AllNewz

Δεν μου λες Αρχοντή (Mad Scientist), εσύ πόσους καρκινοπαθείς έχεις θεραπεύσει;

Τα Ελληνικά Hoaxes χαρακτήρισαν ως “ψευδοεπιστημονικό” το άρθρο για τον καρκίνο και την ομιλία της Σρι Μάτατζι ΣΕ ΓΙΑΤΡΟΥΣ!

γράφει η συντάκτρια της AllNewz, Γιάννα Μυράτ

Το γνωστό astroturf με το κανάλι στο you tube, The Mad Sc1ent1st, που τώρα συνεργάζεται με τα Ελληνικά Hoaxes, που ακούει στο όνομα Στάμος Αρχοντής, μόλις “κατέρριψε” το άρθρο που είχα δημοσιεύσει τόσο στην AllNewz, αλλά πρόσφατα και στο νέο σάιτ για Διαλογισμό.

Ο Αρχοντής που θεωρεί εαυτόν ως ορθολογιστή και φωτεινό παντογνώστη, “είναι πτυχιούχος χημείας (B.Sc.) από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης”, σύμφωνα με τα Ε.Η.

Προφανώς οι σπουδές του στο πανεπιστήμιο δεν έφτασαν και μέχρι την κβαντική φυσική. Γιατί αν είχαν φτάσει, όλα αυτά που μέχρι τώρα ανήκαν αποκλειστικά στο χώρο της πνευματικότητας -ξεμάτιασμα, προσευχή, μάντρας, ίαση μέσω ενέργειας κλπ- θα είχε διαπιστώσει ότι εξηγούνται άκρως επιστημονικά και δεν είναι ούτε θέμα ψευδοεπιστήμης, ούτε θέμα περίπτωσης placebo.

Μάλιστα το χαρισματικό παιδί στην Αμερική, που είναι Ελληνικής καταγωγής και γιος ιερωμένου, ο William Maillis, ο οποίος από τα 11 αποφοίτησε από το κολέγιο και ασχολείται με τον τομέα της Φυσικής, έχει δηλώσει ότι μια μέρα θα αποδείξει επιστημονικά την ύπαρξη του Θεού.

Και οι επιστήμονες τον ακούν και μάλιστα δημοσιεύουν τις απόψεις του, δεν τις “χακάρουν”.

“God does exist.” Maillis explains his theory in a very logical way

Οι αληθινοί επιστήμονες ερευνούν τα πάντα κι έχουν μάτια κι αυτιά ανοικτά. Τα πληρωμένα astroturfs, όχι. Και μετά γράφουν αλά κάρτ αυτό και όσο τους συμφέρει. Γιατί… στο άρθρο του ο κος Αρχοντής, ξέχασε να αναφέρει ότι η ομιλία της Σρι Μάτατζι – η οποία παρεμπιπτόντως έχει σπουδάσει και ιατρική – έγινε μπροστά σε γιατρούς και όχι σε απλό άσχετο κοινό!

Επίσης ξέχασε να αναφέρει ότι μετά την δολοφόνησαν, και δεν νομίζω ότι αυτό συμβαίνει σε “ψευδοεπιστήμονες”.

Θα έλεγα ότι όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια, αλλά δεν νομίζω ότι αυτή είναι η περίπτωση. Η απαξίωση όλων των ολιστικών και εναλλακτικών γιατρών από το παρεάκι των χόαξες και το “κυνήγι μαγισσών” είναι πλέον γνωστό. Μαζί με μερικούς πραγματικά κομπογιαννίτες την πληρώνουν και πολλοί καλοί γιατροί, όπως μια γνωστή ογκολόγος της οποίας το “αμάρτημα” είναι να μην θέλει να χορηγήσει χημικά φάρμακα και να προτείνει εναλλακτικές θεραπείες.

Αλλά μην κουράζεσαι Αρχοντή, η Μητέρα ουδέποτε πήρε χρήματα και οι δικές της μέθοδοι δεν αφορούν όλους. Καταρχάς δεν αφορούν άτομα σαν εσένα και την υπόλοιπη αθεϊστική παρέα σου, που κάθε τόσο βρίσκετε αφορμή να τα βάλετε με τα Θεία. Εσείς, αν ποτέ αρρωστήσετε, να πάτε να σας κάνουν καλά οι δικοί σας γιατροί και φαρμακοποιοί.

Οι μέθοδοι της Σρι Μάτατζι απευθύνονται αποκλειστικά στα άτομα που επιθυμούν να ανέβουν πνευματικά, να έχουν αυτοπραγμάτωση και ολοκλήρωση, και όχι σε όλους τους αρρώστους, και η καλή υγεία είναι απαραίτητη σε μια τέτοια πνευματική διαδρομή. Δεν είναι αυτοσκοπός, είναι ΜΕΣΟΝ!

Και γι’ αυτό δεν βγήκε ουδέποτε στην πιάτσα να διαφημίσει τις μεθόδους της ως θεραπευτικές. Δούλεψε σκληρά στον τομέα της αυτοπραγμάτωσης, την οποία και αποδέχτηκαν εκατομμύρια άνθρωποι σε όλον τον πλανήτη – σε κάθε μεριά του κόσμου – πλούσιοι και φτωχοί, λευκοί και έγχρωμοι, άνθρωποι όλων των θρησκειών εκτός… από αθεϊστές και σατανιστές. Η ίδια είναι Χριστιανή, παρότι από την Ινδία.

Η ομιλία της σε συμβατικούς γιατρούς που τους καλεί να εξετάσουν τις μεθόδους της, έρχεται μετά από την δημιουργία δεκάδων κέντρων ίασης και έρευνας, που ήδη λειτουργούσαν κι εξακολουθούν να λειτουργούν στην Ινδία – που έχει μεγάλη παράδοση στην ιατρική – και όχι μόνο.

Συγκεκριμένα ένα από αυτά αναφέρει:

  • At this International Sahaja Yoga Research & Health Centre, Shri Mataji’s Divine Grace has cured patients from all around the world. Sahaja Yogis across the globe especially from overseas countries like United States of America, Australia, United Kingdom, France, Switzerland, Austria, Africa, Malaysia, Singapore, Russia and Canada have visited on a regular basis to get their subtle imbalances corrected as well as their physical ailments cured and have immensely benefited from the Sahaja Yoga Meditation and Sahaja Yoga techniques practiced at the Health Centre.
  • Cases of varied etiology such as Hypertension, Bronchial Asthma, Diabetes, Migraine, Epilepsy, Depression and Cancer have been cured at the Health Centre. The influx of number of patients visiting this Health Centre has risen progressively since 1996. A total of about 90,000 patients in-house admissions plus out patients, from all parts of the world have visited the Health Centre have benefited from the Sahaja method of treating the inner imbalances and thereby getting cured.

Κι εγώ προσωπικά, γνωρίζω μια περίπτωση καρκινοπαθούς σε τελικό στάδιο η οποία θεραπεύτηκε, προς έκπληξη όλων των γιατρών της. Η νεαρή γυναίκα, Αυστραλιανής καταγωγής, ΔΕΝ ήταν αναζητήτρια και την έφερε στην ομάδα ο σύζυγός της με το ζόρι. Παρ’ όλα αυτά θεραπεύτηκε πλήρως. Ωστόσο δεν ήθελε να παραμείνει στην ομάδα κι επέστρεψε για ένα διάστημα στο σπίτι της, στην Αυστραλία. Σταμάτησε τον διαλογισμό και δεν αναγνώρισε καν το πως έγινε το “ιατρικό θαύμα” και η υγεία της αποκαταστάθηκε. Το αποτέλεσμα ήταν μετά από καιρό να πάθει διαβητικό σοκ και να πεθάνει τελικά από αυτό. Έτσι δουλεύει ΑΥΤΟ το σύστημα… Ορθολογιστές και Αθεϊστές που δεν παραδίδονται στη Θεία Ενέργεια, δεν χωράνε στην Χάρη Της.

Έχετε γούστο, χοαξαράδες, γιατί στο όνομα του ορθολογισμού και του “Διαφωτισμού” κρύβετε την αληθινή σας πίστη που είναι ο Αθεϊσμός. Και έχετε αναλάβει -εκτός από το ρόλο του μπάτσου του διαδικτύου, και ρόλο Ιεράς Εξέτασης. Μπήκατε στα παπούτσια της Παπικής Εκκλησίας που δίωξε ακόμα και τον Γαλιλαίο. Κάνετε ΑΚΡΙΒΩΣ αυτό που υποτίθεται κατηγορεί ο Διαφωτισμός. Οτιδήποτε δεν το κατανοεί η κεφάλα σας, ή δεν εξυπηρετεί το σύστημα που σας διόρισε διώκεται.

Ωστόσο θα επιμείνω: Ο καρκίνος είναι ιάσιμος χωρίς φάρμακα, κι ένας από τις μορφές του είστε κι εσείς οι ίδιοι. Σήμερα σας έφυγε ένα μέλος – τα καρκινικά κύτταρα άρχισαν να αλληλοσκοτώνονται. Σύντομα, θα έρθει και η ολοκληρωτική θεραπεία…

Jai Shri Mataji!

Shares
© ALLNEWZ - Απαγορεύεται οποιαδήποτε αναπαραγωγή μέρους ή συνόλου του υλικού του ιστολογίου μας σε άλλα ιστολόγια, social media ή αποστολή με μέιλ βάσει του νόμου περί πνευματικών δικαιωμάτων

Ακολουθείστε μας!

Επειδή οι κοινοποιήσεις των σελίδων του facebook όσο πάνε και λιγοστεύουν, βάλτε την AllNewz στα αγαπημένα σας για να βλέπετε απευθείας τις νέες δημοσιεύσεις μας

Cece Doucette: Ashland, MA Board of Health EMF/RF

Είπαν και συμφωνούμε…

«Όποιος ελέγχει τα νέφη, ελέγχει τον κόσμο όλο!»

Ακολουθείστε μας

Kατηγορίες

Shares