Ελλάδα Εμπόλεμη Ζώνη

Με ψεκασμούς και μικροκύματα μας έρχεται ο “Ψεύτης”

Τον ονόμασαν “Ορέστη”; Κι εμείς τον λέμε “Ψεύτη”, προς… τιμήν όλων αυτών που δεν σας λένε την αλήθεια και δη του meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου αλλά και λοιπών καιρολόγων

Ξεκίνησε η κάθοδος του Βορρά προς τον Νότο, πρέπει να αδειάσει η ριμάδα η Αρκτική να γίνει πιο “βιώσιμη”.

Και κάπως έτσι ξεκινάει και η χειμερινή “σεζόν” που μπορεί και να μοιάσει της προπέρσινης, αφού τόσο στην νότια Ευρώπη όσο και στις ΗΠΑ, οι διαθέσεις των καιρικών τρομοκρατών δείχνουν εξαιρετικά αγριεμένες. Έχουμε και τον Αλ Γκορ να μας απειλεί κάθε τρεις και πέντε να προσκυνήσουμε την Εκκλησία του, την Κλιματική Αλλαγή.

Ο “Ψεύτης” για αλλού ξεκίνησε αρχικά κι αλλού έκανε την πρώτη του επίσκεψη, αλλάζοντας γνώμη την τελευταία στιγμή! Πάμε πρώτα να βαρέσουμε τους Ιταλούς και μετά θα φάνε και οι Έλληνες μερικές καιρικές μπούφλες.

Εδώ και μέρες βλέπουμε τα αεροπλάνα να ρίχνουν τα χημικά τους, ξεκίνησαν όταν ακόμα ο ουρανός ήταν γαλανός με κομματάκια εδώ κι εκεί. Στα ανοικτά όμως, εκεί που δεν βλέπει ανθρώπου μάτι, το πάρτι ξεσάλωσε!

Είναι αυτή η πολύπαθη Κρήτη που δέχεται σωρηδόν την σκόνη από την Αφρική, έχει χτυπήσει κόκκινο σε αυτοκτονίες λόγω προφανώς των ηλεκτρομαγνητικών πεδίων που απαιτούνται για να γίνουν όλα τα περίεργα καιρικά φαινόμενα, ενώ τελευταία κάνουν λόγω για εκτίναξη του καρκίνου. Να αναφέρουμε και τον περίεργο παραλογισμό με κακοποιήσεις ζώων που ακούγεται τελευταία στα μέρη τους; Η Κρητική λεβεντιά, δείχνει να τα έχει παίξει – μα εντελώς λέμε!

Ζήτω οι αμερικάνικες βάσεις και ζήτω τα διάφορα “διεθνή παρατηρητήρια” καιρού και ατμόσφαιρας που έχουν στηθεί εκεί!

Η Ιταλοί επειδή έβγαλαν γλώσσα στους Ευρωπαίους, δηλαδή στους Γερμανούς, έφαγαν μια καιρική βόμβα άνευ προηγουμένου, όπως έγραψε η Γάτα.

Κι έχεις τα μετεωρολογικά σαΐνια του meteo, να σου λένε μόλις λίγες ώρες πριν -πάνε οι μακροπρόθεσμες προβλέψεις, μετά βίας 6ώρου!- ότι …. κοιτάτε να δείτε… τελικά ο Ψεύτης αλλάζει πορεία, και θα ακολουθήσει πιο δυτική και νότια τροχιά, το κέντρο του χαμηλού βαρομετρικού κινείται πάνω από τη Νότια Ιταλία και τη Σικελία, μία κίνηση που θα έχει ως αποτέλεσμα τα εντονότερα φαινόμενα να επηρεάσουν κυρίως το Ιόνιο και τη δυτική και νότια χώρα.

Εύγε! Σκίστε τα διαπιστευτήρια σας όσοι έχετε και όσοι δεν έχετε στην μετεωρολογία, και χρησιμοποιείστε εκείνα της υποκριτικής. Που ξέρετε; Μπορεί και να κερδίσετε και κανένα Όσκαρ καμιά μέρα!

Η Ευρώπη δέχεται το “κατέβασμα” από τη Ρωσία και όπου υπάρχουν “μηχανάκια” χειραγώγησης καιρού, βλέπουμε και μικροκύματα. Δουλεύουν από κοινού και σε άριστη συνεργασία με τους δορυφόρους, τα ραντάρ doppler και τις μεγάλες κεραίες κινητής.

Όχι, τίποτ’ άλλο, γιατί εσάς σας είπαν ότι η τεχνολογία είναι για να μιλάτε στο τηλέφωνο….

⚠ Fair Notice: Τα άρθρα της AllNewz είναι αποτέλεσμα έρευνας, συγγραφής ή μετάφρασης της ιστοσελίδας ​και απαγορεύεται ρητά η πλήρης αναδημοσίευσή τους ή μέρους αυτής, καθώς και η αναπαραγωγή υλικού. Επίσης απαγορεύεται αυστηρώς οποιαδήποτε επισήμανση και χαρακτηρισμός των άρθρων μας από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος οργανώσεις οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε

Στην ίδια κατηγορία

AllNewz σημαίνει όλη η Αλήθεια