Εμπόλεμη Ζώνη

Πόλη της Γερμανίας ισοπεδώθηκε από ανεμοστρόβιλο

Απαγορεύεται οποιαδήποτε αντιγραφή ή αναπαραγωγή ολόκληρων ή μέρους των άρθρων καθώς και του υλικού της ιστοσελίδας μας βάσει του νόμου περί πνευματικών δικαιωμάτων

Ένας σπάνιος ανεμοστρόβιλος διέλυσε μια μικρή γερμανική πόλη, μετά από μια «πορεία καταστροφής» κατά μήκος του δρόμου, σχίζοντας τις στέγες και κάνοντας θρύψαλα τα παράθυρα

Περίπου 35 σπίτια υπέστησαν ζημιές και πέντε άτομα τραυματίστηκαν στην πόλη Roetgen της Δυτικής Γερμανίας, όταν ο «σύντομος αλλά βίαιος» ανεμοστρόβιλος έσπασε την Τετάρτη, σύμφωνα με εκπρόσωπο της πυροσβεστικής.

Ο ανεμοστρόβιλος χάραξε έναν “δρόμο καταστροφής” σύμφωνα με τον γερμανικό δημόσιο ραδιοτηλεοπτικό φορέα WDR. Δέκα σπίτια ισοπεδώθηκαν ως αποτέλεσμα της καταιγίδας, με τον τελευταίο όροφο δύο κατοικιών να έχουν καταστραφεί ολοσχερώς και τα παράθυρα πολλών κτιρίων να σπάσουν.

Αρκετά αυτοκίνητα υπέστησαν ζημιές από την πτώση των δέντρων, τα φώτα των δρόμων και τα συντρίμμια. Τα πλάνα που καταγράφηκαν από τους ντόπιους δείχνουν τον ανεμοστρόβιλο να κινείται μέσα στην καρδιά της πόλης.

Απορία: Γιατί όταν κάπου στον κόσμο λαμβάνει χώρα ένα ακραίο φαινόμενο βλέπουμε ΠΆΝΤΑ και μικροκύματα στα νέφη;

Στην ίδια κατηγορία

AllNewz σημαίνει όλη η Αλήθεια