Εμπόλεμη Ζώνη

Στους 6 οι νεκροί από τo “χακάρισμα” της Ισπανίας (pics & vid)

Στους 6 οι νεκροί από τις πλημμύρες στη νοτιοανατολική Ισπανία

Ή μπορείς να το θέσεις κι αλλιώς, όπως οι μετεωρολόγοι του Weather Channel: Στους 6 οι νεκροί από τo “χακάρισμα” της Ισπανίας. Χακάροντας τη Μητέρα Φύση δεν έχει καθόλου πλάκα, όπως ισχυρίζονται, ούτε… χαχαχα, είναι τόσο κουλ!

Ένας άνδρας 41 ετών βρέθηκε σήμερα νεκρός στην νοτιοανατολική Ισπανία, ανεβάζοντας έτσι σε έξι τον συνολικό αριθμό των θυμάτων από τις πλημμύρες που πλήττουν τη χώρα τις τελευταίες δύο ημέρες. Που να έχει φτάσει ο απολογισμός των θυμάτων των καιρικών επιθέσεων τα τελευταία χρόνια, αε περιμένουμε να μας ενημερώσει ο ΟΗΕ που είναι μάνα στην καταγραφή των πτωμάτων.

Γιατί αν νομίζετε ότι αυτό που φαίνεται στις εικόνες είναι “νορμάλ”, θα σας πρότεινα να αλλάξετε νόμισμα. Από τις 10 του μήνα “ράντισαν” και μετά ξεκίνησε η “πρίζα”. Οι δυο τελευταίες, σημερινές εικόνες (14/9), είναι άκρως αποκαλυπτικές – ένα εντελώς χακαρισμένο με μικροκύματα τοπίο!

⚠ Fair Notice: Τα άρθρα της AllNewz είναι αποτέλεσμα έρευνας, συγγραφής ή μετάφρασης της ιστοσελίδας ​και απαγορεύεται ρητά η πλήρης αναδημοσίευσή τους ή μέρους αυτής, καθώς και η αναπαραγωγή υλικού. Επίσης απαγορεύεται αυστηρώς οποιαδήποτε επισήμανση και χαρακτηρισμός των άρθρων μας από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος οργανώσεις οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε

Στην ίδια κατηγορία

AllNewz σημαίνει όλη η Αλήθεια