AllNewz

H 5G είναι ένα Πρόγραμμα Στείρωσης & Ευγονικής

Μια εξαιρετική αμερικανίδα αγωνίστρια εξηγεί πως η 5G θα “δουλέψει” για την μείωση των πληθυσμών και την γονιδιακή μετάλλαξη τους

Φυσικά έχει αρχίσει πλέον να γίνεται κατανοητό από πολλά άτομα ότι αυτή η τεχνολογία δεν είναι παρά ένας Δούρειος Ίππος που εισβάλλει στην ζωή μας, όχι μόνο για να μας ελέγχει, αλλά και για να μειώσει τον πολλαπλασιασμό των ανθρώπων.

“Επιστημονικά” άρθρα που χρονολογούνται εδώ και δεκαετίες κάνουν λόγω για μείωση πληθυσμού για “την διάσωση του πλανήτη”. Η Αδιάβρωτη συνωμοσία»: Το κρυφό σχέδιο της ελίτ για το μέλλον της Ανθρωπότητας, δεν είναι πλέον και τόσο κρυφή, παρά μόνο σε άτομα που βρίσκονται σε “άρνηση” (ψυχολογική κατάσταση). Δεν χρειάζεται κανείς να είναι κάποια ιδιαίτερη ιδιοφυΐα για να αναγνωρίσει όχι μόνο την κρυφή ατζέντα, αλλά και τους συμβολισμούς της.

Μετά το “5”, δεν θα χρειαστεί καν ένα “6”. Όλα θα έχουν τελειώσει, ωραία και “ειρηνικά” καθώς γενιές μετά θα “ανακαλυφθεί και αποκαλυφθεί” ότι ναι… όντως δισεκατομμύρια άνθρωποι υπέστησαν σταδιακά στείρωση, λόγω αυτής της ασύρματης εξέλιξης -όπως την αποκαλούν- της τεχνολογίας.

Κι εδώ προσπαθούν να μην κάνουν το ίδιο λάθος, να μην αφήσουν περιθώρια επιλογής στο τι είδους τροφή θα φάει ο καθένας, ποια φάρμακα και ποια εμβόλια θα πάρει. Όλοι στο δίκτυο ή μάλλον… στο δίχτυ.

Το πέντε είναι νούμερο μεγάλου συμβολισμού, ενώ το G που δήθεν σημαίνει generation, εκτός του ότι κυκλοφορεί ως κύριο σύμβολο των “πεφωτισμένων”, μπορεί επίσης -και μάλλον στην προκειμένη περίπτωση- να σημαίνει genocide: γενοκτονία.

Άρθρο των ΝΤΥ του 1969 αναφέρεται ήδη από τότε στις υποτιθέμενες ανησυχίες για το πως θα γίνει αυτός ο έλεγχος γεννήσεων. Λίγα χρόνια μετά, ο Τζον Χόλντριν κυκλοφόρησε το τεράστιο σύγγραμμά του, το Ecoscience, στο οποίο προτείνει ξεδιάντροπα πρακτικές στείρωσης κι ευγονικής που θα ζήλευε ακόμα και ο Χίτλερ!

Ο μέγας και τρανός Bertrand Arthur Russell: Ένας από τους «εγκεφάλους» του Γ’ Π.Π. που είναι σε εξέλιξη, δεν διστάζει να εκδώσει το 1952 τα «επιστημονικά» εγχειρίδια του για μείωση και έλεγχο των πληθυσμών με… ειρηνικό τρόπο!

Όταν τα 2,45 GHz του Wi-Fi βλάπτουν την γονιμότητα – Tα 35 GHz της 5G τι θα την κάνουν;

Τελικά με όλα αυτά που βλέπουμε να συμβαίνει μπροστά μας, και καθόλου εν κρυπτώ, είναι να απορεί κανείς πως ακόμα κάποιοι δεν θέλουν να κατανοήσουν τι γίνεται. Ίσως δεν αντέχουν την αλήθεια, ίσως τους έχει τσακίσει η καθημερινότητα, ίσως μεγάλωσαν σε μια πλαστή περίοδο ευμάρειας και ειρήνης, καθώς όλα αυτά σχεδιάζονταν μεθοδικά αν πλήρη αγνοία τους.

Ωστόσο το ακόμα πιο περίεργο, είναι ότι πολλοί που ξέρουν, ήδη έχουν καταλάβει τι πρόκειται να συμβεί, δεν παίρνουν την μεγάλη απόφαση να βγουν από το δίκτυο/δίχτυ, πετώντας το κινητό τους και το wifi τους, κάνοντας την κίνηση κίνημα, πλήττοντας σοβαρά τα εταιρικά συμφέροντα. Αυτό θα ήταν πραγματικά μια μεγάλη επανάσταση και όχι η συνεχής δικαιολογία, “Ναι, το ξέρω, αλλά τι να το κάνεις το ρημάδι που είναι απαραίτητο…”.

Κι αν όλα αυτά σας μοιάζουν τραβηγμένα, δεν έχετε παρά να ακούσετε την ανάλυση της Deborah Tavares:

https://youtu.be/4bjmka0NjTQ

Shares
© ALLNEWZ - Απαγορεύεται οποιαδήποτε αναπαραγωγή μέρους ή συνόλου του υλικού του ιστολογίου μας σε άλλα ιστολόγια, social media ή αποστολή με μέιλ βάσει του νόμου περί πνευματικών δικαιωμάτων

Ακολουθείστε μας!

Επειδή οι κοινοποιήσεις των σελίδων του facebook όσο πάνε και λιγοστεύουν, βάλτε την AllNewz στα αγαπημένα σας για να βλέπετε απευθείας τις νέες δημοσιεύσεις μας

Cece Doucette: Ashland, MA Board of Health EMF/RF

Είπαν και συμφωνούμε…

«Όποιος ελέγχει τα νέφη, ελέγχει τον κόσμο όλο!»

Ακολουθείστε μας

Kατηγορίες

Shares