Ελλάδα Εμπόλεμη Ζώνη

Φτάσαμε στο ΑΜΗΝ: Κεραυνός έπεσε στην Ακρόπολη – Τέσσερις τραυματίες

Απαγορεύεται οποιαδήποτε αντιγραφή ή αναπαραγωγή ολόκληρων ή μέρους των άρθρων καθώς και του υλικού της ιστοσελίδας μας βάσει του νόμου περί πνευματικών δικαιωμάτων

Αυτό που γίνεται στην Ελλάδα είναι άνευ προηγουμένου! Η χειραγώγηση καιρού μέσω ηλεκτρομαγνητικών πεδίων έχει αρχίσει πλέον να παρουσιάζει πρωτοφανή “συμπτώματα” και γεγονότα!

Άνθρωποι κινδυνεύουν με διάφορους τρόπους, καλλιέργειες και νοικοκυριά καταστρέφονται. Σήμερα το πρωτοφανές: Τέσσερις άνθρωποι, δύο τουρίστες και δύο υπάλληλοι του Υπουργείου Πολιτισμού, μεταφέρθηκαν στον Ευαγγελισμό μετά την πτώση κεραυνού, στο φυλάκιο, στη Ακρόπολη.

Ένας κεραυνός που έπεσε το απόγευμα στην Ακρόπολη, είχε ως αποτέλεσμα να τραυματιστούν τέσσερις άνθρωποι. Ο κεραυνός διέλυσε το αλεξικέραυνο και το κουβούκλιο, όπως είπε στα ΜΜΕ ο Γ. Μαυρικόπουλος, πρόεδρος της Πανελλήνιας Ενωσης Υπαλλήλων Φύλαξης Αρχαιοτήτων.

Οι τραυματίες, δύο τουρίστες – μία Φινλανδή και ένας Κορεάτης – τραυματίστηκαν από τα τζάμια, ενώ δύο γυναίκες υπάλληλοι του Υπουργείου Πολιτισμού, 24 και 52 ετών αντίστοιχα, μεταφέρθηκαν για καρδιολογικό έλεγχο στον Ευαγγελισμό, όπου θα παραμείνουν για παρακολούθηση και νοσηλεία.

Το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού ανακοίνωσε: «κλειστός θα παραμείνει ο αρχαιολογικός χώρος της Ακρόπολης για το υπόλοιπο της ημέρας για λόγους ασφαλείας λόγω πτώσης κεραυνού στο αλεξικέραυνο κοντά στο Ερέχθειο. Η πτώση του κεραυνού είχε ως αποτέλεσμα να τραυματιστούν ελαφρά από γυάλινα θραύσματα δύο αρχαιοφύλακες που βρίσκονταν μέσα σε δύο κοντινά φυλάκια και δύο επισκέπτες του αρχαιολογικού χώρου, που βρίσκονταν έξω από τα φυλάκια».

Όπως συμπληρώνει η ανακοίνωση του ΥΠΠΟΑ, «όλοι τους διακομίστηκαν στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός και σύμφωνα με την ενημέρωση του Υπουργείου Υγείας οι δύο επισκέπτες αποχώρησαν ήδη από το νοσοκομείο, αφού πρώτα τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες. Οι δύο αρχαιοφύλακες παρέμειναν στο νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους. Παράλληλα», συνεχίζει η ανακοίνωση, «η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού ενημέρωσε σχετικά τη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας. Σημειώνεται ότι δεν προκλήθηκαν ζημιές στα μνημεία του αρχαιολογικού χώρου της Ακρόπολης».

Μια μάρτυρας αναφέρει

«Ήταν γεμάτη αίματα. Είχαν καεί τα μαλλιά της. Προσπαθούσε να σηκωθεί» […] «Με χτύπησε μία λάμψη. Έπεσα κάτω. Ήμουν στο φυλάκειο, έβρεχε. Πώς βγήκα δεν ξέρω, με βοήθησε ένας κινέζος. Είμαι καμένη», περιγράφει η μία από τις δύο τραυματισμένες αρχαιοφύλακες, που μάλιστα μόλις πρόσφατα ανέλαβε υπηρεσία, με οκτάμηνη σύμβαση.

Οι νεαροί τουρίστες μιλώντας στο κεντρικό δελτίο του Alpha, δύο τουρίστες περιέγραψαν τα όσα τρομακτικά έζησαν στην Ακρόπολη. Όπως είπαν, ο κεραυνός χτύπησε έναν βράχο, και κομμάτια αυτού πετάχτηκαν.

Ανέφεραν επίσης ότι ήταν κοντά σε μία από τους τραυματίες, η οποία ήταν μέσα στα αίματα και με καμμένα μαλλιά

Meteo όπως ΟΗΕ: Εξαιρετικοί στην καταγραφή πτωμάτων και βλαβών – μέχρις εκεί!

Σήμερα στο Βόλο η ατμόσφαιρα ήταν κάτι περισσότερο από ηλεκτρισμένη. Μάλιστα κάποια στιγμή, μαύρα σύννεφα κάλυψαν την πόλη αλλά και το Πήλιο, έπεσαν γερά μπουμπουνητά και ελάχιστη βροχή, αλλά λίγο μετά ο ουρανός καθάρισε δια μαγείας ΕΝΤΕΛΩΣ! Να σημειωθεί ότι το meteo δεν είχε καμία αναφορά σήμερα ούτε για πυκνή συννεφιά, ούτε για βροχή.

Εκατό κεραυνοί στην Αττική μέσα σε λίγες ώρες μας λένε οι “ειδικοί” που τα πάνε άριστα στην καταμέτρηση

Ο κεραυνός στην Ακρόπολη, ήταν μόλις ένας από τους περίπου εκατό κεραυνούς που έπεσαν στην Αττική τις τελευταίες ώρες, όπως καταγράφηκαν από το σύστημα Zeus του Αστεροσκοπείου της Αθήνας.

Μπράβο σας, που τους καταγράφετε! Αλλά κι εμείς καταγράφουμε και τις αστοχίες σας, αλλά και την σιωπή σας, όσον αφορά την χειραγώγηση καιρού στη χώρα μας!

Στην ίδια κατηγορία