Εμπόλεμη Ζώνη

Δεκάδες νεκροί και τραυματίες από πλημμύρες στο Ιράν

Απαγορεύεται οποιαδήποτε αντιγραφή ή αναπαραγωγή ολόκληρων ή μέρους των άρθρων καθώς και του υλικού της ιστοσελίδας μας βάσει του νόμου περί πνευματικών δικαιωμάτων

Στους 23 ο αριθμός των θυμάτων – Σχεδόν 100 άτομα στα νοσοκομεία – Τεράστιες καταστροφές στις δυτικές επαρχίες

Καιρική βόμβα πλήττει εδώ και 3 μέρες το Ιράν. Τουλάχιστον 23 άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους και περισσότεροι από 100 έχουν τραυματιστεί από τις πλημμύρες πρωτοφανούς έκτασης στο Ιράν, σύμφωνα με νεότερο προσωρινό απολογισμό των υπηρεσιών διάσωσης και του υπουργείου Υγείας σήμερα.

Οι ιρανικές αρχές ανακοίνωσαν επίσης σήμερα ότι επτά άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους πριν από μια εβδομάδα στις πλημμύρες που σημειώθηκαν στις επαρχίες Γκολεστάν και Μαζανταράν του βορειοανατολικού Ιράν.

Όσον αφορά τις πρόσφατες πλημμύρες, 19 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και 98 τραυματίστηκαν μόνο στην νότια πόλη Σιράζ, σύμφωνα με έναν προσωρινό πάντα απολογισμό.

Στην τελευταία αυτή επαρχία, ένα χωριό θάφτηκε από κατολίσθηση που σημειώθηκε λίγο μετά την εκκένωσή του, μετέδωσε το ημι-επίσημο πρακτορείο Fars επικαλούμενο τον κυβερνήτη της περιοχής. Το υπουργείο Υγείας και η Ιρανική Ερυθρά Ημισέληνος ανακοίνωσε ότι δόθηκαν καταλύματα για τη στέγαση περισσοτέρων από 25.000 πλημμυροπαθών.

Οι πλημμύρες σαρώνουν το Ιράν την ώρα που… η χώρα γιορτάζει την περσική Πρωτοχρονιά – για δες καιρό που διάλεξε ο καιρός!

Κι όπως πάντα, τα σημάδια της χειραγώγησης (οπλοποίησης) καιρού, ορατά στις νεφώσεις:

Στην ίδια κατηγορία

AllNewz σημαίνει όλη η Αλήθεια