AllNewz

ΒΡΕΧΕΙ τον Νοέμβρη ΔΕΝ πλημμυρίζει και καλά – Σας σιχάθηκε η ψυχή μας!

Μιας και αποποινικοποιήθηκε το να βρίζεις τα Θεία, αποφάσισα κι εγώ σήμερα να βρίσω τους… θείους και τις θείτσες!

Μια ακόμα φορά καιρικές βόμβες έπληξαν την Ελλάδα αλλά και την Ιταλία. Δηλαδή τον Ευρωπαϊκό Νότο.

Περιττό να πω τι έγινε στην Κρήτη και στα νησιά του Ιονίου, ειδικά στην Κεφαλονιά και την Κέρκυρα, ενώ στη Βενετία υπήρξαν πρωτοφανείς πλημμύρες με δυο ακόμα καιρικά θύματα. Ο δήμαρχος έκανε λόγο για κλιματική αλλαγή, ευκαιρία για προπαγάνδα.

Στην δικιά μας χώρα τα καιρικά παπαγαλάκια, οι θείτσες και οι θείοι της μετεωρολογίας το παίζουν αλλιώς: Μια θα μιλάνε για κλιματική αλλαγή, μια θα προσπαθήσουν να μας πείσουν ότι … shit happens in sweet November!

O “θείος” Λαγουβάρδος ονόμασε την κακοκαιρία Βικτώρια. Μου θύμισε την ταινία Βίκτωρ/Βικτώρια, όπου μια σοπράνο αναγκάζεται, για να βρει δουλειά ως τραγουδίστρια, να υποδυθεί μια τραβεστί, που στο τέλος ερωτεύεται ένας Αμερικανός γκάνγκστερ.

Έτσι, τραβεστί καιρολόγοι που δεν σταυρώνουν πρόβλεψη, είναι άριστοι νονοί καιρικών βομβών που έχουν σκηνοθετηθεί από το Βορρά σε βάρος του Νότου. Εκεί που οι αγρότες θα τα παρατήσουν μετά από τις απανωτές καταστροφές και οι ΑΠΕτζήδες θα αναλάβουν μετά δράση για παραγωγή ενέργειας τάχα “φιλική” προς την Κλιματική Αλλαγή.

Σε σιχάθηκε η ψυχή μου ρε θείο, άι σιχτίρ λέμε! Και έχεις και καταγωγή από το Ρέθυμνο. Ποια είναι η αγάπη σου για την γενέτειρα σου και την πατρίδα σου γενικότερα; Να την βλέπεις να την κοπανάνε συνέχεια με αεροψεκασμούς και με μικροκύματα, κι εσύ να το κάνεις γαργάρα, για ποιο λόγο; Για τα 30 αργύρια; Μόνο εμείς τα βλέπουμε στους ουρανούς κι από τους δορυφόρους; Μόνο εμείς υποφέρουμε από πονοκεφάλους και την κακουχία της ακτινοβολίας; (σ.σ. το τι μηνύματα έχω πάρει αυτές τις μέρες, δεν περιγράφεται). Κράτα καλά τη θεσούλα σου, ε; Τόσο καλά που θα σου κολλήσει και στον πάτο σου, να την πάρεις μαζί σου στον άλλο κόσμο, μην στέκεσαι και όρθιος στην Κόλαση, να ‘χεις να κάθεσαι.

Και μετά έχουμε το άλλο “μοντέλο” καιρολόγου: Όλα καλά, βρε και νορμάλ: Ο Νοέμβριος είναι ο μήνας των πλημμυρών είπε ο Θεόδωρος Κολυδάς στο ΣΤΑΡ, το γράφει και στο προσωπικό του ιστολόγιο.

Τι μου λες ρε “θείο”; Μετράω πάνω από μισό αιώνα ζωής, πως δεν το είχα πάρει χαμπάρι; Κι εγώ που νόμιζα ότι απλά μόνο έβρεχε το Νοέμβριο δεν πλημμύριζε. Αλλά όχι! Πλημμύρισε μια φορά το 1977, μια το 1896 και μια 1934. Άρα είναι μήνας πλημμυρών. Τώρα αν έχουμε κι άλλους μήνες πλημμύρες τα τελευταία χρόνια λόγω χειραγώγησης καιρού, που δεν συνηθίζεται καν να βρέχει, ε… θα βρούμε καμιά άλλη μαλακία να πούμε να περάσει η ώρα.

Σε γενικές γραμμές οι σκατόψυχοι “θείοι”, ή θα τα ρίξουν με τη μια στην Κλιματική Αλλαγή, ή θα προσπαθήσουν να βρουν κανένα ιστορικό παρόμοιο γεγονός, ακόμα και π.Χ., για να κουκουλώσουν τη χειραγώγηση του κλίματος και να το παρουσιάσουν ως “νορμάλ”. Μετά αρχίζει και η εμπιστημονική διάρροια σε ονομασίες κι επεξηγήσεις σπάνιων φαινομένων που ποτέ δεν βλέπαμε στην Ελλάδα -ούτε καν στην Ευρώπη- παρά μόνο σε μακρινές Ηπείρους και Ατλαντικούς Ωκεανούς. Άντε, κάνατε και το χατήρι της Άντζελας Δημητρίου που κάποτε είπε ότι της αρέσει να αγναντεύει τον Ωκεανό από το σπίτι της! Δεν είπε ποιον ακριβώς, αλλά… δεν έχει και μεγάλη σημασία…

Ρε μας έχετε αηδιάσει, λέμε! Κι αφού ο νόμος μας επιτρέπει να βρίζουμε τα Θεία, λέω κι εγώ να βρίσω τις καιρικές θείτσες: άι στα διά… να πάτε και να μην γυρίσετε.

Δεν βαραίνουν οι άνθρωποι τον πλανήτη. Οι σκατόψυχοι τον βαραίνουν και προκαλούν με την κακή ενέργεια τους ακόμα και… “κλιματική αλλαγή”!

Shares
© ALLNEWZ - Απαγορεύεται οποιαδήποτε αναπαραγωγή μέρους ή συνόλου του υλικού του ιστολογίου μας σε άλλα ιστολόγια, social media ή αποστολή με μέιλ βάσει του νόμου περί πνευματικών δικαιωμάτων

Ακολουθείστε μας!

Επειδή οι κοινοποιήσεις των σελίδων του facebook όσο πάνε και λιγοστεύουν, βάλτε την AllNewz στα αγαπημένα σας για να βλέπετε απευθείας τις νέες δημοσιεύσεις μας

Cece Doucette: Ashland, MA Board of Health EMF/RF

Είπαν και συμφωνούμε…

«Όποιος ελέγχει τα νέφη, ελέγχει τον κόσμο όλο!»

Ακολουθείστε μας

Kατηγορίες

Shares