Ελλάδα Εμπόλεμη Ζώνη

Στο Βόλο δεν έβρεξε βροχή αλλά… ελικόπτερα!

Σε ένα πράγμα που συμφωνούσαν ΌΛΟΙ ανεξαιρέτως οι καιρολόγοι σήμερα, ήταν ότι θα βρέξει πολύ σήμερα και θα έχει και καταιγίδα – Απλά… δεν συνέβη!

Από το meteo.gr, μέχρι τις προβλέψεις Αρναούτογλου κι από το ΣΚΆΙ Καιρός μέχρι το Windy, όλοι άστραφταν και βρόνταγαν στις προβλέπεις τους:

Αντί για βροχή είχαμε ένα νοσηρό συννεφιασμένο ουρανό, από το πρωί που υποτίθεται θα ξεκινούσε με λιακάδα, με τροπική ζέστη και υγρασία. Επίσης και πονοκέφαλο για τον οποίο παραπονιόνταν ακόμα και μικρά παιδιά.

Εκτός αυτού, σήμερα ήταν μέρα επίσημης “παραλαβής” των μεταχειρισμένων OH-58D Kiowa Warrior που ξεφορτώθηκαν οι ΗΠΑ και φορτωθήκαμε εμείς και πρέπει να χαρούμε τώρα.

Σύμφωνα με το υπουργείο Εθνικής Άμυνας, «η παραλαβή των εν λόγω ελικοπτέρων, η οποία εντάσσεται στο πλαίσιο υλοποίησης των υπογραφεισών διακρατικών συμφωνιών Ελλάδας και ΗΠΑ για την παραχώρηση αμυντικού υλικού, αναβαθμίζει τις επιχειρησιακές δυνατότητες της Αεροπορίας Στρατού αλλά και τις αμυντικές δυνατότητες σε διακλαδικό επίπεδο».

«Οι χιλιάδες ώρες πτήσης που έχουν χρησιμοποιηθεί με την ανάληψη τόσο επιχειρησιακών αποστολών όσο και αποστολών αεροπυρόσβεσης και αεροδιακομιδών, είναι αδιάψευστος μάρτυρας της τεράστιας επιχειρησιακής τους αξίας αλλά και της σημαντικότατης συμβολής τους στο κοινωνικό έργο που οι Ένοπλες Δυνάμεις έχουν αναλάβει», τόνισε ο κος Αποστολάκης.

Τέλεια – μόνο να μην αρχίσουν να μας πέφτουν. Όλα αυτά θα κάνουν τα ελικόπτερα συν το ότι οι βάσεις στην Ελλάδα αναβαθμίζονται, αφού όλα αυτά είναι υπό το άγρυπνο “μάτι” του ΝΑΤΟ και έτοιμα να εξυπηρετήσουν τις όποιες επιθετικές τους διαθέσεις.

Και η παραλαβή ήταν “επίσημη’ φορούσε τα καλά της: Στην τελετή παρέστησαν ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Ευάγγελος Αποστολάκης, ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Πτέραρχος Χρήστος Χριστοδούλου, ο Αρχηγός ΓΕΝ Αντιναύαρχος Νικόλαος Τσούνης ΠΝ, ο Αρχηγός ΓΕΣ Αντιστράτηγος Γεώργιος Καμπάς και ο Αρχηγός ΓΕΑ, Αντιπτέραρχος (Ι) Γεώργιος Μπλιούμης, αλλά και ο πρεσβευτής των ΗΠΑ, Τζέφρι Πάιατ, και ο πρώην υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος που είχε κάνει το deal.

Πως να μην έχεις πονοκέφαλο μετά παιδί μου;

Αλλά θα ήθελα να σας θέσω ένα υποθετικό ερώτημα: Ας υποθέσουμε ότι είναι να ρίξει καρεκλοπόδαρα, κι ας υποθέσουμε ότι εκείνη τη μέρα εσείς έχετε μετακόμιση και μαζί και υψηλού επιπέδου καλεσμένους, κι ας υποθέσουμε ότι έχετε τον τρόπο να σταματήσετε την βροχή ή να την στείλετε στο διάολο παραπέρα, δεν θα το κάνατε;

Εμείς υποθέσεις κάνουμε τώρα, αλλά στην Κίνα και στην Ρωσία, όταν έχουν κάτι παρελάσεις ή κάποια άλλη ανάγκη, το κάνουν. Και χωρίς υποθέσεις. Απλά… το κάνουν…

⚠ Fair Notice: Τα άρθρα της AllNewz είναι αποτέλεσμα έρευνας, συγγραφής ή μετάφρασης της ιστοσελίδας ​και απαγορεύεται ρητά η πλήρης αναδημοσίευσή τους ή μέρους αυτής, καθώς και η αναπαραγωγή υλικού. Επίσης απαγορεύεται αυστηρώς οποιαδήποτε επισήμανση και χαρακτηρισμός των άρθρων μας από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος οργανώσεις οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε

Στην ίδια κατηγορία

AllNewz σημαίνει όλη η Αλήθεια