AllNewz

Καταγγέλλουμε τον Σάκη Αρναούτογλου για απόπειρα ψυχικής βλάβης στους πολίτες

Μπορεί ο κόσμος να μην τον εξέλεξε για ευρωβουλευτή “με έμφαση στην κλιματική αλλαγή”, ωστόσο εκείνος συνεχίζει την έμφαση, με πλάγιο και ύπουλο τρόπο, δημιουργώντας αισθήματα ενοχής, αγωνίας και ανασφάλειας στους ακολούθους του, τα οποία φυσικά, αφήνει και αναπάντητα…

Έτσι… να πλανώνται στο μέρος του υποσυνειδήτου, του Έλληνα που φταίει για την κρίση, τα μνημόνια, τη διαφθορά στη χώρα του -πάρε και μια κλιματική αλλαγή για να ‘χεις!

Ευτυχώς υπάρχουν και μερικοί που δεν τρώνε το κουτόχορτο του Σάκη και του κάθε Σάκη.

Πως γίνεται η ύπουλη χειραγώγηση: Βάζει στο προφίλ του στο facebook ένα βίντεο της NASA που δείχνει πως έλιωσαν οι πάγοι στην Γροιλανδία, από την Άνοιξη μέχρι σήμερα. Το σχόλιο λιτό και μετρημένο: Βίντεο της τήξης των πάγων – Γροιλανδία Καλοκαίρι 2019. Δορυφορικές εικόνες 1 Μαίου έως 1 Αυγούστου. Πηγή ΝΑΣΑ.

Το τοπ σχόλιο με τα περισσότερα λάικς γράφει: Σακη αυτο σηματοδοτεί άμεσες συνέπειες ; Και ποιες ειναι αυτές ! Θα ήθελα να μας ενημερώσεις με ένα ποστ η με ένα βίντεο αν θελεις και εσυ να μάθουμε τι έξι ως συμβαίνει και τι θα συμβεί ! Τι ειναι αυτή η κλιματική αλλαγή π ακούμε ; Αναλυτικά τι θα επιφέρει και ποιες οι συνέπειες για όλους εμάς ! Μήπως και αρχίσουμε όλοι μας να το παίρνουμε στα σοβαρά !

Εκείνος απαντά: Θα προσπαθήσω Κων/νε.. 🙂 

Θα πρέπει να προσπαθήσει πολύ, γιατί δεν είναι ούτε κλιματολόγος, αλλά ούτε μετεωρολόγος. Παρουσιαστής δελτίου καιρού, είναι. Οπότε θα πρέπει να ψάξει από τα έτοιμα της κλιματικής προπαγάνδας. Να σημειωθεί ότι στις ερωτήσεις του Κινήματος Επιβιώνουμε δεν απάντησε.

Και συνεχίζεται η συζήτηση στο ποστ:

Σάκη Μας τι είναι αυτό Δεν καταλαβαίνω ??? –  επιστημονικά πράγματα... απαντά μια άλλη που επίσης δεν καταλαβαίνει – από το λιώσιμο του χιονιού και του πάγου στη Γροιλανδία φετος… “εξηγεί” με… κάθε λεπτομέρεια ο κος Αρναούτογλου

Τότε η κυρία “κατάλαβε” κι απαντά: σε ευχαριστώ πολύ !Κρίμα Ο πλανήτης Μας πεθαίνει ντροπή σε όλους Μας . …..λυπάμαι Της καινούριες γενιές τα παιδιά Μας τα εγγόνια Μας …….κρίμα μεγάλο κρίμα 

Κι αν θα είναι η επόμενη με “ψυχολογικά προβλήματα” που θα βουτήξει τα μωρά της και θα φουντάρει από το μπαλκόνι, αυτό ποτέ δεν θα το μάθουμε…

Η συζήτηση συνεχίζεται με άλλες απορίες, αν θα επηρεάσει και τη χώρα μας αυτό, γενικότερα την Ευρώπη, που θα φτάσουν τα θαλάσσια ρεύματα κλπ, όταν η κυρία προς βαριά κατάθλιψη επανέρχεται:

Και όμως όλοι Γ επιστήμονες φοβόντουσαν ακριβώς Αυτό το γεγονός γιατί είναι η αρχή Του τέλους Για τον πλανήτη ..

Φυσικά δόξα τω Θεώ, υπάρχουν κι άνθρωποι με ψυχραιμία που κατανοούν ότι το καλοκαίρι λιώνουν οι πάγοι και το χειμώνα ξαναμαζεύονται – χρόοοοοονια τώρα!

Όμως αυτή η κατάσταση από τα ΜΜΕ, τους δήθεν ειδικούς και τους καπαρωμένους επιστήμονες, δεν μπορεί να συνεχιστεί, ΕΙΔΙΚΆ στη χώρα μας που έχει περάσει τα πάνδεινα, και ΕΙΔΙΚΆ όταν σκοπεύουν να εμπλέξουν με γκεμπελιστικές τακτικές και τη νεολαία, να την κάνουν φυτό σαν τη μικρή Νορβηγέζα με τα πολλά ψυχολογικά προβλήματα και… βλήματα!

Εδώ το ποστ του Σάκη Αρναούτογλου και θα τον συμβουλεύαμε να περιοριστεί στην παρουσίαση του καιρού, αυτό για το οποίο έχει πάρει ειδίκευση. Δεν του φταίει ο κοσμάκης σε τίποτα, που μπαίνει στη σελίδα του να μάθει για τον καιρό, να τρώει ξαφνικά τέτοιο ψυχαναγκασμό.

Τι συμβαίνει με τους πάγους της Γροιλανδίας;

Ό,τι συνέβαινε πάντα! Μια λιγοστεύουν και μια αυξάνουν.

Για παράδειγμα: Στην πρώτη εικόνα η Γροιλανδία σήμερα. Στη δεύτερη πως ήταν τον Μάρτιο. Από κει και πέρα πάμε χρόνια τη χρονιά το μήνα Αύγουστο προς τα πίσω, όπου θα δείτε μέχρι το 2012 ότι άλλες φορές είναι πιο γεμάτη άλλες πιο άδεια αναλόγως τη χρονιά και όχι απαραίτητα σε φθίνουσα κατάσταση:

Αν μπείτε στο σάιτ της NASA, το ίδιο σκηνικό συνεχίζεται μέχρι το 2000, όπου κι εκεί σταματά η “αναμετάδοση” των εικόνων. Τα έτη 2008 -9 είναι επίσης αδύναμα σε πάγο. Τι συνέβαινε πριν το 2000, δεν ξέρουμε από αυτές τις εικόνες θα πρέπει να ψάξουμε σε άλλα αρχεία.

Ωστόσο τον Οκτώβριο του 2018, δηλαδή σχεδόν αμέσως ΜΕΤΆ το καλοκαίρι, οι επιστήμονες δήλωσαν – αλλά όχι ο Σάκης Αρναούτογλου – ότι οι πάγοι στους Πόλους είναι σε ιστορικά ψηλά επίπεδα!

Αυτή είναι η Γροιλανδία, κυρίες και κύριοι, μια λιώνουν ΟΙ ΑΚΡΕΣ της και μια παγώνουν, κι ονομάζεται Γροιλανδία – Greenland και πιστεύεται ότι το πάλαι ποτέ ήταν πράσινη. Ανακαλύφθηκε το 982 από το Νορβηγό Ερρίκο τον Ερυθρό, ο οποίος μετά από τέσσερα χρόνια έφερε στο νησί και άλλους αποίκους.

Ο πάγος της Γροιλανδίας είναι τουλάχιστον 400.000 ετών (μέχρι και 800.000 ετών) και η θέρμανση δεν ήταν παγκόσμια όταν οι Ευρωπαίοι εγκαταστάθηκαν στο Greeland πριν από 1.000 χρόνια.

Κατά τη διάρκεια της μεσαιωνικής κλιματικής ανωμαλίας, ορισμένες περιοχές, κυρίως στον Βόρειο Ατλαντικό και σε μέρη της Ευρώπης, ήταν τουλάχιστον τόσο ζεστά όσο σήμερα, αν όχι θερμότερα. Ωστόσο, άλλες περιοχές ήταν ψυχρότερες. (διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ)

Και το Έθνος πρώτο και καλύτερο στην τρομολαγνική προπαγάνδα:

Και στη συνέχεια παραθέτει δημοσιεύματα που είναι συντονισμένα στην κλιματική προπαγάνδα -όπως έχουμε εξηγήσει πληρώνονται για αυτήν- και καταλήγει:

Η κλιματική αλλαγή δεν είναι fake news 

Παρά τις βιβλικές εικόνες καταστροφής που μοιάζουν να έχουν βγει από ταινίες επιστημονικής φαντασίας αλλά είναι η ωμή πραγματικότητα, ο πλανητάρχης Ντόναλντ Τραμπ εξακολουθεί να προσπαθεί να μειώσει το ζήτημα της κλιματικής αλλαγής ενώ έχει τολμήσει να χαρακτηρίσει τα δημοσιεύματα που αναφέρονται σε αυτήν ως «hoax». 

Ω ναι, είναι fake news, και μάλιστα από αυτά που προκαλούν σοβαρή βλάβη στην ψυχική υγεία των πολιτών δημιουργώντας ανασφάλεια και κατάθλιψη. Μαζί μάλιστα με την προτροπή των νέων από ορισμένους, στο να βγουν στους δρόμους σε διαδηλώσεις, θεωρούνται και ποινικά κολάσιμα.

Άρθρο 191
Διασπορά ψευδών ειδήσεων

1. Όποιος δημόσια ή μέσω του διαδικτύου διαδίδει ή διασπείρει με οποιονδήποτε τρόπο ψευδείς ειδήσεις με αποτέλεσμα να προκαλέσει φόβο σε αόριστο αριθμό ανθρώπων ή σε ορισμένο κύκλο ή κατηγορία προσώπων, που αναγκάζονται έτσι να προβούν σε μη προγραμματισμένες πράξεις ή σε ματαίωσή τους, με κίνδυνο να προκληθεί ζημία στην οικονομία, στον τουρισμό ή στην αμυντική ικανότητα της χώρας ή να διαταραχθούν οι διεθνείς της σχέσεις, τιμωρείται με φυλάκιση έως τρία έτη ή χρηματική ποινή.
2. Όποιος από αμέλεια γίνεται υπαίτιος της πράξης της προηγούμενης παραγράφου τιμωρείται με χρηματική ποινή ή παροχή κοινωφελούς εργασίας.

Shares
© ALLNEWZ - Απαγορεύεται οποιαδήποτε αναπαραγωγή μέρους ή συνόλου του υλικού του ιστολογίου μας σε άλλα ιστολόγια, social media ή αποστολή με μέιλ βάσει του νόμου περί πνευματικών δικαιωμάτων

Ακολουθείστε μας!

Επειδή οι κοινοποιήσεις των σελίδων του facebook όσο πάνε και λιγοστεύουν, βάλτε την AllNewz στα αγαπημένα σας για να βλέπετε απευθείας τις νέες δημοσιεύσεις μας

Cece Doucette: Ashland, MA Board of Health EMF/RF

Είπαν και συμφωνούμε…

«Όποιος ελέγχει τα νέφη, ελέγχει τον κόσμο όλο!»

Ακολουθείστε μας

Kατηγορίες

Shares