Ελλάδα Εμπόλεμη Ζώνη

Δήμαρχος Πλατανιά: Έπεσαν 6 γέφυρες στη Κρήτη – Βομβαρδισμένο τοπίο

Έπεσαν 6 γέφυρες στη Κρήτη – Βομβαρδισμένο τοπίο – “Ούτε να μας είχαν βομβαρδίσει”

O δήμαρχος Πλατανιά Χανίων Γιάννης Μαλανδράκης μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 με τον Νίκο Χατζηνικολάου για την κατάρρευση του ιστορικού γεφυριού Κερίτη στα Χανιά.

Όπως τόνισε ο κ. Μαλανδράκης, στην Κρήτη έχουν πέσει 6 γέφυρες από την κακοκαιρία που πλήττει το νησί.

“Είναι μια εικόνα βομβαρδισμένου τοπίου. Για να επικοινωνήσουμε με τον υπόλοιπο νομό και με τα Χανιά περνάμε από τον λεγόμενο ΒΟΑΚ που είναι κλειστός από τις αρχές Γενάρη λόγω κατολισθήσεων. Μιλάμε για πανωλεθρία. όταν σε έναν δήμο έχουν πέσει 6 γέφυρες οι οποίες είναι 60, 70 και 50 ετών, αυτό που βιώνουμε δεν είναι πρωτοφανές, είναι κάτι που δεν μπορεί να αποτυπωθεί με λόγια. Δεν είναι θέμα κρατικής μέριμνας… Βιώνουμε τον απόλυτο αποκλεισμό” είπε μεταξύ άλλων ο κ. Μαλανδράκης.

Δείτε το βίντεο από τον ΑΝΤ1:


Μιλώντας σήμερα στον δημοσιογράφο Δ. Καμπουράκη στον real.fm επανέλαβε τα ίδια, σημειώνοντας ωστόσο τη φράση “αν μας είχαν βομβαρδίσει, λιγότερες ζημιές θα είχαμε”.

Μήπως; Οι νέοι μυστικοί πόλεμοι λέγεται ότι γίνονται μυστικά με τον καιρό. Μήπως, λοιπόν; 

Διαβάστε ακόμα

Οπλοποίηση Καιρού

«Πόλεμος των Καιρών»: Αποκαλυπτικό άρθρο των Ν.Υ. Times του 1976

Shares
⚠ Fair Notice: Τα άρθρα της AllNewz είναι αποτέλεσμα έρευνας, συγγραφής ή μετάφρασης της ιστοσελίδας ​και απαγορεύεται ρητά η πλήρης αναδημοσίευσή τους ή μέρους αυτής, καθώς και η αναπαραγωγή υλικού. Επίσης απαγορεύεται αυστηρώς οποιαδήποτε επισήμανση και χαρακτηρισμός των άρθρων μας από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος οργανώσεις οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε

Στην ίδια κατηγορία

AllNewz σημαίνει όλη η Αλήθεια
Shares