Ελλάδα Εμπόλεμη Ζώνη

Κρήτη: Έντονες καταιγίδες με βοριάδες ΚΑΙ με σκόνη από την Αφρική;

Ούτε Σαββατογεννημένη να ήμουν κι έγραψα χτες στη σελίδα στο facebook

“Φάε σκόνη – φάε Σιβηρία – φάε σκόνη – φάε Σιβηρία” – Ζω για τη μέρα που θα τα δω και τα δυό μαζί!

Αλλά είχα κοιτάξει Βόλο και δεν είδα τι παίζει στην Κρήτη. Όμως ρίχνοντας μια ματιά σήμερα στις εικόνες της ΝΑΣΑ, έμεινα σπήτσλες! Βλέπω και στο meteo και πιο σπήτσλες – καταιγίδες με βοριάδες και σκόνη από την Αφρική!

Πάω στοίχημα ότι οι μετεωρολόγοι θα έχουν μια καλή “επιστημονική” εξήγηση για το φαινόμενο. Από αυτές που εξηγούν τα ανεξήγητα. Αλλά οι εικόνες της ΝΑΣΑ για μια ακόμα φορά δείχνουν τον συνήθη ύποπτο – τα… “πεδία παίζει”:

Αυτό ξεκίνησε χτες:

Ενώ λίγο πιο δίπλα. στην περιοχή που είναι Θαμμένη η «στρατιωτική βάση της Ταμανρασέτ», γινόταν αυτό:

Και σήμερα ξεκίνησε ο κακός χαμός στην Κρήτη με τις έντονες καταιγίδες ενόσω φυσούσε Βοριάς και ταυτόχρονα η σκόνη να την πνίγει:

Και γενικώς όλη η Ελλάδα στην πρίζα είναι κάπως έτσι:

Να λοιπόν που η τεχνολογία έκανε το θαύμα της στην κασίδα μας και ένωσε τη Σιβηρία με την Αφρική! Αλλά η μεγάλη απορία πλέον δεν είναι πως και το κατάφερε, αλλά πως κάποιοι αντέχουν να βλέπουν την πατρίδα μας να καταστρέφεται, άνθρωποι να χάνονται, η οικονομία να καταρρέει ακόμα περισσότερο και να μην τους καίγεται Κ-Α-Ρ-Φ-Ι!!!

Από την άλλη λες, στο Κάλι Γιούγκα δεν είμαστε; Κι έχουμε ακόμα πολύ ανηφορικό δρόμο (ή μάλλον κατρακύλα) να διανύσουμε μέχρι να τελειώσει αυτή η εποχή, όπου ο άνθρωπος έχει ξεχάσει το Θεό μέσα του και τον νοιάζει μόνο το χρήμα. Με απλά λόγια, κυβερνάνε τον κόσμο οι σκατόψυχοι και τα τσιράκια τους….

 

Shares
⚠ Fair Notice: Τα άρθρα της AllNewz είναι αποτέλεσμα έρευνας, συγγραφής ή μετάφρασης της ιστοσελίδας ​και απαγορεύεται ρητά η πλήρης αναδημοσίευσή τους ή μέρους αυτής, καθώς και η αναπαραγωγή υλικού. Επίσης απαγορεύεται αυστηρώς οποιαδήποτε επισήμανση και χαρακτηρισμός των άρθρων μας από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος οργανώσεις οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε

Στην ίδια κατηγορία

AllNewz σημαίνει όλη η Αλήθεια
Shares