Image default
AllNewz αποκλειστικό

Way down we go – “Όλοι μαζί ενωμένοι” μέχρι να αρχίσει η άνωση

⚠ Fair Notice: Τα άρθρα της AllNewz είναι αποτέλεσμα έρευνας, συγγραφής ή μετάφρασης της ιστοσελίδας ​και απαγορεύεται ρητά η πλήρης αναδημοσίευσή τους ή μέρους αυτής, καθώς και η αναπαραγωγή υλικού. Επίσης απαγορεύεται αυστηρώς οποιαδήποτε επισήμανση και χαρακτηρισμός των άρθρων μας από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικός κράτος οργανώσεις οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε

Η νέα καθαρά Τεχνοκρατική διακυβέρνηση της ΝΔ, θα μας πάει εκεί που πρέπει: Στον απόλυτο πάτο και ευτελισμό των ανθρωπίνων δικαιωμάτων μας προς όφελος της ολιγαρχίας

Κάποιοι δεν πιστεύουν ότι υπάρχει πιο κάτω από αυτό που μας έφερε ο ΣΥΡΙΖΑ. Κοντός ψαλμός αλληλούια και ώρα είναι να το συνειδητοποιήσουν ότι υπάρχει, όχι μόνο εδώ στην Ελλάδα, αλλά και σε παγκόσμιο επίπεδο.

Με την αρχή της επόμενης δεκαετίας και για μια συνεχή δεκαετία 2020-2030, τα γκλομπαλιστικά κέντρα έχουν ήδη δρομολογήσει παγκόσμιες μεταρρυθμίσεις σαν αυτές που ποτέ άλλοτε δεν είδε η ανθρωπότητα.

Οι αλλαγές θα έρθουν με περαιτέρω περιορισμό των ελευθερίων μας, επιβολή πράσινων φόρων και μέτρων στο όνομα της Κλιματικής Αλλαγής, τεράστιες μεταναστευτικές ροές, φίμωση της ελευθερίας του λόγου, αστυνόμευση, ακρίβεια στις τροφές μας και συνεχής παρακολούθηση μέσω της εφαρμογής της 5G της οποίας η εγκατάσταση “τρέχει” με ρυθμούς που κάνουν ακόμα και τους ειδικούς της τεχνολογίας να απορούν  γιατί τόση βιασύνη (σχόλιο στο συστημικό τεχνολογικό περιοδικό wired).

Στα καλά νέα είναι ότι, μόνο όταν πιάσουμε πάτο, τότε ξεκινά πραγματικά η άνωση – φυσικός κανόνας που κανένας γκλομπαλιστής και η τεχνολογία του δεν έχει καταφέρει -ακόμα τουλάχιστον- να αλλάξει.

Μείνετε ψύχραιμοι, μείνετε αγαπημένοι μεταξύ σας, μείνετε σε εγρήγορση και καλή ενημέρωση, και… πάψτε να μένετε αδρανείς!

Όχι μόνο το Χόλιγουντ, αλλά και η βιομηχανία της μουσικής “προφητεύει” αυτά που ήδη γνωρίζει ότι θα συμβούν, αλλά ίσως με ένα όχι και τόσο αισιόδοξο τέλος…

Oh, Father tell me, do we get what we deserve?
Whoa, we get what we deserve
And way down we go
Way down we go
Say way down we go
Way down we go
You let your feet run wild
Time has come as we all, oh, go down
Yeah but for the fall, ooh, my
Do you dare to look him right in the eyes? Yeah
Oh, ’cause they will run you down, down ’til the dark
Yes and they will run you down, down ’til you fall
And they will run you down, down ’til you go
Yeah, so you can’t crawl no more
And way down we go
Way

Ο συνθέτης και επικεφαλής του συγκροτήματος Kaleo ονομάζεται “Jokull”, που σημαίνει “παγετώνας”. Κάποιοι μπορεί να θυμούνται το «Ejnafjallajokull», το ηφαίστειο που εξεράγη το 2010, στέλνοντας ένα στρώμα στάχτης σε ύψος 11 χιλιομέτρων και διαταράσσοντας την εναέρια κυκλοφορία στην Ευρώπη για αρκετούς μήνες.

Στην ίδια κατηγορία

AllNewz σημαίνει όλη η Αλήθεια