AllNewz αποκλειστικό

Ραδιοφωνική συζήτηση για την Τροποποίηση Καιρού και Οπλοποίηση Περιβάλλοντος

Χτες στην εκπομπή του κου Κωνσταντίνου Λαβίθη, στο rea.fm, κάποιος ανέφερε ότι η κλιματική αλλαγή μπορεί να οφείλεται και στις επεμβάσεις που γίνονται από γεωφυσικά (ενεργειακά) όπλα

Ο κος Λαβίθης αφού τον άκουσε ευγενικά, κι αφού εκείνος πλέον είχε αποχωρήσει, επιχείρησε να διασκεδάσει την εικόνα που σχηματίστηκε λέγοντας “αυτά δεν υφίστανται… τα έχουμε ξαναπεί… κλιματική αλλαγή… κλπ

Οπότε ζήτησα κι εγώ να μιλήσω στην εκπομπή. Αφού αρχικά προκλήθηκε ένα μπέρδεμα με τα τηλέφωνα -με έπαιρναν, όπως λένε από την εκπομπή, αλλά “δεν το σήκωνα”- τελικά κατάφερα να βγω στον αέρα και να μιλήσουμε.

Κατανοούμε πόσο δύσκολο ένας δημοσιογράφος να ξεφύγει από την χαραγμένη γραμμή ενός καναλιού ή ραδιοφώνου, ο κος Λαβίθης μόνο ανόητος δεν είναι, αλλά όταν οι γραμμές ανοίγουν για το κοινό θα πρέπει να είναι σεβαστές όλες οι απόψεις, ειδικά εκείνων που δείχνουν ότι το θέμα στο οποίο αναφέρονται τους έχει απασχολήσει και το έχουν ερευνήσει σε ικανοποιητικό βαθμό ώστε να μπορούν να εκφέρουν άποψη. Επίσης κατανοούμε ότι έχει πέσει πολύ προπαγάνδα και πλύση εγκεφάλου, και οτιδήποτε τολμά να αμφισβητήσει το “πολιτικά ορθό” αφήγημα, δεν είναι εύκολα αποδεκτό.

Ωστόσο, δεν κατανοούμε να περιθωριοποιούνται ή να αποπέμπονται εκείνοι όσοι διαθέτουν μια ξεχωριστή ματιά, άποψη, αντίληψη ακόμα και ένστικτο, τα οποία τους οδηγούν σε διαφορετικά μονοπάτια από την πεπατημένη.

Ακούστε τη συνομιλία, το βίντεο έχει οπτικά καλυφθεί με εικόνες απ’ όλα τα άρθρα στα οποία αναφέρομαι, συν ένα ακόμα στοιχείο, που αφορά σε μια μελέτη του 2010 για τα επαγγέλματα του μέλλοντος μέχρι το 2030. Σε αυτά υπάρχει “σύμβουλος αντιστροφής της κλιματικής αλλαγής” και… “αστυνομία τροποποίησης καιρού”, αφού πλέον παγκοσμίως, όποιος έχει χρήμα, μπορεί να νοικιάσει μερικά αεροπλανάκια και να φτιάξει τον καιρό της αρεσκείας του.

Στο σημείο που με διακόπτει (θα με ακούσετε να λέω η γιαγιά…) ήθελα να πω στον κο Λαβίθη και τους ακροατές, η γιαγιά λένε πάει από χε… ή από πέσιμο, αλλά αν της ρίξεις και μια σπρωξιά δεν σημαίνει ότι το είχε σκοπό να πέσει εκείνη τη στιγμή….

Ακούστε την εκπομπή:

Shares
⚠ Fair Notice: Τα άρθρα της AllNewz είναι αποτέλεσμα έρευνας, συγγραφής ή μετάφρασης της ιστοσελίδας ​και απαγορεύεται ρητά η πλήρης αναδημοσίευσή τους ή μέρους αυτής, καθώς και η αναπαραγωγή υλικού. Επίσης απαγορεύεται αυστηρώς οποιαδήποτε επισήμανση και χαρακτηρισμός των άρθρων μας από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος οργανώσεις οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε

Στην ίδια κατηγορία

AllNewz σημαίνει όλη η Αλήθεια
Shares