Εμπόλεμη Ζώνη

Έτσι θέρισαν 13 ψυχές στη Νότια Γαλλία – Οργή προκαλούν οι εγκληματίες-τρομοκράτες της Κλιματικής Αλλαγής!

Οργή προκαλούν οι εγκληματίες-τρομοκράτες της Κλιματικής Αλλαγής, καθώς δείχνουν αποφασισμένοι να θυσιάσουν λαούς και πλανήτη προκειμένου να προσκυνήσουμε την cult Εκκλησία τους!

H κατάσταση στην περιοχή Οντ της νότιας Γαλλίας, όπου οι καταστροφικές πλημμύρες έχουν προκαλέσει, μέχρι στιγμής, το θάνατο τουλάχιστον 13 ανθρώπων, φανερώνει το μένος των κοινωνιοπαθών με τα Καιρικά Όπλα.

Οι αρχές της χώρας έχουν κηρύξει σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης συνολικά τέσσερα διαμερίσματα. Υπάρχουν κάτοικοι εγκλωβισμένοι στις στέγες των σπιτιών τους και με αεροσκάφη γίνεται η απομάκρυνση τους, επειδή δεν μπορούν να τους προσεγγίσουν με βάρκες λόγω της ορμής του νερού.

Μεταξύ των περιοχών που επλήγησαν περισσότερο είναι τα χωριά Κονκ-σιρ-Ορμπιέλ και Βιλαρντονέλ, όπου τα νερά από τις πλημμύρες έφθασαν μέχρι τα παράθυρα του πρώτου ορόφου. Η στάθμη των υδάτων αναμένεται να εξακολουθήσει να ανεβαίνει στις πληγείσες περιοχές, όπου έχει περάσει ακόμα και τα δυο μέτρα. Τα σχολεία στην Οντ έχουν βάλει λουκέτο και οι κάτοικοι της περιοχής κλήθηκαν να μην βγουν από τα σπίτια τους.

Η Αλήθεια θα σε ελευθερώσει

Είναι πάρα πολύ σημαντικό, η Αλήθεια να λέγεται και να διαδίδεται χωρίς φόβο και… με πολύ πάθος! Είναι ο μόνος τρόπος για να μην περάσει η κλιματική τρομοκρατία τους και να μην προσκυνήσουμε την διαβολική θρησκεία τους.

Ιδιαίτερα σημαντικό είναι να ενημερώνονται τα παιδιά και οι νέοι τους οποίους προσπαθούν να τους εγκεφαλοπλύνουν σε σημείο μάλιστα που να νιώθουν κι ενοχές γιατί ήρθαν σε τούτον τον μάταιο κόσμο και τον επιβαρύνουν με την παρουσία τους. Σώστε τους νέους από αυτή την μόλυνση.

«Υπάρχει ακόμη χρόνος»: Πολλές δεκάδες χιλιάδες άνθρωποι, 100.000 σύμφωνα με τους οργανωτές, πλημμύρισαν σήμερα τους δρόμους της Γαλλίας για να στηρίξουν τη μάχη κατά της υπερθέρμανσης του πλανήτη – Συνολικά στη Γαλλία προγραμματίστηκαν 80 διαδηλώσεις, ακόμα και σε μικρότερες πόλεις όπως η Ντιζόν

Και δυο μέρες μετά, για να επισφραγιστεί το γαλλικό εγκεφαλοπλύσιμο που επιχορηγήθηκε από ΜΚΟ όπως η WWF και ποιος ξέρει ποια άλλα Σοροαστρικά κονδύλια ή άλλων μελών της κλιματικής Καμπάλας, έπεσε η καιρική βόμβα δια ψεκασμών και μικροκυμάτων.

Δεν υπάρχει άλλος τρόπος, η Αλήθεια θα σε ελευθερώσει και μην ντρέπεσαι να την πεις!

Shares
⚠ Fair Notice: Τα άρθρα της AllNewz είναι αποτέλεσμα έρευνας, συγγραφής ή μετάφρασης της ιστοσελίδας ​και απαγορεύεται ρητά η πλήρης αναδημοσίευσή τους ή μέρους αυτής, καθώς και η αναπαραγωγή υλικού. Επίσης απαγορεύεται αυστηρώς οποιαδήποτε επισήμανση και χαρακτηρισμός των άρθρων μας από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος οργανώσεις οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε

Στην ίδια κατηγορία

AllNewz σημαίνει όλη η Αλήθεια
Shares