AllNewz

Τα “watchdogs” του Σόρος ανέλαβαν να ελέγχουν τι θα διαβάζετε στο facebook

H AllNewz επιβεβαιώνεται για μια ακόμα φορά σε αυτό που είχε πει από το 2015: Τα Ελληνικά Hoaxes φιλοδοξούν να αναλάβουν το ρόλο του μπάτσου του διαδικτύου και να ελέγχουν τι θα βλέπετε και τι όχι

Όπως ανακοίνωσαν σήμερα με καμάρι, “τα Ellinika Hoaxes, κατέληξαν σε συμφωνία με το Facebook με σκοπό τον περιορισμό της παραπληροφόρησης στην Ελλάδα, μέσω της δημοφιλούς πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης”.

Πως θα γίνεται ο έλεγχος; Υποτίθεται μετά από “κάρφωμα” κάποιου χρήστη της πλατφόρμας, εκτός κι αν οι ίδιοι σε έχουν (καλή ώρα) βάλει στο μάτι εξ ολοκλήρου. Όπως αναφέρουν στην ιστοσελίδα τους:

Πώς θα γίνεται

Οι χρήστες του Facebook στην Ελλάδα, θα μπορούν πλέον να επισημαίνουν περιεχόμενο που θεωρούν ότι μπορεί να είναι ψευδές. Η ομάδα μας θα εξετάζει αυτές τις αναφορές και θα τις χαρακτηρίζει ως:

 • αληθείς,
 • ψευδείς,
 • συνδυασμός (μίξη γεγονότων και παραποιήσεων),
 • ψευδείς τίτλοι,
 • δεν πληρούν τα κριτήρια για αξιολόγηση,
 • σάτιρα,
 • απόψεις,
 • φάρσες,
 • δεν έχουν αξιολογηθεί.

Για παράδειγμα, αν κατόπιν αξιολόγησης από την ομάδα μας, ένας ισχυρισμός κριθεί ως «ψευδής», το περιεχόμενο θα εμφανίζεται χαμηλότερα στις ενημερώσεις της πλατφόρμας και θα συνοδεύεται από σχετική προειδοποίηση, με παραπομπή σε επεξηγηματικό άρθρο μας. Οι χρήστες σε καμία περίπτωση δεν θα παρεμποδίζονται να κοινοποιήσουν έναν ισχυρισμό, ανεξάρτητα από την δική μας αξιολόγηση. Τα Ellinika Hoaxes δεν θα έχουν καμία πρόσβαση στα προσωπικά δεδομένα οποιουδήποτε χρήστη. Ακόμη, δεν θα γνωρίζουν ποιοι χρήστες έχουν υποβάλει αναφορές για ψευδές περιεχόμενο.

 

“Ποιος ελέγχει τους checkers; Το Facebook αφήνει την επαλήθευση σε ομάδες που χρηματοδοτούνται από τον Σόρος” και το αμερικάνικο κογκρέσο

Αυτός είναι τίτλος άρθρου του RT, το οποίο επαληθεύει τα όσα είχαμε γράψει στα τέλη του Ιανουαρίου: «Πράκτορες» και με τη βούλα πλέον τα Ελληνικά Hoaxes!

Τα δυο άρθρα, το δικό μας και του RT, ακολουθούν τα ίχνη του χρηματοδότη που βρίσκεται πίσω από το “Διεθνές Δίκτυο Ελέγχου Ενημέρωσης” που αναλαμβάνει το θεάρεστο έργο της αστυνόμευσης της πληροφόρησης σας και καταλήγει στο ίδιο πρόσωπο, τον Τζορτζ Σόρος.

Συγκεκριμένα το RT αναφέρει:

Στην σταυροφορία του ενάντια σε «ψεύτικες ειδήσεις», το Facebook έχει δεσμευθεί να αγωνιστεί για την αμεροληψία. Ωστόσο, όταν πρόκειται για έλεγχο των πραγματικών περιστατικών, φαίνεται να βασίζεται σε πηγές, οι οποίες συνδέονται με την αμερικανική κυβέρνηση, και διάσημους πολιτικούς εταίρους.

Φαίνεται, ωστόσο, ότι το Facebook βασίζεται σε μεγάλο βαθμό σε αποφάσεις που έχουν ληφθεί από ορισμένους τρίτους στην πολιτική του κατά της αποπληρωμής (σ.σ. για τις επιπλήξεις που έχει δεχτεί)

Οι υποβολές από τους αποκαλούμενους checkers – παράλληλα με κάποια ανατροφοδότηση από τους χρήστες – φαίνεται να είναι η κύρια πηγή για την οποία το Facebook βασίζεται όταν λέει ότι μια θέση είναι «ψευδής».

Αν λοιπόν, όλο αυτό σας μοιάζει ότι όντως οφείλεται σε μια Χίλαρι Κλίντον η οποία επειδή έχασε τις εκλογές στις ΗΠΑ και φώναξε “fake news – fake news” και φταίνε οι Ρώσοι που ενεπλάκησαν στο αποτέλεσμα των εκλογών με ψευδείς ειδήσεις είστε βαθύτατα γελασμένοι, γιατί:

 1. Εμείς λέγαμε τι θα συμβεί στο διαδίκτυο και ποιο watchdog στην Ελλάδα έχει επιλεγεί από τα ξένα κέντρα να παίξει το ρόλο αυτό πολύ πριν τις αμερικάνικες εκλογές και το υποτιθέμενο σκάνδαλο
 2. Η ανάμιξη των Ρώσων στις αμερικάνικες εκλογές αποδείχτηκε τελικά μετά από τις έρευνες των ίδιων των αμερικανών το πιο fake news ever!
 3. Η ανάμιξη του Σόρος από την άλλη σε θέματα Ουκρανίας και αναγνώρισης των Σκοπίων ως “Βόρεια Μακεδονία”, μόνο fake news τελικά δεν είναι
 4. Ο ρόλος του facebook και η πληθώρα σκανδάλων που αφορούν στα προσωπικά μας δεδομένα, επίσης όχι μόνο δεν είναι fake news, αλλά μια καλή παγίδα που έστησαν στον λαίμαργο ιδιοκτήτη της πλατφόρμας για να τον έχουν στο χέρι και να τους κάνει όλες τις παραχωρήσεις
 5. Η αστυνόμευση και λογοκρισία της πλατφόρμας δεν έχει να κάνει ούτε με τις αμερικάνικες, αλλά ούτε και με τις ευρωπαϊκές εκλογές, αφού όλες τους έχουν επιδοθεί σε κλείσιμο λογαριασμών χρηστών που είναι ακτιβιστές και δεν ασχολούνται με τις εκλογές -ίσα ίσα τις σνομπάρουν λέγοντας ότι είναι στημένα όλα τα αποτελέσματα- αλλά με άλλα θέματα, όπως οι χημικοί αεροψεκασμοί, η ασφάλεια των εμβολίων, η ασφάλεια της ασύρματης τεχνολογίας, τα στημένα τρομοκρατικά χτυπήματα, η χειραγώγηση του καιρού και οι ΑΛΗΘΙΝΑ “ψευδείς ειδήσεις” των συστημικών ΜΜΕ.

Τι θα βλέπετε από δω και πέρα, γιατί η σήμανση (σαν το περιβραχιόνιο που έβαζαν οι χιτλερικοί στους Εβραίους) έχει προ πολλού αρχίσει πριν πέσουν οι “επίσημες” υπογραφές. Θα βλέπετε αυτό και όταν πλέον βλέπετε ΑΥΤΌ θα ξέρετε ότι ΕΔΏ κάποιοι θέλουν κάτι να σας κρύψουν:

Δείτε και το ενδιαφέρον βιντεάκι του RT:

Shares
© ALLNEWZ - Απαγορεύεται οποιαδήποτε αναπαραγωγή μέρους ή συνόλου του υλικού του ιστολογίου μας σε άλλα ιστολόγια, social media ή αποστολή με μέιλ βάσει του νόμου περί πνευματικών δικαιωμάτων

Ακολουθείστε μας!

Επειδή οι κοινοποιήσεις των σελίδων του facebook όσο πάνε και λιγοστεύουν, βάλτε την AllNewz στα αγαπημένα σας για να βλέπετε απευθείας τις νέες δημοσιεύσεις μας

Cece Doucette: Ashland, MA Board of Health EMF/RF

Είπαν και συμφωνούμε…

«Όποιος ελέγχει τα νέφη, ελέγχει τον κόσμο όλο!»

Ακολουθείστε μας

Kατηγορίες

Shares