Image default
AllNewz αποκλειστικό

Ποιος φοβάται την Βιρτζίνια Γουλφ και ποιος την μπούρκα;

«Εκείνος που θέλει να ταρακουνήσει τον κόσμο, ας ταρακουνήσει τον εαυτό του»

                              – Σωκράτης

Οι λόγοι που με κάνουν να γράψω αυτό το άρθρο είναι πολλοί. Η αφορμή είναι η απαγόρευση της μπούρκας στην Ολλανδία και ο τρόπος που η είδηση έγινε ευχάριστα αποδεκτή στα δικά μας μέσα κοινωνικής δικτύωσης με την ευχή να ισχύσει κάτι αντίστοιχο κι εδώ.

Ένας λαός που κατάφερε να επιβιώσει και να διατηρήσει τον Ελληνισμό του μετά από 400 χρόνια τουρκοκρατίας, έστω και με κάποιες αναπόφευκτες επιρροές, ξαφνικά νιώθει ότι απειλείται από τις μεταναστευτικές ροές των μουσουλμάνων. Αυτό εμένα με πικραίνει κύρια όχι για το αν έχει δίκιο ή άδικο να νιώθει απειλή, αλλά για το γεγονός ότι δεν έχει δει την ήδη υπάρχουσα απειλή που έχει αποδεχτεί κι έχει αφήσει τον εαυτό του να αφομοιωθεί από αυτήν. Και ποια είναι αυτή; Η Βιρτζίνια Γουλφ!

Η Βιρτζίνια Γουλφ ήταν Αγγλίδα μυθιστοριογράφος και δοκιμιογράφος, που θεωρήθηκε “πρωτοπόρος” και “νεοτερίστρια” λογοτέχνης στον 20ό αιώνα. Γόνος αριστοκρατικής οικογένειας, έφερε τα πάνω κάτω στις κοινωνίες του μεσοπολέμου τόσο της Βρετανίας αλλά και της υπόλοιπης Ευρώπης με τις ιδέες της και την κοινωνική της στάση. Άρρωστα και τα δυο, όπως και η ίδια: Καταθλιπτική, νευρωτική, διεστραμμένη και προφανώς μέλος επίσης των γνωστών σκοτεινών λεσχών (εξ ου και η τελίτσα στην υπογραφή).

Μάλιστα ήταν και μέλος της ομάδας Μπλούμσμπερι, μια ομάδα καλλιτεχνών που δραστηριοποιήθηκε κατά το πρώτο μισό του 20ου αιώνα και εξέφρασε” πρωτοποριακές” για την εποχή της ιδέες. Η Γουλφ συμμετείχε, ντυμένη αντρικά σαν Αιθίοπας. Έλαβε την ονομασία της από τη περιοχή που βρισκόταν το σπίτι όπου πραγματοποιούνταν οι συναντήσεις, το οποίο ανήκε στη Γουλφ και τα αδέρφια της. Το ήθος του Μπλούμσμπερι αποθάρρυνε τη σεξουαλική αποκλειστικότητα, ενθάρρυνε την σαρκική απόλαυση και τις συνευρέσεις με πολλά άτομα. Η Γουλφ τελικά αυτοκτόνησε. Προφανώς η σαρκική απόλαυση δεν στάθηκε ικανή να γεμίσει το χάος στην ψυχή της και να την σώσει από τους δαίμονες της.

Αυτή όμως η τότε “πρωτοποριακή” κουλτούρα της εποχής, σήμερα μοιάζει ξεφτισμένη και ξεπερασμένη κατά πολύ. Η δε Ευρώπη, ανταποκρινόμενη στις απαιτήσεις της παρακμής της Παγκοσμιοποίησης, έχει μέχρι και ποινικοποιήσει τις “συντηρητικές” πρότερες απόψεις προωθώντας τη διάλυση της οικογένειας -άρα και του κοινωνικού ιστού- την κατάργηση της ηθικής και του φυσικού ως ορίζεται από τους νόμους της Φύσης, στο όνομα των “δικαιωμάτων των μειονοτήτων”. Και η υποκρισία, σταματά στο δικαίωμα οι μειονότητες να ενδύονται όπως τους αρέσει!

Μια “βόμβα” που λέγεται μεταναστευτικό

Κακά τα ψέματα, κανείς δεν θέλει να ανοίξει το σπίτι του ή την πατρίδα του και να πει, εμπάτε μέσα και αλέστε. Όλοι θέλουμε να είμαστε οι νοικοκυραίοι του οίκου μας. Όμως η Δύση μεγαλώνει με έναν εντελώς εγωκεντρικό τρόπο και, ενώ κάποιοι αναγνωρίζουν ότι όλο αυτό το παιγνίδι των μεταναστευτικών ροών είναι καλά στημένο και προμελετημένο, δεν είναι σε θέση να συγκρατήσουν το θυμικό τους, κι αφήνονται σε αυτό που οι παγκοσμιοποιητές θέλουν να τους προκαλέσουν, στο θυμό και το μίσος. Διαίρει και Βασίλευε, παλιά και πολύ πετυχημένη συνταγή.

Σαν κάποιος να βάζει συνεχώς φωτιά στο σπίτι του γείτονα που αυτός τρέχει για προστασία στο δικό σου, κι εσύ αντί να θυμώνεις με αυτόν που ξέρεις ότι βάζει τις φωτιές, βρίζεις τον γείτονα. Κι αυτός που βάζει τις φωτιές, απλά κάθεται και απολαμβάνει τον καβγά.

Δεν έχουν άδικο όσοι θεωρούν ότι, μια Ελλάδα πτωχευμένη με έναν λαό που ζει στα όρια της φτώχειας σε μεγάλο ποσοστό, να πρέπει να μοιραστεί με ξένους τις ελάχιστες υπηρεσίες που του παρέχει το κράτος σηκώνοντας ένα φορολογικό βάρος αβάσταχτο, είναι παράλογο. Το λάθος βρίσκεται ότι για αυτό δεν φταίει ο μετανάστης ή ο πρόσφυγας. Φταίνε αυτοί που τον έφεραν σε τέτοιο σημείο να εγκαταλείψει την πατρίδα του, πολλές φορές και την οικογένεια του, ακόμα και με κίνδυνο τη ζωή του, για να πάει σε ένα ξένο μέρος με την ελπίδα να βρει μια καλύτερη ζωή, που και συνήθως δεν βρίσκει.

Και φτάνουμε σε όλους αυτούς που “φοβούνται” ότι και καλά θα αλλοιωθεί η κοινωνία τους από τα ήθη και έθιμα των μουσουλμάνων. Εδώ… δεν ξέρω αν πρέπει να γελάσω ή να κλάψω, ειδικά για τον “φοβισμένο” Έλληνα, που τρώει μουσακά, σουτζουκάκια, μπακλαβά, πίνει “ελληνικό” καφέ από την Μέση Ανατολή (παλιά τον λέγαμε τούρκικο), ακούει αμανέδες, χορεύει τσιφτετέλι.

https://youtu.be/20bUL7Zij_Y

Σταθείτε, γιατί ο Ευρωπαίος νεοέλληνας ή η νεοελληνίδα που ανησυχεί μην τους χαλάσουν τις ρίζες και την κουλτούρα, είναι με ένα smartphone στο χέρι, έχει κάνει πίρσινγκ και τατουάζ, αλλάζει συνέχεια συντρόφους (ακόμα και παντρεμένοι), αργεί να κάνει οικογένεια και γεννά μόνο 1 παιδί κατά μέσο όρο, τρώει delivery, δίνει στα παιδιά του έτοιμες επεξεργασμένες τροφές, βλέπει αβέρτα κουβέρτα πορνό, κάνει εκτρώσεις μπόλικες και καισαρικές για να μην ταλαιπωρηθεί, πάει ελάχιστα στην εκκλησία ως καθόλου γιατί έχει γίνει αθεϊστής και γουστάρει το ξέκωλο, τις προσθετικές στήθους, γλουτών και χειλιών – ψεύτικες βλεφαρίδες και νύχια.

Μετά ενοχλείται αν περάσει πλάι του κάποια με μαντήλα ή μπούρκα, ή κάποιος βγάλει το χαλάκι του να κάνει την προσευχή του. Ναι… γιατί αυτοί, θα του χαλάσουν την “κουλτούρα”, που με τόσο κόπο διαμόρφωσαν τα τελευταία χρόνια τα αμερικανοσιωνιστικά κέντρα! Τόσος κόπος, χαμένος θα πάει;

Και οι Ολλανδοί “τρέμουν” για τη δική τους κουλτούρα; Ποιος κρύβεται πίσω από την απαγόρευση της μπούρκας;

Μουσουλμάνα με νικάμπ βγάζει το μωρό της βόλτα στο Άμστερνταμ

Γράφει η Καθημερινή: Σε ισχύ τέθηκε χθες στην Ολλανδία ο νόμος που απαγορεύει την μπούργκα ή το νικάμπ στα σχολεία, στα νοσοκομεία, στα δημόσια κτίρια και στα μέσα μαζικής μεταφοράς. – Σύμφωνα με εκτιμήσεις, 200 έως 400 γυναίκες φορούν μπούργκα ή νικάμπ στην Ολλανδία, χώρα 17 εκατομμυρίων κατοίκων. Ο νόμος αυτός ψηφίστηκε τον Ιούνιο του 2018 έπειτα από περίπου 15 χρόνια πολιτικών συζητήσεων που γίνονταν πάνω στο συγκεκριμένο θέμα. Ο αντι-ισλαμιστής βουλευτής Γκέερτ Βίλντερς είχε προτείνει το 2005 την ψήφιση νόμου που να προβλέπει την απαγόρευση της μπούρκας και του νικάμπ.

Τι λέτε τώρα; Ολόκληρος νόμος για μια χούφτα γυναίκες σε μια χώρα 17 εκατομμυρίων κατοίκων;

Και τι να φοβήθηκε άραγε η Ολλανδία μην χάσει από αυτές; Για να σκεφτούμε…

  1. Γεμάτο sex shops το Άμστερνταμ και όχι μόνο
  2. Γεμάτο drug shops το Άμστερνταμ και όχι μόνο
  3. Φουλ συναυλίες με σατανιστικές εκδηλώσεις και μια “ανεπίσημη” σελίδα της Εκκλησίας του Σατανά στο facebook που διδάσκει κατά του ρατσισμού: Μην είσαι ρατσιστής, να μισείς όλους ισότιμα.
  4. Η Ολλανδία, από παλιά χριστιανική χώρα, είναι σήμερα μία από τις πλέον αγνωστικιστικές χώρες. Περίπου το 40% των κατοίκων της δεν αυτοπροσδιορίζεται ως ακόλουθος καμίας θρησκείας
  5. Μια από τις πιο γνωστές για το δουλεμπορικό της χαρακτήρα αποικιοκρατική χώρα, που ακόμα και σήμερα εκμεταλλεύεται περιοχές της Αφρικής

Τι κίνδυνο διατρέχουν όλοι αυτοί από τις 200-400 μπουρκοφορεμένες γυναίκες;

Αλλά ποιος είναι ο αντι-ισλαμιστής βουλευτής Γκέερτ Βίλντερς, τελικά;
Το πρώτο ταξίδι που έκανε ο αντι-ισλαμιστής Βίλντερς μόλις τέλειωσε το σχολείο ήταν… στο Ισραήλ!

O Γκέερτ Βίλντερς είναι Ολλανδός πολιτικός, βουλευτής και αρχηγός του αντι-Ισλαμικού κόμματος “Partij voor de Vrijheid” (“Κόμμα για την Ελευθερία”, PVV). Ξεκίνησε την καριέρα του στο Λαϊκό Κόμμα για την Ελευθερία και τη Δημοκρατία από το οποίο αποχώρησε το 2004 για να ιδρύσει το τωρινό PVV. Θεωρεί τον εαυτό του ως “φιλελεύθερο”, ενώ οι άλλοι τον χαρακτηρίζουν ακροδεξιό.

Αλλά όλο αυτό το πακέτο δεν λέει τίποτα. Το ζουμί της υπόθεσης βρίσκεται στα νιάτα του. Ο Βίλντερς, γόνος Καθολικής οικογένειας, όταν τέλειωσε το σχολείο, ήθελε λέει να δει τον κόσμο και να κάνει ταξίδια. Αλλά επειδή δεν είχε χρήματα, λέει, αποφάσισε… να πάει στο Ισραήλ! Εκεί δούλεψε “εθελοντικά” για ένα χρόνο στην κοινότητα Μoshav Tomer στη Δυτική Όχθη και μετά, με τα χρήματα που μάζεψε σε ένα χρόνο, (τόσο καλά πληρωνόταν;) έφυγε για Μέση Ανατολή, για να δει πόσο… αδικημένος είναι ο Αραβικός κόσμος.

Και μετά από αυτό το ωραίο παραμύθι, ξυπνήσαμε όλοι μαζί. Ένας αντι-μουσουλμάνος σιωνιστής είναι ο υπεύθυνος για τον νόμο στην Ολλανδία. Τέλος. Μόνο οι Σιωνιστές βλέπουν “κίνδυνο” από μια μπούρκα του “εχθρού τους” που προσπαθούν να πείσουν ότι είναι και εχθρός όλων των άλλων. Αυτοί χρηματοδοτούν και τις τρομοκρατικές ισλαμιστικές οργανώσεις, για να δημιουργείται θέμα και πανικός, και μίσος για το Ισλάμ. Τέλος. Κι αυτοί σπέρνουν τους πολέμους και δημιουργούν τις μεταναστευτικές ροές. Τέλος.

Κι αν αυτογνωσία είναι να μάθεις τον Εαυτόν, επίσης αυτογνωσία είναι να μάθεις και ποιος είναι ο εχθρός σου.

Εδώ AllNewz, που σημαίνει όλη η Αλήθεια και όχι παραμύθια. Και δεν μας τρομάζει η μπούρκα που μπορεί κάποια να φοράει από συνήθεια ή καταναγκασμό, είναι δικό της θέμα και αυτή θα το λύσει. Και υπόψη, είναι μια συνήθεια που σύμφωνα με τους μελετητές, η μπούρκα και άλλοι τύποι πέπλων προσώπου έχουν πιστοποιηθεί από την προ-Ισλαμική εποχή.

Μας τρομάζει όμως η Βιρτζίνια Γουλφ, που έχει καλά διεισδύσει στην ελληνική και παγκόσμια κοινωνία…

Shares
⚠ Fair Notice: Τα άρθρα της AllNewz είναι αποτέλεσμα έρευνας, συγγραφής ή μετάφρασης της ιστοσελίδας ​και απαγορεύεται ρητά η πλήρης αναδημοσίευσή τους ή μέρους αυτής, καθώς και η αναπαραγωγή υλικού. Επίσης απαγορεύεται αυστηρώς οποιαδήποτε επισήμανση και χαρακτηρισμός των άρθρων μας από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος οργανώσεις οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε

Στην ίδια κατηγορία

AllNewz σημαίνει όλη η Αλήθεια
Shares