Image default
AllNewz αποκλειστικό

Η “θεωρία συνωμοσίας” πίσω από τον αντικαπνιστικό νόμο

Εδώ και αρκετά χρόνια κυκλοφορεί στο εξωτερικό μια “θεωρία” σχετικά με τον παγκόσμιο διωγμό του καπνίσματος

Ο ένας λόγος που δεν το είχα αναφέρει μέχρι τώρα ήταν γιατί ο νόμος στην Ελλάδα εφαρμοζόταν σταδιακά αλλά και σε λογικά πλαίσια, και δεν είχαμε περιπτώσεις όπως στις ΗΠΑ να μην σε αφήνουν να καπνίσεις ούτε στα εξωτερικά καθίσματα ενός καφέ, ή ακόμα και μπροστά από ορισμένα κτήρια.

Ο άλλος λόγος είναι ότι σίγουρα το τσιγάρο είναι μια συνήθεια, ένας εθισμός, ένα “κόλλημα”, και καλό είναι να είμαστε ελεύθεροι από κάθε είδους κολλήματα, ανεξάρτητα πόσο βλαβερά λίγο ή πολύ είναι αυτά.

Τώρα όμως που ξαφνικά ήρθε κι εδώ το παγκόσμιο κυνήγι μαγισσών που καπνίζουν, λέω να την μοιραστώ μαζί σας, κι εσείς μπορείτε να βγάλετε τα δικά σας συμπεράσματα. Πρέπει να αναλογιστεί κανείς, πριν τα βγάλει: Πόσο νοιάζονται αληθινά για την υγεία μας;

  1. Τα τρόφιμα είναι γεμάτα χημικά και όλα έχουν πάρει “πράσινο φως” για την κατανάλωση τους, είτε κάνοντας χρήση ενός αόρατου “ορίου ημερήσιας κατανάλωσης”, είτε λέγοντας “πιθανά καρκινογόνο, χρειάζονται κι άλλες μελέτες”, λες και ο καρκίνος αφήνει υπογραφή.
  2. Η… “πιθανά καρκινογόνα” μη ιονίζουσα ακτινοβολία αυξάνει με ταχύτητα φωτός κι έχουμε μπροστά μας και την “πιθανά καρκινογόνα” 5G που “πιθανά” θα μας αποτελειώσει.
  3. Το νερό είτε χλωριώνεται, είτε φθοριώνεται αλλά θεωρείται μια χαρά και ασφαλές, ειδικά όταν είναι εμφιαλωμένο από τις πολυεθνικές, κι ας είναι μπίμπα στα μικροπλαστικά.
  4. Μπορεί να τους πιάσει ο καημός για τα αιωρούμενα σωματίδια από τα τζάκια το χειμώνα, αλλά αν τους πεις η ΑΓΕΤ καίει σκουπίδια, θα γυρίσουν από την άλλη σφυρίζοντας στον βρόμικο αέρα.
  5. Και τέλος, ποιος θα μπορούσε  να παραβλέψει, να αγνοήσει, να μην μετρήσει, το κακό που γίνεται στον οργανισμό μας με τους χημικούς αεροψεκασμούς; Τις μέρες που η κάθε περιοχή είναι στο “βαρύ” πρόγραμμα, ξεκινάν ξαφνικά και κάτι περίεργες αλλεργικές βρογχίτιδες χωρίς λόγο. Το 2011 που με είχε πιάσει μια μανία να τους τραβάω βίντεο και φωτογραφίες, τελικά απέκτησα μια αλλεργική βρογχίτιδα που μου κράτησε έξι μήνες. Έκτοτε, όλα με μέτρο…

Τι λέει, λοιπόν, ο Καναδός Alan Watt, ένας από τους πιο δυνατούς αναλυτές των ημερών μας ενάντια στην Παγκόσμια Διακυβέρνηση και τον Νόμο και Τάξη που θέλουν να μας επιβάλλουν;

Μιλώντας στο ραδιοφωνικό σόου του, “Cutting Through The Matrix”, τον ρώτησε ένας ακροατής για ποιο λόγο διώκεται το τσιγάρο μετά μανίας;

Κι εκείνος απαντάει: Πιστεύω ότι η νικοτίνη έχει τη δυνατότητα να διαλύει κάποια από τα στοιχεία με τα οποία μας ψεκάζουν. Ακόμα, ο καπνιστής μπορεί πιο εύκολα να τα αποβάλει με τον βήχα, ακόμα και η πίσσα δεν επιτρέπει να μπουν καλύτερα στα πνευμόνια. Έτσι κι αλλιώς μας ψεκάζουν σαν κατσαρίδες, σιγά και νοιάζονται για την υγεία μας.

Φυσικά, δεν θα έλεγα ΠΟΤΕ να αρχίσετε το κάπνισμα, αλλά θα έλεγα ΣΙΓΟΥΡΑ, να κόψετε τις βόλτες (ειδικά με παιδιά) όταν βλέπετε και υπάρχουν πολλές ουρές στον ουρανό. Είναι MUST.

To άλλο MUST, είναι επιτέλους να ξεσηκωθούμε.

Η “έξυπνη σκόνη” που πέφτει από τον ουρανό για να ιονίζεται η ατμόσφαιρα, όταν εισέρχεται στον οργανισμό μας, πολύ απλά, επιφέρει το ίδιο αποτέλεσμα. Κι εκτός του ότι είναι η ίδια βλαβερή για τον οργανισμό μας, μας κάνει και πιο ευαίσθητους στα ηλεκτρομαγνητικά κύματα.

Να λοιπόν, ήρθε κι εδώ η ώρα, να σας πω για τη “θεωρία συνωμοσίας” που ήδη έχει συζητηθεί πολύ στο εξωτερικό:

Ακούστε τι λέει ο Alan Watt:

Shares
⚠ Fair Notice: Τα άρθρα της AllNewz είναι αποτέλεσμα έρευνας, συγγραφής ή μετάφρασης της ιστοσελίδας ​και απαγορεύεται ρητά η πλήρης αναδημοσίευσή τους ή μέρους αυτής, καθώς και η αναπαραγωγή υλικού. Επίσης απαγορεύεται αυστηρώς οποιαδήποτε επισήμανση και χαρακτηρισμός των άρθρων μας από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος οργανώσεις οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε

Στην ίδια κατηγορία

AllNewz σημαίνει όλη η Αλήθεια
Shares