AllNewz αποκλειστικό Ελλάδα Εμπόλεμη Ζώνη Περιβάλλον Χημικοί αεροψεκασμοί

Αεροπορικά σταλμένα “τρομοπακέτα” και… το “δωρεάν ρεύμα” που προκαλεί σεισμικές δονήσεις στην Ελλάδα!

Δεν ξέρω τι είδατε ή τι βιώσατε στις υπόλοιπες περιοχές της χώρας μας, αλλά εμείς εδώ στην Μαγνησία, είδαμε πως μπορεί μια καθαρή μέρα με καταγάλανο ουρανό, να μετατραπεί -για μια ακόμα φορά- σε μια γεμάτη χημικά τεχνητά σύννεφα – Επίσης βλέπουμε στις εικόνες της ΝΑΣΑ πως το “δωρεάν ρεύμα” έχει προκαλέσει σεισμικές δονήσεις σε όλη την Ελλάδα!

Οι έντονοι άνεμοι των τελευταίων ημερών είχαν καθαρίσει αναπάντεχα την ατμόσφαιρα και ξαναθυμηθήκαμε το γαλάζιο του ελληνικού ουρανού. Αλλά αυτό δεν κράτησε πολύ, καθώς το “υλικό” έπρεπε να ανανεωθεί για να λειτουργεί η ασύρματη τεχνολογία – στρατιωτική και πολιτική.

Κι έτσι μια εικόνα χίλιες λέξεις:

Δεν ξέρω πόσα πέρασαν σήμερα, χάθηκε η μπάλα της καταμέτρησης, αφού κάποια στιγμή περνούσαν και πολλά μαζί και διαφορετικά: Το ένα είχε ουρά, γιατί εκείνη τη στιγμή τα “έριχνε”, το άλλο έκανε περατζάδα για να τα ρίξει κάπου αλλού. Άλλες φορές πάλι, τα έριχναν σε δόσεις, κι έβλεπες την ουρά να ξεκινάει ή να κόβεται απότομα – κλικ να δείτε τις εικόνες μεγάλες:

Η τρέλα τέλειωσε με το γνωστό θλιβερό αποτέλεσμα:

Ωστόσο αυτό που για μια ακόμα φορά είδαμε, είναι ότι πολλές από τις πτήσεις δεν αναφέρονταν καν στο flightradar 24, ενώ άλλες έδειχναν ένα αεροπλάνο, ενώ περνούσαν δυο με μικρή χρονική διαφορά. Το… “ένα” από τα δυο, ήταν μιας γερμανικής εταιρείας πτήσεων χαμηλού κόστους, από αυτές που σε κάνουν να αναρωτιέσαι πως βγαίνουν οικονομικά αφού με υπολογισμούς δεν βγάζουν καν τα έξοδα του καυσίμου, της εταιρείας TUfly:

Βλέπαμε αεροπλάνο, αλλά αεροπλάνο δεν βλέπουμε

Όπως γράψαμε και στην περιγραφή του βίντεο της σελίδας Κίνημα Επιβιώνουμε (πρώην savegeagroup), δεν υπάρχει μεγαλύτερη τρομοκρατία από το να βλέπεις τους γνωστούς άγνωστους να μετατρέπουν τον καθαρό μπλε ουρανό σε χημικά συννεφιασμένο. Κι εσύ να είσαι ανήμπορος να κάνεις κάτι και οι κυβερνώντες να σιωπούν, τα παπαγαλάκια να κάνουν χρήση τη λέξη “ψεκασμένος” γελοιοποιώντας το θέμα, ενώ τα διάφορα πρακτοράκια να καταβάλουν κάθε -μάλλον άκαρπη- προσπάθεια, να το απομυθοποιήσουν, υποτιμώντας τόσο την νοημοσύνη μας, όσο και την όραση μας αλλά και την μνήμη μας.

Το “τσάμπα ρεύμα” που σκοτώνει

Ο Τέσλα λέγεται ότι καταπιάστηκε με την εφεύρεση του για να μπορέσει να προσφέρει στους λαούς δωρεάν ρεύμα. Ωστόσο προκαλεί απορία πως αυτόν ο χαρισματικός κατά τα άλλα επιστήμονας με επίσης πνευματικές ανησυχίες, δεν είχε ψιλιαστεί ότι η Ανθρωπότητα δεν είναι έτοιμη για τέτοια δωράκια αφού ακόμα δεν έχει λύσει το θέμα της διακυβέρνησης της. Κυβερνούσαν και κυβερνούν ακόμα οι λίγοι, οι αχόρταγοι και οι κακοί.

Έτσι το “δωρεάν ρεύμα” διατίθεται δωρεάν μόνο στα στρατιωτικά οπλικά συστήματα που, σύμφωνα με τα δικά τους λεγόμενα, έχουν την δυνατότητα να ελέγξουν (εκτός από τις επικοινωνίες) καιρό, τεκτονικές πλάκες, ηφαίστεια, και γενικότερα όλο το περιβάλλον, ακόμα και ανθρώπους, αφού είναι μέρος αυτού.

Οι τελευταίοι σεισμοί που ταρακουνούν την Ελλάδα κι όταν βλέπεις τον χάρτη του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου, απλά… σου κόβεται η ανάσα, δείχνουν να έχουν λάβει χώρα μέσα σε ένα εξαιρετικά ηλεκτρισμένο περιβάλλον που, μπορεί στις ανέφελες περιοχές να μην διακρίνεται, αλλά φαίνεται ξεκάθαρα όπου υπάρχουν νεφώσεις όπου το υγρό στοιχείο καταγράφει τα ηλεκτρομαγνητικά κύματα. Εξάλλου, δεν είναι καν απαραίτητο να δεις τις εικόνες, λίγο αναίσθητος να μην είσαι και το νιώθεις το “δωρεάν ρεύμα” σε όλο σου το είναι!

Λόγω των πολλών και εξαιρετικά πουλημένων συνειδήσεων, θα πάρει ακόμα καιρό, ίσως και χρόνια, να αποκαλυφθεί αυτό το έγκλημα, ίσως το μεγαλύτερο που διαπράχθηκε ποτέ στην ανθρώπινη ιστορία. Κανείς δεν ξέρει το πότε, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να κάτσουμε με σταυρωμένα χέρια. Έχει μεγάλη σημασία οι νεότεροι να γνωρίζουν τι συμβαίνει, ειδικά αυτοί που γεννήθηκαν χρονικά ΜΈΣΑ σε αυτή την περίοδο.

Ποντάρουν ότι οι γενιές οι παλιές θα παρέλθουν – κάτι σαν τον “φυσικό” τρόπο που θα λυθεί το ασφαλιστικό – και οι νεότερες θα νομίζουν ότι έτσι ήταν πάντα, αυτό είναι το φυσιολογικό. Τουλάχιστον αν οι ενήλικες του τώρα δεν καταφέρουμε να το σταματήσουμε, και το κληρονομήσουν οι επόμενες γενιές, ας καταφέρουμε να είναι ενημερωμένες και όχι σε άγνοια και παραπλάνηση. Θα τους ζητήσουν -με την πλύση εγκεφάλου που γίνεται – να συναινέσουν σε προγράμματα δήθεν “Γεωμηχανικής” και θα πουν ναι, δίνοντας το πράσινο φως σε αυτό που οι παλιοί γνώριζαν ότι είναι απλά χημικοί αεροψεκασμοί για περιβαλλοντικό πόλεμο και έλεγχο.

Κρίμα; Κρίμα!

Shares
⚠ Fair Notice: Τα άρθρα της AllNewz είναι αποτέλεσμα έρευνας, συγγραφής ή μετάφρασης της ιστοσελίδας ​και απαγορεύεται ρητά η πλήρης αναδημοσίευσή τους ή μέρους αυτής, καθώς και η αναπαραγωγή υλικού. Επίσης απαγορεύεται αυστηρώς οποιαδήποτε επισήμανση και χαρακτηρισμός των άρθρων μας από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος οργανώσεις οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε

Στην ίδια κατηγορία

AllNewz σημαίνει όλη η Αλήθεια
Shares