AllNewz

Τα fake olds & news του Ζερεφού για την Αφρικάνικη σκόνη

Σαν να μην είναι αρκετή η ταλαιπωρία μας από την Αφρικάνικη σκόνη, είμαστε υποχρεωμένοι να καθόμαστε και σούζα στις εκάστοτε δηλώσεις των ειδικών που λένε… χωρίς να λένε…

Ο καθηγητής Φυσικής της Ατμόσφαιρας Χρήστος Ζερεφός με αφορμή τα επεισόδια με την παρουσία σκόνης στην ατμόσφαιρα μίλησε στο ΘΕΜΑ 104,6.

Δεν την ακούσαμε την εκπομπή, αλλά διαβάσαμε σχετικά στο Π.Θ. και δυο τινά συμβαίνουν: Ή ο δημοσιογράφος που έγραψε σχετικά δεν κατάλαβε τι άκουσε, ή ο Ζερεφός πάσχει από άνοια.

Συγκεκριμένα το άρθρο ξεκινά λέγοντας, Εξαιρετικά παράξενο έτος χαρακτήρισε το 2019 ο καθηγητής Χρήστος Ζερεφός με αφορμή τα επεισόδια με την παρουσία σκόνης στην ατμόσφαιρα. «Υπάρχει κλιματική ανωμαλία την οποία ακόμα δεν ξέρουμε πώς δημιουργήθηκε τόσο σταθερή και έχουμε αυτή την περίεργη άνοιξη και τον περίεργο χειμώνα».

«Τόσες ημέρες δεν είχαμε πράγματι τόση σκόνη και μάλιστα το πιο μεγάλο επεισόδιο είχαμε καμιά 15αρια χρόνια να δούμε τόσο πολύ. Το θέμα είναι ότι αυτό το φαινόμενο επαναλαμβάνεται. Η συχνότητα εμφάνισης είναι ένα θέμα που κανείς δεν μπορεί να αποδώσει είτε στην κλιματική αλλαγή είτε σε άλλο αίτιο» πρόσθεσε ο κ. Ζερεφός.

15 χρόνια; Άνοια; Τι να πεις τώρα γι’ αυτό; Τη μια σου λέει το φαινόμενο μεταφοράς σκόνης από τη Σαχάρα δεν είναι καινούργιο, την άλλη σου λέει είχαμε να δούμε τέτοια σκόνη 15 χρόνια όταν πριν 1 και 2 χρόνια η σκόνη έστελνε τους Κρητικούς στα νοσοκομεία.

Τη μια σου λέει φταίει η Κλιματική Αλλαγή, την άλλη σου λέει “κλιματική ανωμαλία” που δεν ξέρουμε πως δημιουργήθηκε, αλλά… η σκόνη ήρθε για να μείνει!

Κι από τη μια λέει δεν ξέρει πως γίνεται, αλλά είναι σίγουρος ότι θα συνεχίσει να γίνεται, ουπς! Όταν δεν ξέρεις το αίτιο κυρ επιστήμονα, πως ξέρεις ότι το αποτέλεσμα θα επαναληφθεί; Λόγω… “ανωμαλίας”; Ή μήπως επειδή ξέρεις ποιοι και πως και γιατί προκαλούν “το φαινόμενο”, οπότε ξέρεις ότι θα συνεχίσουν να το προκαλούν;

Ξέρετε πως οι μυστικές υπηρεσίες και η ασφάλεια τσεκάρει αν κάποιος λέει αλήθεια ή όχι; Τον ρωτάνε ξανά και ξανά τα ίδια πράγματα και τον βάζουν να επαναλάβει τις “αλήθειες” του. Αν αυτές κάθε τόσο αλλάζουν, φθάνουν στο συμπέρασμα ότι ο ύποπτος ψεύδεται.

Φανταστείτε την AllNewz, τη μια να σας λέει ότι κάποιος χειραγωγεί το κλίμα, την άλλη ότι έχουμε κλιματική αλλαγή και φταίει το BBQ, την παρ’ άλλη ότι φταίμε εμείς που είμαστε πολλοί πάνω στον πλανήτη, και μετά πάλι από την αρχή, κάποιος τροποποιεί το κλίμα; Πόσο αξιόπιστοι θα ήμασταν;

Οι αναλύσεις, πάντως, σύμφωνα με τον κ. Ζερεφό δείχνουν ότι η σκόνη που αιωρείται «είναι άμμος σαν αυτή που βλέπουμε την παραλία», τελειώνει το άρθρο του Π.Θ.

Ναι… Μήπως έχει και κοχυλάκια και αποξεραμένα φύκια για μεταξωτές κορδέλες; Γιατί εκτός του ότι χάνουμε τον ήλιο μας, εκτός του ότι εισπνέουμε μικροσωματίδια, η σκόνη περιέχει βαρέα μέταλλα, ιούς και βακτήρια, μέχρι και απεμπλουτισμένο ουράνιο, από την Λιβύη!

Άνοια; Το 2014 ο Ζερεφός συμμετείχε σε περιβαλλοντικό συνέδριο για την υγεία και τη μεταφορά σκόνης υπό την “αιγίδα του Βαρθολομαίου”. Ποια αιγίδα; Την γίδα, ή μάλλον, τον τράγο, της Νέας Παγκόσμιας Τάξης.

Τον Φλεβάρη, μιλώντας ο Ζερεφός στο άλλο τράγικο (δεν έχω κάνει λάθος στον τόνο) ιστότοπο, το lifo, σε ένα καταστροφολογικό παραλήρημα, μεταξύ άλλων είπε:

Το τέλος του κόσμου θα σημάνει περίπου σε 4 δισ. χρόνια και το τέλος αυτής της μεσοπαγετώδους θερμής περιόδου που ζούμε θα έρθει στα επόμενα 10.000 χρόνια. – Ο ήλιος θα γίνει ένας ερυθρός γίγαντας του οποίου η διάμετρος θα μεγαλώσει και όταν αρχίσει να πλησιάζει τον Ερμή δεν θα μπορεί να υπάρξει ζωή στη Γη, διότι η ζέστη θα παραλύσει τα πάντα. Ο θερμικός θάνατος του πλανήτη θα σημάνει το τέλος της ζωής του ανθρώπου.

Ωραία, λοιπόν, επειδή ούτε εσύ, ούτε εγώ, ούτε κανένας απ’ όσους διαβάζουν θα υπάρχει τότε λόγο ήλιου και όχι λόγο κλιματικής αλλαγής, άι πάρε μια σύνταξη τώρα κι άσε μας στην ησυχία μας. Γιατί όσο μιλάς, τόσο επιβαρύνεις το κάρμα σου. Μεγαλώνει η λίστα ψευδών κι επιχείρησης συγκάλυψης ενός μεγάλων διαστάσεων εγκλήματος. Και πίστεψε με… χειρότερο κι από μια σκονισμένη μέρα, είναι μια σκονισμένη συνείδηση…

Shares
© ALLNEWZ - Απαγορεύεται οποιαδήποτε αναπαραγωγή μέρους ή συνόλου του υλικού του ιστολογίου μας σε άλλα ιστολόγια, social media ή αποστολή με μέιλ βάσει του νόμου περί πνευματικών δικαιωμάτων

Ακολουθείστε μας!

Επειδή οι κοινοποιήσεις των σελίδων του facebook όσο πάνε και λιγοστεύουν, βάλτε την AllNewz στα αγαπημένα σας για να βλέπετε απευθείας τις νέες δημοσιεύσεις μας

Cece Doucette: Ashland, MA Board of Health EMF/RF

Είπαν και συμφωνούμε…

«Όποιος ελέγχει τα νέφη, ελέγχει τον κόσμο όλο!»

Ακολουθείστε μας

Kατηγορίες

Shares