Ελλάδα Χημικοί αεροψεκασμοί

Βόλος-Λονδίνο από 34 € μέσω αεροδρομίου Ν. Αγχιάλου; – Ποιος πληρώνει τα υπόλοιπα;

Απαγορεύεται οποιαδήποτε αντιγραφή ή αναπαραγωγή ολόκληρων ή μέρους των άρθρων καθώς και του υλικού της ιστοσελίδας μας βάσει του νόμου περί πνευματικών δικαιωμάτων

Άρχισαν από χθες τα δρομολόγια της γνωστής για τους χημικούς αεροψεκασμούς της, Easyjet, στην γραμμή αεροδρόμιο Βόλου (Ν. Αγχίαλος) – Λονδίνο (Γκάτγουικ)

Το πρώτο δρομολόγιο από το Γκάτγουικ έφερε χθες το πρωί 166 επιβάτες και αργότερα αναχώρησαν 109 για Λονδίνο.

Οι πτήσεις θα γίνονται Τετάρτες και Σάββατα με τιμές που αρχίζουν από 34,09 ευρώ (πτήση Τετάρτης 12 Ιουνίου) ενώ την προσεχή Τετάρτη 5 Ιουνίου με ώρα αναχώρησης 21.35 και άφιξη 23.05 οι τιμές αρχίζουν από 49,39 ευρώ.

ΔΕΝ βγαίνει η πτήση με αυτά τα χρήματα!

Κάτσαμε το πάλαι ποτέ και κάναμε το λογαριασμό. Τόσα τα καθίσματα ενός Boeing, τόσο καίει το μίλι, τόσα μίλια η απόσταση και… ο λογαριασμός δεν βγήκε με τίποτα!

Τα χρήματα που εισπράττει μια εταιρεία με τέτοιο εισιτήριο, δεν φθάνουν ούτε για το καύσιμο. Βάλε πιλότους, αεροσυνοδούς, γραφεία, αεροδρόμιο, καθαριότητα, διαφήμιση, λοιπό προσωπικό – δεν βγαίνουν με τίποτα!

Άρα το ερώτημα που τίθεται είναι ποιος επιχορηγεί αυτές τις εταιρίες και γιατί; Γιατί πρώην δήμαρχος Βόλου που κάποτε τον ρωτήσαμε πως βγαίνουν με τόσο χαμηλό εισιτήριο μας είπε ότι επιχορηγούνται. Από που; ξαναρωτήσαμε, και η απάντηση ήταν ένα σιωπηλό χαμόγελο.

Καλά ψεκάσματα, λοιπόν, στο όνομα της “μυστικής” για κάποιους Γεωμηχανικής, γιατί… τα μεγάλα μυστικά, κρύβονται σε κοινή θέα!

Δείτε και τι καταγράψαμε τον Μάιο του 2011 σε πτήση προς Λονδίνο:

Στην ίδια κατηγορία