Ελλάδα Εμπόλεμη Ζώνη Χημικοί αεροψεκασμοί

“Έρχονται” χιόνια και σκόνη από την Αφρική μαζί; Τι μας λέτε!

⚠ Fair Notice: Τα άρθρα της AllNewz είναι αποτέλεσμα έρευνας, συγγραφής ή μετάφρασης της ιστοσελίδας ​και απαγορεύεται ρητά η πλήρης αναδημοσίευσή τους ή μέρους αυτής, καθώς και η αναπαραγωγή υλικού. Επίσης απαγορεύεται αυστηρώς οποιαδήποτε επισήμανση και χαρακτηρισμός των άρθρων μας από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος οργανώσεις οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε

Ήλιος και βροχή, παντρεύονται οι φτωχοί. Ήλιος και φεγγάρι, παντρεύονται οι γαϊδάροι. Χιόνια και σκόνη από την Αφρική, βγάζουν το σκασμό οι “ειδικοί”

“Καιρός: Επιδείνωση του καιρού από τις επόμενες ημέρες – Βροχές, καταιγίδες, χιόνια και σκόνη από την Αφρική θα συνθέσουν το σκηνικό. Αλλάζει το σκηνικό του καιρού από την Κυριακή (20/01), καθώς νέο κύμα κακοκαιρίας με καταιγίδες και χιόνια θα πλήξουν πολλές περιοχές της χώρας. Μάλιστα, την Τρίτη (22/01) και την Τετάρτη (23/01) τα φαινόμενα πιθανόν να έχουν έντονο χαρακτήρα. Παράλληλα, η ατμόσφαιρα αναμένεται αποπνικτική, καθώς οι καιρικές συνθήκες θα ευνοήσουν τη μεταφορά σκόνης από την Αφρική”. 

Μα τι σκηνικό! Τσίρκο λέμε! Γιατί ακόμα δεν έλιωσαν καλά καλά τα χιόνια από τις απανωτές εισβολές εκ Ρωσίας, έσκασε μύτη το “σπάνιο ανοιξιάτικο φαινόμενο στο οποίο είχε αναφερθεί και ο Όμηρος” μια φορά κι έναν μόνο καιρό, και όχι ξανά, ακριβώς γιατί ήταν σπάνιο. Και χωρίς χιόνια, περικαλώ.

Αλλά εδώ στο Ελλάδα, που έχουμε “ειδικούς” του κόπι πάστε στην κλιματικής προπαγάνδας, δεν μας λένε πως είναι δυνατόν και να χιονίζει και να σκονίζει, ενώ οι Αλκυονίδες να είναι άφαντες!

Ιδού το θαύμα της “φύσης”… εεε… της τεχνολογίας, ήθελα να πω: Ψεκάστε, χααρπίστε, τελειώσατε – κι έχετε δυο σε ένα:

Εξέταση αίματος για να δείτε αν έχετε επαρκή βιταμίνη D έχετε κάνει; Γιατί χωρίς αυτήν αρχινάν οι διάφορες αρρώστιες, και ο μόνος τρόπος να την πάρεις σε καλή δόση είναι ο ήλιος.

Για κάντε τις εξετάσεις σας και μετά να μαζευτούμε όλοι μαζί να κάνουμε μια μαζική αγωγή για σωματική βλάβη. Γιατί αν κάποιοι θέλουν να πιστεύουν ότι αυτό είναι “Γεωμηχανική” για να σωθεί ο πλανήτης από την υπερθέρμανση, να μας πουν ωστόσο πως θα σωθούν τα έμβια όντα του και κύρια οι άνθρωποι. Το μισό χρόνο σύννεφα και χιόνια, και τον άλλο μισό και βάλε σκόνη αφρικάνικη, κι έφτασε ο Έλληνας να έχει ανεπάρκεια στην χώρα του που υποτίθεται έχει 8 μήνες ηλιοφάνεια.

Μετά σου λέει ο Τσίπρας τον ήλιο μας κανείς δεν μπορεί να μας τον πάρει. Μας τον πήρε και μας τον σήκωσε ήδη!

Στην ίδια κατηγορία

AllNewz σημαίνει όλη η Αλήθεια