AllNewz

«The Venus Project»: Ο ΟΗΕ υποστηρίζει σχέδια για πλωτές πόλεις που “θα προστατεύονται από τυφώνες”

Το 2015 γράψαμε ένα άρθρο με τίτλο, «The Venus Project» – το σχέδιο ενός εφιαλτικού μέλλοντος. Τέσσερα χρόνια μετά, βλέπουμε τον αγαπητό μας ΟΗΕ να ασπάζεται το σχέδιο που έχει ρίζες την σατανίστρια Μπλαβάτσκι

Οι ουτοπικές αυτές πολιτείες, ξεκίνησαν ως όραμα από τον εβραϊκής καταγωγής, Jacque Fresco, που ήθελε “να λύσει τα προβλήματα του κόσμου”. Η κοινωνία της «Αφροδίτης» είναι μια δικτυωμένη κοινωνία, όπου οι υπολογιστές θα κάνουν τα πάντα. Οι πόλεις τους θα είναι “έξυπνες”, είτε με μεγάλους ουρανοξύστες, είτε επιθαλάσσιες, είτε υποθαλάσσιες. Σε γενικές γραμμές, το «The Venus Project» θέλει μια τεχνοκρατική διακυβέρνηση, όπου την θρησκεία θα έχει αντικαταστήσει η επιστήμη και η τεχνολογία, όλα θα είναι ελεγχόμενα και θα επικρατεί Νόμος και Τάξη – πόσες δυστοπικές μελλοντολογικές ταινίες δεν έχουμε δει τέτοιες;

Τώρα ο ΟΗΕ θέλει να “σπρώξει” το σχέδιο με το δολωματάκι ότι αυτές οι πλωτές πολιτείες θα “σπρώχνονται” πιο κει, όταν θα φαίνεται ότι πλησιάζει κάποιο ακραίο φαινόμενο, όπως τυφώνας, τσουνάμι κλπ

Κάποτε πλάσαραν την ιδέα για τους δισεκατομμυριούχους της τεχνολογίας, αλλά αυτό δεν έπιασε. Μετά πήγαν στο άλλο άκρο και σκέφτηκαν να… μπουζουριάσουν σε αυτές τους άστεγους, και τώρα μάλλον ο κλήρος πέφτει στους κοινούς πολίτες.

Σε μια στρογγυλή τράπεζα των Ηνωμένων Εθνών την Τετάρτη, μια ομάδα κατασκευαστών, μηχανικών και αρχιτεκτόνων παρουσίασε την ιδέα για μια προσιτή πλωτή πόλη, που όπως είπαμε δεν είναι δική τους, αλλά εμπνευσμένη από το Σχέδιο Αφροδίτη.

Σε αντίθεση με το παρελθόν κατά τις οποίες αυτά τα φουτουριστικά σχέδια αντιμετωπίστηκαν με σκεπτικισμό, ο εκτελεστικός διευθυντής του Προγράμματος Ανθρώπινου Διακανονισμού των Ηνωμένων Εθνών, Maimunah Mohd Sharif, δήλωσε ότι ο ΟΗΕ θα υποστηρίξει και θα προωθήσει το έργο αυτό.

Το σχέδιο βαφτίστηκε Oceanix City, και σχεδιάστηκε από τον διάσημο αρχιτέκτονα Bjarke Ingels σε συνεργασία με την Oceanix. Αν και εξακολουθεί να χρειάζεται χρηματοδότηση, ελπίζει ότι θα βρει “γενναίους” επενδυτές  να αναλάβουν το έργο.

Το σχέδιο θυμίζει το Άστρο του Δαβίδ

Κάθε πλατφόρμα θα έχει σχήμα εξάγωνο, σύμφωνα με τους σχεδιαστές – έτσι, για να μην ξεχνάμε και τον αρχικό οραματιστή:

Οι σχεδιαστές θεωρούν ότι μια ομάδα έξι πλατφορμών είναι ένα “χωριό”. Ολόκληρη η πόλη θα περιέχει έξι χωριά, για συνολικά περίπου 10.000 κατοίκους.

Ο Ingels λέει ότι οι 10.000 είναι ο ιδανικός αριθμός κατοίκων, δεδομένου ότι θα επιτρέψει στο νησί να επιτύχει “πλήρη αυτονομία” παράγοντας τη δική του δύναμη, το γλυκό νερό και τη θερμότητα – οπότε η πλωτή πόλη θα είναι μια ιδανική φυλακή ξεκομμένη από τον υπόλοιπο κόσμο, αυτό που θέλει να πετύχει και η Ατζέντα 21 με τις έξυπνες πόλεις.

Όπως διαφημίζουν στις εικόνες τους, οι πόλεις θα είναι “καθαρές” γιατί δεν θα επιτρέπονται αυτοκίνητα και φορτηγά που αφήνουν καυσαέρια, αλλά… αεροπλάνα που θα αφήνουν ουρές, θα επιτρέπονται, ναι; Αυτό δεν είναι “μόλυνση”, είναι “Γεωμηχανική” και το έβαλαν στη εικονική μακέτα τους για να δώσουν το νόημα!

Το σχέδιο προβλέπει και υποθαλάσσια γεωργία, με ό,τι αυτό συνεπάγεται, δηλαδή μεταλλαγμένους σπόρους που θα μπορούν να φυτρώνουν σε 0 ήλιο:

Αλήθεια, τόση χαρά μαζεμένη, που αλλού μπορείς να την βρεις εκτός από το μυαλό ενός ψεύτη και διεστραμμένου ανθρώπου;

Όπως είχαμε γράψει και παλιά, για να καταλάβει κανείς τι κρύβεται στο όλο σχέδιο πρέπει να ενώσει τις 4 τελίτσες:

The Venus Project –  Zeitgeist Movement – Helena Blavatsky – Agenda 21

Το σχέδιο Αφροδίτη, είναι το όραμα. Το κίνημα Zeitgeist είναι ο τρόπος που οι άνθρωποι (ή τα πρόβατα) θα το υλοποιήσουν, λέει ο ‘πεφωτισμένος’ σιωνιστής Jacque Fresco

Το κίνημα Zeitgeist έχει ρίζες στην Helena Blavatsky. Την ιδρύτρια της Θεοσοφικής σχολής, τη λεσβία σατανίστρια της οποίας το βιβλίο ο Χίτλερ είχε πλάι στο προσκεφάλι του. Και η ‘Αφροδίτη’ είναι σύμβολο των σατανιστών και δεν επιλέχθηκε τυχαία για ονομασία του φοβερού σχεδίου.

Τόσο το Venus Project όσο και το Zeitgeist Movement μιλούν συνέχεια για την ‘βιώσιμη ανάπτυξη’ -λέξεις κλειδί που επαναλαμβάνονται στην Ατζέντα 21. Υπόσχονται ακριβώς τα ίδια και έχουν σκοπό ακριβώς τον ίδιο: Την μείωση και τον απόλυτο έλεγχο του παγκόσμιου πληθυσμού, την κατάργηση των θρησκειών με τη δικαιολογία της ενότητας των λαών και την καταπολέμηση της διαφορετικότητας, την κατάργηση ατομικής ιδιοκτησίας και την προώθηση των κοινοβίων, την υποταγή στην τεχνολογία και την επιστήμη, και την αποδοχή μιας παγκόσμιας τεχνοκρατικής διακυβέρνησης.

Ο Jacque Fresco μπορεί να πέθανε τον Μάιο του 2017, όμως ο ΟΗΕ ζει και βασιλεύει, και συνεχίζει το έργο του, όπως και του Ροκφέλερ για ένα “καλύτερο αύριο” – για αυτούς, ακόμα και μετά θάνατον!

διαβάστε εδώ το προηγούμενο άρθρο για περισσότερες λεπτομέρειες:

«The Venus Project» – το σχέδιο ενός εφιαλτικού μέλλοντος

Shares
© ALLNEWZ - Απαγορεύεται οποιαδήποτε αναπαραγωγή μέρους ή συνόλου του υλικού του ιστολογίου μας σε άλλα ιστολόγια, social media ή αποστολή με μέιλ βάσει του νόμου περί πνευματικών δικαιωμάτων

Ακολουθείστε μας!

Επειδή οι κοινοποιήσεις των σελίδων του facebook όσο πάνε και λιγοστεύουν, βάλτε την AllNewz στα αγαπημένα σας για να βλέπετε απευθείας τις νέες δημοσιεύσεις μας

Cece Doucette: Ashland, MA Board of Health EMF/RF

Είπαν και συμφωνούμε…

«Όποιος ελέγχει τα νέφη, ελέγχει τον κόσμο όλο!»

Ακολουθείστε μας

Kατηγορίες

Shares