα λόγος. Θα τον ονομάσουμε “ο Ψυχοπαθής”, από το όνομα El Psicópata, Πορτορικανού ψυχοπαθούς με πολυβόλο, κατά τις δεκαετίες ’80-’90.

Τόσο ο Αδόλφος όσο και ο Ψυχοπαθής, φαίνονται ολοκάθαρα ότι έχουν φάει ‘ενδυναμωτικές ενέσεις’ μικροκυμάτων, όχι μόνο πέριξ αυτών, αλλά καθ’ όλη την κάθοδο τους. Ο Αδόλφος κατέβηκε από Νορβηγία, ενώ ο Ψυχοπαθής έρχεται από Καναδά.

ΑδόλφοςΚάθοδος ΑδόλφουΚάθοδος ΑδόλφουΚάθοδος ΑδόλφουΚάθοδος ΑδόλφουΚάθοδος από ΝορβηγίαΚάθοδος από Νορβηγία

Η Φλόριντα είχε υποστεί σφοδρό πλήγμα από τον κυκλώνα Ίρμα πριν από έναν χρόνο. Η Βόρεια και η Νότια Καρολίνα εξάλλου επλήγησαν σκληρά από τον κυκλώνα Φλόρενς τον Σεπτέμβριο, όταν έχασαν τη ζωή τους περίπου σαράντα άνθρωποι και προκλήθηκαν εκτεταμένες υλικές ζημιές αξίας πολλών δισεκατομμυρίων δολαρίων.

Τους μάθατε τότε εκείνους τους κυκλώνες με εκείνα τα ονόματα. Καιρός να αρχίσετε να τους μαθαίνετε με αυτά τα ονόματα που τους αρμόζουν και να πείτε και στα παιδιά σας ποιοι ευθύνονται για αυτούς.

Η Αλήθεια δεν πρέπει να είναι ντροπή επειδή δεν συνάδει με τον πολιτικά ορθό λόγο των εξουσιαστών μας. Ο φόβος και η απάθεια πρέπει να είναι. Η δε συνειδητή σιωπή, είναι σαφώς και συνενοχή. Μην έχετε αγωνία… και οι συνένοχοι θα έχουν την τύχη να γίνουν νονοί τέτοιων ακραίων (φαινομένων)  πράξεων!

Πίσω από τον Αδόλφο βρίσκεται ο Ψυχοπαθής ο οποίος μπορεί να στρίψει προς Αφρική…
Shares
⚠ Fair Notice: Τα άρθρα της AllNewz είναι αποτέλεσμα έρευνας, συγγραφής ή μετάφρασης της ιστοσελίδας ​και απαγορεύεται ρητά η πλήρης αναδημοσίευσή τους ή μέρους αυτής, καθώς και η αναπαραγωγή υλικού. Επίσης απαγορεύεται αυστηρώς οποιαδήποτε επισήμανση και χαρακτηρισμός των άρθρων μας από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος οργανώσεις οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε

Στην ίδια κατηγορία

AllNewz σημαίνει όλη η Αλήθεια
Shares