Πρώτο θέμα στις παγκόσμιες ειδήσεις σήμερα ο “καύσωνας” της Ευρώπης με πλήθος ψευδών, υπερβολών και μπόλικης προπαγάνδας

Η Διεθνής Διάσκεψη για το Κλίμα της Βόννης του ΟΗΕ που ολοκληρώνεται σήμερα, ανέβασε την θερμοκρασία στην Ευρώπη, γιατί πάντα, μια θεατρική παράσταση για να πετύχει θέλει και… το ανάλογο σκηνικό!

Και φυσικά τα ΜΜΕ πήραν κι αυτά φωτιά μεταδίδοντας τις “πρωτοφανείς” υψηλές θερμοκρασίες, με ψεύδη και υπερβολές που επίσης βάλθηκαν να καταρρίψουν τα προηγούμενα ρεκόρ.

Ωστόσο ο ψεύτης πιάνεται από τα ίδια του τα ψέματα. Εφόσον έχουν αρνηθεί την ύπαρξη των χημικών αεροψεκασμών, άνετα δημοσιεύουν φωτογραφικό υλικό και βίντεο, με εικόνες που προκαλούν ανατριχίλα:

Αλήθεια, αυτοί δεν μας λένε ότι οι ουρές των αεροπλάνων είναι παγοκρύσταλλοι και είναι ορατές σε περιόδους που δεν κάνει ζέστη και έχει υψηλά ποσοστά υγρασίας; Ουπς!

Έρχεται «κόλαση» λένε μετεωρολόγοι

Τα ΜΜΕ έχουν πάθει κανονική υστερία και γράφουν ό,τι τους κατέβει. Το αυτό και οι συντεταγμένοι μετεωρολόγοι.

“Οι σιδηροδρομικές γραμμές λύγισαν!”, γράφουν και το ψάχνεις ατέρμονα στο διαδίκτυο και δεν βρίσκεις καμία σιδηροδρομική γραμμή που λύγισε, παρά μια φωτό στο Π.Θ. που κάποιοι αλλάζουν κάποιο σύνδεσμο:

Δεν ξέρω αν το γνωρίζετε, αλλά τα πράγματα με τον καιρό χαλάνε. Ω ναι, και τα σπίτια θέλουν συντήρηση, και οι γραμμές του τραίνου, και τα μνημεία, οι γέφυρες, οι πύργοι, τα τσαντίρια και τα κάστρα – κι επειδή όλα χαλάνε και θέλουν συντήρηση, δεν πάει να πει ότι φταίει το κύμα καύσωνα που παραπέμπει στην Κλιματική Αλλαγή.

Ούτε ότι όποιος φάει και πιει του σκασμού και πέσει για κολύμπι, του φταίει η Κλιματική Αλλαγή, γιατί βάλθηκαν να μετρούν πόσοι ανεγκέφαλοι πέθαναν από βλακεία τους και να καταγράφονται ως θύματα του καύσωνα! ΔΕΝ πέθαναν 90 άτομα στην Πολωνία λόγω του καύσωνα! – Πέθαναν γιατί έκαναν βλακείες!

Αυτές είναι οι θερμοκρασίες που επικρατούν και, μπορεί να είναι για αυτούς ασυνήθιστες, αλλά εμείς τις ξέρουμε εδώ και έτη φωτός, και δεν είχαμε τόσους θανάτους γιατί ξέρουμε πως πρέπει να κολυμπήσουμε, ούτε και μας λιώνουν οι σιδηροδρομικές ράγες:

  • Γαλλία: Κλερμόν 41°C, Μασσαλία 37°C, Τουλούζη 36°C
  • Ισπανία: Μπιλμπάο 39°C, Μαγιόρκα 37°C
  • Αυστρία: Βιέννη και Ίνσμπρουκ 36°C
  • Ελβετία: Ζυρίχη 34°C
  • Γερμανία: Βερολίνο 37°C, Βόννη και Φρανκφούρτη 36°C
  • Πολωνία: Πόζναν 38°C, Βαρσοβία 36°C
  • Ιταλία: Ρώμη 36°C, Μιλάνο 35°C

Αλλά ακόμα και για τις χώρες αυτές, υπήρξαν και παλαιότερα υψηλά ρεκόρ, όπως στη Γερμανία το 1947.

Ωστόσο αν κάποιος βάλει και το χεράκι του ψεκάζοντας και ηλεκτρομαγνητίζοντας την ατμόσφαιρα, γιατί να μην έχουμε μια “κόλαση” θερμοκρασιών, αφού έχει προηγηθεί μια “κόλαση” αεροψεκασμών;

Δείτε παρακάτω βίντεο από τις ειδήσεις, αλλά και τις εικόνες της ΝΑΣΑ που δείχνουν για μια ακόμα φορά τους ψεκασμούς και τα μικροκύματα:

Shares
⚠ Fair Notice: Τα άρθρα της AllNewz είναι αποτέλεσμα έρευνας, συγγραφής ή μετάφρασης της ιστοσελίδας ​και απαγορεύεται ρητά η πλήρης αναδημοσίευσή τους ή μέρους αυτής, καθώς και η αναπαραγωγή υλικού. Επίσης απαγορεύεται αυστηρώς οποιαδήποτε επισήμανση και χαρακτηρισμός των άρθρων μας από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος οργανώσεις οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε

Στην ίδια κατηγορία

AllNewz σημαίνει όλη η Αλήθεια
Shares