Ελλάδα Εμπόλεμη Ζώνη

Έτσι ήρθε η σκόνη από την Αφρική που έπνιξε την Κρήτη

Τέλος Ιανουαρίου και μέσα στο καταχείμωνο έκανε την επίσκεψη της η αφρικάνικη σκόνη και μάλιστα ήταν και σε μεγάλη δόση

Να το πούμε άλλη μια φορά; Η μεταφορά σκόνης από την Αφρική είναι ένα σπάνιοφαινόμενο που σημειώνεται συνήθως την Άνοιξη,και είναι τόσο σπάνιο, που έκανε τον Όμηρο να το αναφέρει στην Ιλιάδα. Αλλιώς δεν θα το ανέφερε.

Ωστόσο μια φορά ακόμα η σκόνη έπνιξε την Κρήτη. Στο Ηράκλειο οι μεγαλύτερες συγκεντρώσεις σκόνης καταγράφηκαν σύμφωνα με τις μετρήσεις στις 23.30 το βράδυ της Πέμπτης οπότε και καταγράφηκαν 1.689 μικρογραμμάρια το κυβικό μέτρο (pm10). 

Υπόψη ότι μόλις στα 50 μικρογραμμάρια είναι η μέση ημερήσια τιμή η οποία είναι αποδεκτή από την Ε.Ε.  Κάντε, λοιπόν, τα μαθηματικά σας πόσες φορές πιο πάνω…

Αλλά το “μυστήριο” λύνεται με μια ματιά στους δορυφόρους, όπου βλέπεις μια από τα ίδια. Η Κρήτη είναι γεμάτη νεφώσεις που μόνο για φυσικές δεν μοιάζουν, αφού τα νέφη έχουν αυτή την ιδιότητα να καταγράφουν με κυματισμούς τα ακουστικά και ηλεκτρομαγνητικά κύματα. Ιδού λοιπόν πως έγινε η μεταφορά σκόνης, δια της γνωστής πλέον σε όλους μεθόδου Τέσλα:

Φυσικά δεν είμαστε η μοναδική χώρα στην οποία επιτίθενται καιρικά. Πριν λίγες μέρες είχαμε ρεκόρ χαμηλών θερμοκρασιών στην Ρωσία, με ρεκόρ υψηλών στην Αυστραλία, που έκαναν την ψαλίδα να είναι μεγαλύτερη των 100 Κελσίου!

Αλλά μια ματιά στην κοντινή μας Ισπανία και θα δείτε ότι κι εκεί τα σύννεφα είναι κάθε άλλο από νορμάλ:

Αυτό που θέλουν να πετύχουν -όταν δεν χρησιμοποιούν τον καιρό και τους σεισμούς για εκβιασμούς- είναι να μας πείσουν με το ζόρι για τα περί κλιματικής αλλαγής, ενώ οι αγορασμένοι από τις ελίτς δημοσιογράφοι, κάθε μέρα θα δημοσιεύσουν κι από ένα τρομολαγνικό άρθρο.

Να σημειωθεί ότι στην Κρήτη, εκτός από την γνωστή αμερικάνικη βάση με τα ραντάρ της, έχει στηθεί κι ένα παρατηρητήριο της σκόνης, για το οποίο έχουμε πολύ μεγάλες αμφιβολίες αν μόνο “παρατηρεί”. Όπως έχουμε ξαναπεί, στον καιρικό οπλισμό συμμετέχουν από τις μεγάλες κεραίες κινητής, τα ντόπλερ μετεωρολογίας, τα στρατιωτικά ραντάρ, οι δορυφόροι και φυσικά, οι μεγάλες εγκαταστάσεις τύπου χααρπ, σε Ρωσία, Νορβηγία, Καναδά κλπ

Όλος ο πλανήτης πλέον χακαρισμένος, για χειραγώγηση καιρού αλλά και ανθρώπων.

Να ενημερώσουμε ότι έγινε ήδη προφορική καταγγελία από το Κίνημα Επιβιώνουμε στην εισαγγελία Βόλου για την επί ετών χωρίς καμία αδειοδότηση και περιβαλλοντική μελέτη λειτουργία του ΟΤΕ στο Πήλιο, και θα γίνει και γραπτή. Θα αφορά εκτός από το τοπικό πρόβλημα  και πολλά άλλα θέματα από τα κακώς κείμενα της ασύρματης τεχνολογίας, όπως εθνικά όρια, ελλιπής ενημέρωση κοινού κλπ και ενστάσεις για τους επερχόμενους έξυπνους μετρητές και την 5G, βάσει μελετών επιστημόνων στο εξωτερικό, και ανάλογων νομικών αγώνων. Μόλις την καταθέσουμε θα την δημοσιεύσουμε για όσους επιθυμούν να κάνουν ανάλογες δράσεις. Πρέπει να πάρουμε την ζωή μας πίσω!

Shares
⚠ Fair Notice: Τα άρθρα της AllNewz είναι αποτέλεσμα έρευνας, συγγραφής ή μετάφρασης της ιστοσελίδας ​και απαγορεύεται ρητά η πλήρης αναδημοσίευσή τους ή μέρους αυτής, καθώς και η αναπαραγωγή υλικού. Επίσης απαγορεύεται αυστηρώς οποιαδήποτε επισήμανση και χαρακτηρισμός των άρθρων μας από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος οργανώσεις οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε

Στην ίδια κατηγορία

AllNewz σημαίνει όλη η Αλήθεια
Shares