AllNewz

Όχι μόνο η διάλυση της οικονομίας, αλλά και η πολιτική απαξίωση είναι στα σχέδια της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης

Η απαξίωση και αποδόμηση του πολιτικού συστήματος, παγκόσμια, δεν είναι ούτε σύμπτωση, ούτε σύμπτωμα. Είναι ένα από τα πιο ισχυρά και θανατηφόρα όπλα της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης

σ.σ. 9/7/19: Το άρθρο είναι γραμμένο από τις 27 Ιουλίου 2015. Καμιά φορά ξαναδιαβάζοντας τι έχω γράψει πριν μερικά χρόνια ακόμα κι εγώ ξαφνιάζομαι. Με την ανάληψη εξουσίας από τη Νέα Τεχνοκρατία του Κυριάκου Μητσοτάκη, αλλά και το come back του Βαρουφάκη που είναι ολοφάνερο ότι μας επιβλήθηκε από τα ξένα κέντρα, το άρθρο ξαναγίνεται επίκαιρο όσο ποτέ. Αξίζει ακόμα να σημειωθεί ότι όταν γράφτηκε ήταν κατά την άνοδο του λάτρη της Τεχνοκρατίας, Λεβέντη, που αφού εξυπηρέτησε το σύστημα όσο αυτό το θεωρούσε αναγκαίο, τον πέταξε σαν αναλώσιμο υλικό….

Οι πολιτικοί “αποδεικνύονται” στα μάτια του λαού, των ψηφοφόρων τους, ο εις μετά τον άλλον, αναξιόπιστοι, προδότες, αλήτες, δειλοί, διπρόσωποι, πουλημένοι, παρτάκηδες και σχιζοφρενείς -όλοι αυτοί οι χαρακτηρισμοί στολίζουν τους πολιτικούς απ’ όπου κι αν προέρχονται, από την πλειοψηφία των ψηφοφόρων, εκτός…

  1. Από αυτούς που δεν πιστεύουν πλέον στο σύγχρονο σύστημα κοινοβουλευτισμού
  2. Από αυτούς που ήξεραν εκ των προτέρων τι κρύβει η πραγματική ατζέντα τους και είναι σύμφωνοι με αυτήν

Η δεύτερη κατηγορία, ίσως είναι και η μικρότερη, που κατά κάποιο τρόπο συμμετέχει σε αυτή τη διαφθορά, θρέφει με σαράκι το ολοένα αυξανόμενο φάγωμα του δέντρου της πολιτικής. Έχει δούναι και λαβείν με τα πολιτικά κόμματα και είναι κοινό μυστικό η χρηματοδότηση των κομμάτων από την ελίτ, η οποία πολλές φορές γίνεται ταυτόχρονα προς τα δυο εξέχοντα κόμματα -πάρε εσύ, πάρε κι εσύ- όποιος βγει, δικός μας θα είναι.

brzezinski και rockefeller – δύο λάτρεις της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης που θα είναι απόλυτα τεχνοκρατική

Η πρώτη κατηγορία, έχει κατανοήσει αλλά βρίσκεται σε κατάσταση ομηρίας. Η αποχή από τις όποιες εκλογές, έτσι όπως είναι επίτηδες στημένο το εκλογικό σύστημα, τους αφαιρεί κάθε ουσιαστική παρουσία, τους περιθωριοποιεί, αλλά και τους ενοχοποιεί ως αδιάφορους ή μη δημοκράτες που δεν καταδέχονται να συμμετάσχουν στις διαδικασίες όπως ο υπόλοιπος λαός: Να αναγκαστείς να επιλέξεις ανάμεσα σε επιλογές που η δική σου πολιτική κρίση εξισώνει, που τις περισσότερες φορές το αποτέλεσμα της είναι είτε προδιαγεγραμμένο μετά από ισχυρή προπαγάνδα των ΜΜΕ, ΜΕΕ, και δημοσκοπήσεων, είτε επί της ουσίας… άνευ ουσίας, αφού καμία από τις επιλογές δεν είναι η ουσιαστική: υπάρχει μια ελίτ που πάντα διαπλέκεται, ξεφεύγει και ευημερεί.

Ένα ακόμα επεισόδιο με ένα ΟΧΙ (όπως απατηλά δόθηκε να το κατανοήσει ο λαός) να γίνεται ΝΑΙ σε χρόνο ρεκόρ, ένας ακόμα Βαρουφάκης να τα κάνει μπάχαλο και η πλειοψηφία του λαού που ακόμα πιστεύει στον κοινοβουλευτισμό των ημερών μας, θα δείτε να περνά στην α’ κατηγορία, του “Δεν ψηφίζω” και να την κάνει πρώτο κόμμα και με απόλυτη πλειοψηφία!

Και μετά τι;

Η Παγκόσμια Διακυβέρνηση έχει στην δική της ατζέντα την διακυβέρνηση μέσω τεχνοκρατών και όχι ερετών πολιτικών, και μάλιστα μέσω διαδικτύου. Αυτό δεν είναι ούτε επιστημονική φαντασία, ούτε θεωρίες συνωμοσιών, είναι “προτάσεις” που ακούγονται σε μεγάλα φόρα, εμφανίζονται στα κινήματα που υπόσχονται την New Age δικαιοσύνη και ευμάρεια, στα Venus Project και τα Zeitgeist και τα Thrive

Κι επειδή είναι εξαιρετικά δύσκολο να πουν ένα πρωί, Ξέρετε, από δω και μπρος δεν θα ψηφίζετε, θα αποφασίζουν οι επιχειρήσεις και οι (ελεγχόμενες) ΜΚΟ ποιοι θα σας διοικήσουν, δημιουργείται το σάπισμα του δέντρου που μια μέρα θα απαιτεί το κόψιμό του, το ξερίζωμα για να μην μας πέσει στο κεφάλι. Πρώτα βάζουν τους τεχνοκράτες ως σωτήρες μετά το κάλεσμα των εκλεγμένων κομμάτων -βλέπε τρόικες- και μετά ο κόσμος θα πει, τους έχουμε που τους έχουμε, τι χρειαζόμαστε και τους 300 της Βουλής;

Ο… τρελός Βαρουφάκης είναι τελικά τεχνοκράτης ή πολιτικός;

Τον Βαρουφάκη τον βλέπαμε και τον ακούγαμε ως λαμπρό οικονομολόγο, ποτέ ως πολιτικό. Ο ίδιος έλεγε πω δεν είναι, ποτέ δεν θα γίνει. Μέχρι που όχι μόνο έγινε, αλλά πριμοδοτήθηκε από το ΣΥΡΙΖΑ για να βγει σίγουρα βουλευτής και να αναλάβει μάλιστα και ως Τσάρος της Οικονομίας της χώρας, τη στιγμή που το κόμμα είχε ήδη παλιά και γνωστά στελέχη οικονομολόγους, όπως ο νυν ΥΠΟΙΚ, Τσακαλώτος.

Τα ήξεις αφήξεις, είπα ξείπα και η κορυφαία δημιουργική ασάφεια, κατάφεραν να ζαλίσουν άπαντες, ώστε να νομίζεις ότι, μπορεί να έχεις να κάνεις με τον Γιάνη του ένα «ν», αλλά και τον Γιάννη με τα πολλά πρόσωπα: ο ένας θέλει δραχμή αλλά με αυτές τις προϋποθέσεις, ο άλλος λέει ένα Grexit θα ήταν καταστροφή, ο τρίτος έψαχνε λύσεις σε παράλληλο νόμισμα και IOU και ο τέταρτος το ήθελε ηλεκτρονικό και προϊόν χακαρίσματος!

Κάντε μια βουτιά στο διαδίκτυο σε δηλώσεις, συνεντεύξεις γραπτές και audio ή video που τεχνηέντως είναι απίστευτου αριθμού και δεν θα δείτε έναν Βαρουφάκη, αλλά μια ολόκληρη κοινότητα από μόνη της!

Και τώρα κάποιοι φωνάζουν, εκ των υστέρων, ότι είναι προδότης και πράκτορας του Σόρος. Όταν τα λέγαμε εμείς, αυτοί πρόβαλλαν το You just killed Troika κι έσπερναν σπόρους εθνικής περηφάνιας που τελικά αποδείχθηκαν άκαρποι. Κλούβιο το αβγό!

Όμως πίσω από την “τρέλα” του Βαρουφάκη, την “ιδιοφυΐα” κατά άλλους, κρύβεται ένας απόλυτος κυνισμός. Είναι το πρώτο χαρακτηριστικό ενός sociopath και όσοι έχετε δει την μελλοντολογική ταινία Snowpiercer, η τεχνοκράτης αξιωματούχος που διοικεί το πόπολο της κοινωνίας “του τρένου” για πάρτη της ελίτ, όταν τρώει ένα παπούτσι στο κεφάλι και ματώνει, φέρνει τα δάχτυλα στην πληγή και στη συνέχεια γλύφει το δικό της αίμα με ευχαρίστηση – αυτό είναι κλασσικό δείγμα κυνισμού ενός sociopath.

Ένας “σωστός” sociopath, πολιτικός ή τεχνοκράτης, πρέπει να έχει εκείνον τον βαθμό κυνισμού που θα τον κάνει να αντέχει χωρίς συναισθηματική ανάμειξη από την ηρωοποίηση του μέχρι την αποκαθήλωση του όταν ολοκληρώνοντας έχει αποτύχει. Στα δικά του μάτια, δεν είναι τίποτα περισσότερο από ένας ήρωας, μοναδικός στο είδος του και η αυτάρκεια, η εγωπάθεια και ο αυτοθαυμασμός, τον κάνει να αντέξει τα πάντα, ακόμα και να ανασυγκροτηθεί και να συνεχίσει.

Τώρα ο Βαρουφάκης, αφού δημιούργησε ένα τεράστιο μπάχαλο στη χώρα μας, αναλαμβάνει πρωτοβουλίες -τρόπος του λέγειν- να “βάλει τάξη στην ΕΕ”:

Τη συγκρότηση Ευρωπαϊκής Συμμαχίας, στην οποία θα είναι ευπρόσδεκτα ακόμη και μέλη του κόμματος της Άνγκελα Μέρκελ, φέρεται να σχεδιάζει ο Γιάννης Βαρουφάκης.
Σε δηλώσεις του στην  έντυπη έκδοση του γερμανικού Spiegel, o Βαρουφάκης κάνει λόγο για μία ευρωπαϊκή υπερκομματική κίνηση για την αναζωογόνηση της δημοκρατίας, διευκρινίζοντας ωστόσο ότι δεν μιλάει για κόμμα.
Στόχος είναι να συμμετέχουν διαφορετικές κομματικές παρατάξεις από όλη την Ευρώπη, λέει. «Όλοι όσοι θέλουν πραγματικά να αναζωογονήσουν την δημοκρατία στην Ευρώπη είναι ευπρόσδεκτοι, ακόμη και συντηρητικά στελέχη, ακόμη και στελέχη του Χριστιανοδημοκρατικού κόμματος της κυρίας Μέρκελ», δηλώνει χαρακτηριστικά ο Γιάννης Βαρουφάκης.
Ο ίδιος διευκρινίζει ότι κινητοποιείται από τον φόβο «να πέσει η ήπειρος σε χέρια αντιευρωπαϊστών, όπως η Μαρί Λεπέν».

Μέχρι στιγμής, ο Βαρουφάκης με τα κόλπα του τους μόνους που έχει ωφελήσει είναι τους πάσης φύσεως αντιευρωπαϊστές. Και πολύ μάλιστα. Πως είναι δυνατόν να πιστέψει κανείς ότι αυτά είναι όντως τα αγνά του κίνητρα του τώρα, όταν τα έλεγε ήδη από το 2011, μάλιστα οι «μετριοπαθείς προτάσεις» του περί Τράπεζας Ευρωπαϊκής που θα αγοράσει τα κρατικά ομόλογα των χωρών μελών και θα δώσει νέα δάνεια όχι μόνο δεν ενισχύουν την εθνική κυριαρχία, αλλά της κόβουν και τα ελάχιστα ριζά που της έχουν απομείνει.

Και η πρόταση του 2011 που κατέθεσε από κοινού με τον Ολάντ στο Ινστιτούτο Levy που χρηματοδοτείται από τον Σόρος, τώρα υλοποιείται μέσω Γιούνκερ, ενώ οι Έλληνες -αριστεροί και δεξιοί- περιμένουν με λαχτάρα πότε θα αξιολογηθούμε ως ικανά μεταρρυθμισμένοι για να μπούμε κι εμείς στο “πρόγραμμα”

Όσο για την κοινή αναπτυξιακή πολιτική, δεν πρέπει να έχει παράπονο, αφού κι αυτό γίνεται Το Ευρωπαϊκό Ταμείο Στρατηγικών Επενδύσεων και ο ρόλος του είναι ήδη εδώ και είναι μέρος της Ατζέντα 21.

Άνοδος του κόμματος του Βασίλη Λεβέντη  – μπαίνει στη Βουλή με ποσοστό 3,3%

Η έκπληξη της τελευταίας δημοσκόπησης είναι πως το κόμμα του Βασίλη Λεβέντη μπαίνει στη Βουλή με ποσοστό 3,3%. Ουάου! όπως λέει και ο τρελός μεταλλαγμένος Βαρουφάκης -μισός τεχνοκράτης, μισός πολιτικός.

Ο Βασίλης Λεβέντης με τον οποίο γελάγαμε όλοι, προωθείται τελευταία από τα μίντια και αναβαίνει τη σκάλα των ψευδών υποσχέσεων με ταχύτητα ρεκόρ! Ξέρει καλά τι κάνει κάνει το σύστημα: Κρατάει ζεστά τα αβγουλάκια του φιδιού μέχρι να τα χρειαστεί την κατάλληλη στιγμή.

Και ιδού το οξύμωρο: Ο υπέρμαχος της τεχνοκρατικής διακυβέρνησης τώρα εκλέγεται και μπαίνει στη Βουλή! Ουάου! Ουάου! Ουάου! Τρία ουάου, ένα δεν είναι αρκετό!

Ναι ο κοινοβουλευτισμός όταν καταργηθεί, αφού περάσει πρώτα τη φάση της πίστας του μποξ και του απόλυτου τσίρκου, θα αντικατασταθεί με την Τεχνοκρατία κι εκεί για μια ακόμα φορά θα πούμε: Δεν έτυχε, πέτυχε!

Το ερώτημα είναι μπορεί να διασωθεί ο κοινοβουλευτισμός στη φάση που βρίσκεται; Η απάντηση είναι ότι πρέπει να διασωθεί, κερδίζοντας χρόνο, πιέζοντας το πολιτικό σύστημα με κάθε μέσο δυνατό τρόπο, συντονισμένα και συγκροτημένα να μην παρεκτρέπεται στο βαθμό που το κάνει τώρα και.. γιατί όχι, απαιτώντας όλοι οι υποψήφιοι της πολιτικής να περνούν από ανιχνευτή ψεύδους και ψυχιατρικό έλεγχο για το σε ποιο βαθμό πληρούν το προφίλ ενός sociopath.

Εμείς που το προτείνουμε, ευχαρίστως να περάσουμε ένα τέτοιο τεστ. Εκείνοι; Είναι πρόθυμοι να δεχτούν; Γιατί επιβάλλουν σε έναν εκπαιδευτικό ψυχιατρικό έλεγχο αφού παίρνει στα χέρια του τις τύχες των παιδιών και να μην ισχύει το ίδιο για αυτούς που παίρνουν στα χέρια τους τις τύχες ενός ολόκληρου λαού;

Ο χρόνος που μπορεί να κερδηθεί, θα είναι χρήσιμος αν στο μεταξύ εμείς μπορέσουμε να οργανωθούμε κάτω από μια καθαρή και ψύχραιμη σκέψη και στρατηγική, χωρίς αυταπάτες, βρίσκοντας παράλληλα τρόπους επιβίωσης μέσα στα χρόνια που θα γίνει η προσπάθεια ολοκλήρωσης της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης. Θα είναι χρόνια δύσκολα και επώδυνα, αλλά όλα κάποια στιγμή έχουν ένα τέλος.

Ας είναι αυτό το τέλος το δικό μα επιθυμητό και με τη λιγότερα επώδυνη διαδικασία. Ζητείται ελπίς που θα πλαισιώνεται με δράση.

 Έρχεται το κίνημα «Επιβιώνουμε».

© AllNewz

σ.σ. 9/7/2019 Και έστω με κάποια καθυστέρηση, ήρθε και ανδρώνεται Κίνημα Επιβιώνουμε

Shares
© ALLNEWZ - Απαγορεύεται οποιαδήποτε αναπαραγωγή μέρους ή συνόλου του υλικού του ιστολογίου μας σε άλλα ιστολόγια, social media ή αποστολή με μέιλ βάσει του νόμου περί πνευματικών δικαιωμάτων

Add comment

Ακολουθείστε μας!

Επειδή οι κοινοποιήσεις των σελίδων του facebook όσο πάνε και λιγοστεύουν, βάλτε την AllNewz στα αγαπημένα σας για να βλέπετε απευθείας τις νέες δημοσιεύσεις μας

Cece Doucette: Ashland, MA Board of Health EMF/RF

Είπαν και συμφωνούμε…

«Όποιος ελέγχει τα νέφη, ελέγχει τον κόσμο όλο!»

Ακολουθείστε μας

Kατηγορίες

Shares