AllNewz

Το τρίτο πως θα το βαφτίσουμε;

Ο νέος χρόνος δεν μας μπαίνει με 2 κύματα κακοκαιρίας, αλλά με τρία – ευτυχώς το τρίτο δεν είναι το… μακρύτερο…

Δεν κάνει κρύο στην Ελλάδα, αλλά… κάνει ψόφο, όταν κάποιοι αποφασίσουν έναν απλό χειμώνα να τον μετατρέψουν σε καιρική βόμβα και άδειασμα του Βόρειου Πόλου προς τα κάτω.

Υπερθέρμανση του πλανήτη; Όντως, γιατί θερμαίνοντας την ιονόσφαιρα έχουν το επιθυμητό αποτέλεσμα γι’ αυτό και όλες οι ισχυρές χώρες στρέφουν την στρατιωτική τους προσοχή προς τα κει.

Κίνα και Ρωσία από κοινού σε αμφιλεγόμενα πειράματα θέρμανσης και τροποποίησης της ατμόσφαιρας

Το ανόητο μετεωρολογικό μας jet set, που αρέσκεται να βαπτίζει τις κακοκαιρίες και τα ακραία φαινόμενα, πέρασε και τη μόδα του στους δικούς μας ιθαγενείς. “Ραφαήλ” και “Σοφία” βάπτισαν οι χωρίς σοφία δικοί μας μετεωρολόγοι μας την πρώτη και δεύτερη κάθοδο της αρκούδας, αλλά υπάρχει και τρίτη, στις 8/1, η οποία παραμένει ακόμα αβάπτιστη, σύμφωνα με τα προγνωστικά του Windy και… έχουν “γνώση” καλή αυτοί.

 

Και μετά… βλέπουμε! Λεφτά, εξάλλου υπάρχουν, για πετρέλαιο, αέριο, ξύλα, πελίτ, ρεύμα και ό,τι άλλο καίμε εδώ στην Ελλάδα που δεν κάνει κρύο ποτέ.

Θα λέγαμε απλά, μα χειμώνας είναι, θα κάνει και το κρύο του, αν δεν ξέραμε πολύ καλά ότι κάποιοι βάζουν το χεράκι τους να διογκώνουν τα όποια φυσικά φαινόμενα υπάρχουν.

Κι αυτό επιβεβαιώνεται κι από δημοσίευμα της Daily Mail που μας “προειδοποιεί” για εξαιρετικά βαρύ χειμώνα, καθώς οι “ειδικοί” κάνουν λόγο για πολική δίνη.

Η πολική δίνη είναι ένα μοντέλο ατμοσφαιρικής κυκλοφορίας που βρίσκεται ψηλά πάνω από τους πόλους. Ο ζεστός αέρας που εισέρχεται στην Αρκτική μπορεί να προκαλέσει την αποδυνάμωση και τη διάσπαση σε στροβίλους.

Κάτι τέτοιο μήπως; Όχι αυτό δεν είναι πολική δίνη, είναι αυτό που μας την δίνει: Ηλεκτρομαγνητικά Πεδία και κάτι… αεροπλάνα που κάνουν σούρτα-φέρτα

Έτσι οι “ειδικοί” μας εξηγούν ότι οι παγωμένες αέριες μάζες θα κατέβουν και θα ανέβουν οι ζεστές προς τα πάνω. Θα έρθουν τα “Άνω Κάτω“, δηλαδή, όπως ακριβώς τα περιγράφει ο Ιούλιος Βέρν στο ομώνυμο βιβλίο του, το οποίο παραμένει στο πιο ψηλό της παγκόσμιας βιβλιοθήκης για να μην διαβάζεται.

Ιδού και το… μονδέλλο των “επιστημόνων”:

Τα αποτελέσματα πιθανόν να εμφανιστούν τον Ιανουάριο και τις αρχές Φεβρουαρίου, λένε οι “ειδικοί”, στη Βρετανία, στις ανατολικές Ηνωμένες Πολιτείες και προς τα πιο νότια γεωγραφικά πλάτη για να περιβάλλει τμήματα της Βόρειας Αμερικής, της Ευρώπης και της Ασίας.

Το φαινόμενο έχει οδηγήσει σε ακραίες χειμερινές καιρικές συνθήκες τα τελευταία χρόνια, συμπεριλαμβανομένων των χαμηλών θερμοκρασιών ρεκόρ στις ΗΠΑ το 2014 και του περασμένου έτους “Beast from the East” στο Ηνωμένο Βασίλειο. Ενώ υπάρχουν ακόμα περιθώρια αλλαγής, τα μοντέλα υποδηλώνουν σήμερα ότι μια διάσπαση στην πολική δίνη υψηλού υψομέτρου θα χτυπήσει το νέο έτος, δημιουργώντας τις πιθανότητες για «πιο σοβαρό χειμερινό καιρό» στις ανατολικές ΗΠΑ τις επόμενες εβδομάδες.

Ναι, είπαμε Υπερθέρμανση του Πλανήτη. Αργήσαμε να το καταλάβουμε γιατί την ονόμασαν έτσι, αλλά το εμπεδώσαμε τώρα: Θερμαίνουν με μικροκύματα την ιονόσφαιρα!

Ως εκ τούτου μην ψάχνετε για πολλά ονόματα. Ξεκινάτε με Βερν 1, Βερν 2, Βερν 3… κι τυχόν αν βαρεθείτε, γυρίστε το σε Τέσλα 1, Τέσλα 2, Τέσλα 3…

Shares
© ALLNEWZ - Απαγορεύεται οποιαδήποτε αναπαραγωγή μέρους ή συνόλου του υλικού του ιστολογίου μας σε άλλα ιστολόγια, social media ή αποστολή με μέιλ βάσει του νόμου περί πνευματικών δικαιωμάτων

Ακολουθείστε μας!

Επειδή οι κοινοποιήσεις των σελίδων του facebook όσο πάνε και λιγοστεύουν, βάλτε την AllNewz στα αγαπημένα σας για να βλέπετε απευθείας τις νέες δημοσιεύσεις μας

Cece Doucette: Ashland, MA Board of Health EMF/RF

Είπαν και συμφωνούμε…

«Όποιος ελέγχει τα νέφη, ελέγχει τον κόσμο όλο!»

Ακολουθείστε μας

Kατηγορίες

Shares