Ελλάδα Εμπόλεμη Ζώνη

Το ελληνικό κοινοβούλιο πρέπει να κηρύξει άμεσα κατάσταση “κλιματικής έκτακτης ανάγκης”

⚠ Fair Notice: Τα άρθρα της AllNewz είναι αποτέλεσμα έρευνας, συγγραφής ή μετάφρασης της ιστοσελίδας ​και απαγορεύεται ρητά η πλήρης αναδημοσίευσή τους ή μέρους αυτής, καθώς και η αναπαραγωγή υλικού. Επίσης απαγορεύεται αυστηρώς οποιαδήποτε επισήμανση και χαρακτηρισμός των άρθρων μας από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος οργανώσεις οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε

Ο τίτλος δεν είναι δικός μου, είναι της Greenpeace, θα το βρείτε αν το γκουγκλάρετε, και καλεί την κυβέρνηση να πάρει μέτρα λόγω… των 3 “ΑΝ”.

Ποια είναι τα 3 “ΑΝ”; ΑΝ αυξηθεί η θερμοκρασία κατά 1,5°C βαθμό, ή κατά 2°C βαθμούς, ή κατά 3,5°C βαθμούς στο τέλος του αιώνα, σύμφωνα με τα “ΑΝ” -και όχι αποδείξεις επιστημονικές- του ΟΗΕ και του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ.

Και τι μέτρα να πάρει; Να σπρώξει τις ΑΠΕ, αυτές που “έσπρωξαν” οι πρωτομάστορες Γερμανοί και τώρα βαρούν την κεφάλα στον τοίχο!

Εγώ όμως τον δανείζομαι τον τίτλο, και λέω, ναι! Να κηρύξει το ελληνικό κοινοβούλιο άμεσα κατάσταση “κλιματικής έκτακτης ανάγκης”. Και να εξετάσει τις επιπτώσεις των αεροπορικών πτήσεων στο περιβάλλον. Γιατί κάθε φορά που βλέπουμε τα αεροπλάνα να περνούν και να αφήνουν εκείνες τις περίεργες γραμμές, όλο και κάτι στραβά πάει με το κλίμα. Μια μαζεύονται σύννεφα αλλά δεν βρέχει. Άλλες φορές ρίχνει καρεκλοπόδαρα και χαλάζια, κι έχουμε καταστροφές στις καλλιέργειες. Άλλες φορές έρχεται η σκόνη από την Αφρική. Άλλες φορές τα ακούμε μόνο αλλά δεν τα βλέπουμε, γιατί έχει πέσει πολύ θολούρα μετά από τις απανωτές πτήσεις.

Ναι. Να δει το ελληνικό κοινοβούλιο τι επιπτώσεις έχουν αυτές οι πτήσεις που μάλιστα περνούν και από όπου να ‘ναι πολλές φορές, και όχι από τους γνωστούς αεροδιαδρόμους. Και το δικό μας ερώτημα δεν είναι “ΑΝ” και στο μέλλον, συμβαίνει τώρα!

Το άλλο που θα πρέπει να εξετάσει το ελληνικό κοινοβούλιο, είναι οι περιβαλλοντικές επιπτώσεις των μεγάλων πύργων κινητής τηλεφωνίας, κεραιών και ραντάρ, καθώς τα τελευταία χρόνια, και όσο αυξάνει η δική τους δραστηριότητα, βλέπουμε τα πλέον αφύσικα σύννεφα – μπούκλες, γραμμές, διχτυωτά:

Τώρα για το αν η υγρασία δικαιολογεί τις ουρές και οι άνεμοι τις γραμμώσεις, αυτές οι καιρικές συνθήκες επικρατούσαν:

54% υγρασία και 2 μποφόρ που μετά έγινε μόλις 1.

Η κήρυξη της χώρας σε κατάσταση “περιβαλλοντικής και κλιματικής έκτακτης ανάγκης” θα είναι το πρώτο, αλλά απολύτως ουσιαστικό και αναγκαίο βήμα. Να που μια φορά θα συμφωνήσουμε με την αγαπητή Greenpeace. Peace with you και την πράσινη ατζέντα σας, και να μας πείτε πως θα δουλεύουν τα φωτοβολταϊκά όταν έχουμε πλέον χάσει τον ήλιο από την Ελλάδα! Μια τα χιόνια, δυο η σκόνη, τρεις τα αεροπλάνα και η κακή τους ώρα!

 

 

Στην ίδια κατηγορία

AllNewz σημαίνει όλη η Αλήθεια