Εμπόλεμη Ζώνη

Απίστευτο! Κατηγορούν τον κυβερνήτη της Φλόριντα ότι ευθύνεται για τον Κυκλώνα επειδή “δεν πιστεύει στην Κλιματική Αλλαγή”!

Απαγορεύεται οποιαδήποτε αντιγραφή ή αναπαραγωγή ολόκληρων ή μέρους των άρθρων καθώς και του υλικού της ιστοσελίδας μας βάσει του νόμου περί πνευματικών δικαιωμάτων

Μόλις ο τυφώνας Αδόλφος (γνωστός και ως Μάικλ) κατέστρεψε την ακτή του Κόλπου, ξέσπασε μια λιγότερο θανάσιμη αλλά εξίσου άγρια ​​καταιγίδα των μέσων ενημέρωσης κατά του κυβερνήτη της Φλόριντα, Ρικ Σκοτ, λέγοντας ότι η αμφισβήτηση του για την κλιματική αλλαγή έβαλε τους κατοίκους της Φλόριντα σε κίνδυνο

Βίντεο που “έγιναν” viral, άρθρα-άποψη των New York Times και οι “χορηγοί” της Guardian, τα βάζουν με τον Ρεπουμπλικάνο κυβερνήτη, Rick Scott, επειδή είναι σκεπτικιστής της Κλιματικής Αλλαγής.

Σύμφωνα με τα εντελώς σουρεαλιστικά σχόλια των ΜΜΕ, η “άρνηση επιστήμης” του Scott έχει θέσει σε κίνδυνο τους κατοίκους της Φλόριντα. Με άλλα λόγια, αν ο Scott ήταν περισσότερο σύμφωνος με το αφήγημα για τις ανθρωπογενείς κλιματικές αλλαγές, η Φλόριντα θα ήταν καλύτερα προετοιμασμένη, ίσως θα μπορούσε να προλάβει τον καταστροφικό τυφώνα, ισχυρίζονται.

Είναι αλήθεια ότι ο Scott, ο οποίος τρέχει αυτήν τη στιγμή για τη Γερουσία, και “αναγκάστηκε” να ακυρώσει προγραμματισμένο debate λόγω των εκτάκτων εξελίξεων, έχει δείξει ελάχιστο ενδιαφέρον να τονίσει ή να καταπολεμήσει τους φερόμενους κινδύνους από την αλλαγή του κλίματος. Το 2015, μετά την ανάληψη των καθηκόντων του κυβερνήτη, το Τμήμα Περιβάλλοντος της Φλόριντα απαγόρευσε να χρησιμοποιεί τους όρους “κλιματική αλλαγή” και “υπερθέρμανση του πλανήτη”. Δύο χρόνια αργότερα, ο Σκοτ ​​υπέγραψε ένα νομοσχέδιο που οι επικριτές ονόμασαν τον «νόμο κατά της επιστήμης», ο οποίος επιτρέπει στους κατοίκους να υποβάλλουν καταγγελίες για εκπαιδευτικά υλικά που χρησιμοποιούνται στα δημόσια σχολεία.

Ωστόσο οι κατηγορίες περί έλλειψης προετοιμασίας και ετοιμότητας δεν ευσταθούν, καθώς ο κυβερνήτης έκανε ό,τι είναι ανθρωπίνως δυνατό από πλευράς του για να προετοιμασθεί η Φλόριντα μπροστά στην επέλαση του Κυκλώνα ο οποίος από κατηγορίας 2 αναμενόταν να εξελιχθεί σε 3 και τελικά ‘κατέληξε’ σε 4, σκορπίζοντας καταστροφή και θάνατο.

Τελικά για όσους παρακολουθούν στενά την οπλοποίηση καιρού και τις καιρικές βόμβες της Εκκλησίας της Κλιματικής Αλλαγής που εξαπολύει στους πολίτες του κόσμου προκειμένου να επιβάλει στην “πίστη” της, δεν υπάρχει μεγαλύτερη απόδειξη ότι ο Κυκλώνας Αδόλφος ήταν χειραγωγημένος έτσι, για… “να την πει” στον αρνητή κυβερνήτη! Προδόθηκαν από μόνοι τους. Και προδόθηκαν για μια ακόμα φορά και τα πουλημένα ΜΜΕ που έχουν έτοιμα την πένα τους να περάσουν την προπαγάνδα, αλλά και τους εκβιασμούς και τις απειλές!

Με την δική τους λογική, λοιπόν, οι Κυκλώνες θα βαράνε όπου οι κυβερνήτες και οι λαοί δεν πιστεύουν ότι φταίνε οι ίδιοι για τα ακραία φαινόμενα. Μόλις ωστόσο πεισθούν, τότε φυσικά θα είναι και υποχρεωμένοι να ακολουθήσουν και να συμμορφωθούν προς όλας τας υποδείξεις της Ατζέντας 21 του ΟΗΕ και των Γεωμηχανιστών της, που χτίζουν σταδιακά “τη λύση” να μας ψεκάζουν, για να σωθεί ο πλανήτης.

Κι όπως έχουν δηλώσει οι ίδιοι, άπαξ και αρχίσουν, τότε δεν πρέπει ΠΟΤΕ να σταματήσουν!

Τελικά δεν είναι ούτε τα ενεργειακά όπλα τους που προκαλούν φόβο, ούτε καν τα ακραία φαινόμενα, όσο το πόσο θρασείς και αδίστακτοι είναι, αυτά τα άτομα που δεν τους λείπει κανένα χαρακτηριστικό από την γκάμα ενός κοινωνιοπαθούς!

Ο κατασκευασμένος με μικροκύματα Κυκλώνας Αδόλφος

Στην ίδια κατηγορία