AllNewz

Ιράν: Πως προέβλεψα τον σημερινό ισχυρό σεισμό δυο μέρες πριν!

Πριν δυο μέρες, την ημέρα των Φώτων, έγραψα στο προσωπικό μου προφίλ, ότι μπορεί να δούμε και κάποιον μεγάλο σεισμό στο Ιράν: Σεισμός μεγέθους 5,4 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ «χτύπησε» το πρωί της Τετάρτης (8/1) το Ιράν

Τα πράγματα είναι απλά και δεν είμαι ούτε μέντιουμ, ούτε διαβάζω τον καφέ. Απλώς… διαβάζω πολύ… παρατηρώ πολύ, και για πολλά πράγματα μπορεί να πει κανείς ότι οι “ισχυροί” είναι… εντελώς προβλέψιμοι!

Όταν των Φώτων έγραψα, Μπορεί να δούμε και κανέναν μεγάλο σεισμό στο Ιράν, ναι; – ήταν αμέσως μετά τα γεγονότα που άναψαν φωτιά στη Μέση Ανατολή.

Έγινε μια δολοφονία, ακολούθησαν οι απειλές του Ιράν για εκδίκηση, ανακοίνωσαν ότι βγαίνουν εντελώς από την πυρηνική συμφωνία, έγιναν οι πολυπληθείς πομπές και κηδείες στο Ιράν και τα ξημερώματα, το Ιράν βομβάρδισε αμερικάνικες βάσεις στο Ιράκ.

Το πρωί της Τετάρτης (8/1), στις 6.45 τοπική ώρα (5.19 ώρα Ελλάδας), σεισμός μεγέθους 5,4 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ «χτύπησε» το Ιράν και μάλιστα κοντά στον πυρηνικό σταθμό του Μπουσέρ, σύμφωνα με το Αμερικανικό Ινστιτούτο Γεωφυσικής (USGS).

Ο σεισμός μεγέθους 5,4 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ είχε εστιακό βάθος 10 χλμ!

Πως η Κασσάνδρα της AllNewz μάντεψε τον σεισμό;

Οι τακτικοί αναγνώστες μου δεν θα αναρωτιούνται καν, θα ξέρουν ήδη την απάντηση: Επειδή γνωρίζει κι έχει γράψει άπειρες φορές για τα σιωπηλά όπλα μαζικής καταστροφής, που μπορούν να προκαλέσουν σεισμούς, τσουνάμι, εκρήξεις ηφαιστείων κι ακραία καιρικά φαινόμενα (από απόλυτη ξηρασία ως πλάκωμα χιονιά ή πλημμύρες), να χειραγωγήσουν τυφώνες είτε μετακινώντας τους είτε αυξομειώνοντας τους σε μέγεθος – και όλα αυτά, μόνο θεωρίες συνωμοσίας δεν είναι, απλή στρατιωτική τεχνολογία.

Τόσο απλή, όσο εσείς κι εγώ φτιάχνουμε ένα καφέ εσπρέσο στο σπίτι μας!

Το ζέσταμα της μηχανής, έγινε με δυο σεισμούς στην Ινδονησία και το Πουέρτο Ρίκο. Είναι βολικό να ακούγονται κι άλλοι σεισμοί πριν τον στόχο. Ειδικά αυτές οι δυο χώρες, και ακόμα πιο ειδικά η Ινδονησία, παίζουν και κατά καιρούς το σάκο του μποξ.

Ένας άλλος σεισμός στο Ιράν, της τάξης του 5,1 Ρίχτερ, στην ίδια περιοχή, έλαβε χώρα στις 27/12/19, με σχετικά μικρό εστιακό βάθος 38 χιλιομέτρων. Την ίδια μέρα, μέσω των ΜΜΕ το Ιράν ανακοίνωνε ότι είχε συλλάβει 8 άτομα που συνδέονταν με μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ. Υποθέτω ότι ο σεισμός ακολούθησε και μετά όλα τα άλλα γεγονότα, η δολοφονία κλπ

Θεωρώ ότι τα πυρηνικά προγράμματα είναι πλέον τόσο ξεπερασμένα, που είναι μόνο χρήσιμα για να σπαταλιούνται κονδύλια για τη στρατιωτική βιομηχανία και το θεαθήναι, μόνο για πολιτική κατανάλωση κι εκτοξεύσεις απειλών. ΚΑΜΙΑ χώρα δεν πρόκειται να ξεκινήσει έναν πυρηνικό πόλεμο, όχι όσο δεν έχει βρεθεί τρόπος να διαφύγει ασφαλώς σε άλλον πλανήτη η παγκόσμια οικονομική και πολιτική ελίτ – τα καταφύγια είναι επίσης ανώφελα.

Η λύση του άλλου πλανήτη που τόσο παλεύουν τάχα για τυχόν καταστροφή της Γης από την Κλιματική Αλλαγή, ανήκει επίσης στη σφαίρα της επιστημονικής φαντασίας! Και του Χόλιγουντ. Δεκάδες χρόνια χρειάζεται ο πλανήτης να πάρει τα πάνω του μετά από μια ισχυρή πυρηνική βόμβα, πόσο μάλλον αν αυτές είναι πλέον της μιας – δείτε ένα απλό “ατύχημα” στη Φουκουσίμα κι ένα Τσέρνομπιλ τι κατάφεραν, δείτε Ναγκασάκι, δείτε πως έχουν καταστραφεί περιοχές όπου έγιναν απλές πυρηνικές δοκιμές.

Πως έφτασαν στα νέα όπλα μαζικής καταστροφής

Αν διαβάσετε το άρθρο μου “Οπλίζοντας τη Μητέρα Φύση: Η Γέννηση του Καταστροφικού Περιβαλλοντισμού”, θα σας λυθούν όλες οι απορίες. Βλέποντας τους κινδύνους των πυρηνικών εξοπλισμών, το μυαλό των πολεμόχαρων εξουσιαστών στράφηκε στο περιβάλλον. Η επιθυμία για νέα στρατιωτική τεχνολογία φαινόταν ιδιαίτερα επείγουσα από τις αρχές της δεκαετίας του ’60.

Ένας φονικός σεισμός, και οι κλιματικές αλλαγές, ήταν πλέον στο επίκεντρο του ενδιαφέροντός τους. Το σκεπτικό ήταν να χρησιμοποιούν τα απλά φυσικά φαινόμενα ως όπλο, μεγεθύνοντας τα, ή ακόμα δημιουργώντας τα από το μηδέν.Για παράδειγμα, μια σεισμογενής από τη φύση της περιοχή, είναι πιο ευάλωτη σε αυτά τα όπλα. Κι έτσι είχαμε τη Φουκουσίμα, σε μια ακριβώς στιγμή που η Ιαπωνία τόλμησε να σηκώσει ανάστημα και να θελήσει να απεμπλακεί από τα οικονομικά δεσμά με τις ΗΠΑ και να κάνει πιο ισχυρές μπίζνες με την Κίνα. Ένας ισχυρός σεισμός, αλλά ένα ακόμα πιο φονικό τεράστιο τσουνάμι για το οποίο δεν ήταν προετοιμασμένοι, ματαίωσαν την απεξάρτηση.

Μια Αυστραλία που τα καλοκαίρια βιώνει ξηρασίες και υψηλές θερμοκρασίες, επίσης προσφέρεται για ακραίες καταστάσεις. Εξάλλου είναι γνωστό ότι οι ΗΠΑ οπλοποίησαν τους μουσώνες στον πόλεμο του Βιετνάμ, σπέρνοντας με ιωδιούχο άργυρο τα σύννεφα, τώρα η τεχνολογία αυτή δεν έχει πάψει να χρησιμοποιείται, ωστόσο υπάρχουν κι άλλες πολύ πιο αποτελεσματικές, και για μεγαλύτερης κλίμακας “επεισόδια” ή και περιοχές. Όλα αυτά, μπορούν κάλλιστα να μπουν κάτω από την ομπρέλα της Κλιματικής Αλλαγής, και… να τα φορτώσουν και στους πληθυσμούς.

Θα μπορούσαμε να πούμε ότι πρόκειται για το τέλειο έγκλημα, που δεν ανιχνεύεται, δεν αποδεικνύεται, ωστόσο υπάρχουμε εμείς. Μια μεγάλη και ακούραστη στρατιά ανθρώπων ανά τον κόσμο που δεν παύουν να καταγγέλλουν, να δείχνουν, να αποκαλύπτουν αυτά τα εγκλήματα ενάντια σε χώρες και λαούς, σε οικονομίες αλλά και όλα τα έμβια όντα. Στο περιβάλλον που βαυκαλίζονται ότι αγαπούν οι γκλομπαλιστές και υπερασπίζονται.

Ποια είναι αυτά τα όπλα;

Να είναι καλά ο Τέσλα, δεν χρειάζεται να σκάσουν μια βόμβα στα βαθιά για να προκαλέσουν ένα μικρό τσουνάμι στις ακτές του εχθρού -όπως έκαναν παλιά- η δουλειά γίνεται με ηλεκτρομαγνητικά κύματα.

Θερμαντές ιονόσφαιρας, όπως είναι οι εγκαταστάσεις του HAARP……. έχουν πλέον πολλές χώρες – Νορβηγία, Αγγλία, Ρωσία (η Ρωσία είχε πρώτη και τώρα σε συνεργασία) και πολλές άλλες.

Ωστόσο προστέθηκαν κι άλλα καλά στη λίστα των όπλων και καλύτεροι όλων είναι οι δορυφόροι – και αυτοί είναι η αιτία δολοφονίας του Κένεντι…
Όπως καταλαβαίνετε, αυτό είναι μόνο ένα μικρό δείγμα μιας έρευνας που αυτό το μήνα συμπληρώνει 9 ολόκληρα κι ασταμάτητα χρόνια. Άρα… δεν είμαι μέντιουμ, απλά έχω κάνει την homework μου.

Το καλύτερο σας το άφησα για το τέλος

Εδώ δεν έχουμε να κάνουμε πρόβλεψη, αλλά… προειδοποίηση: Το Τούρκικο CNN, μετά τον σεισμό στο Ιράν, επιβεβαιώνει την “πρόβλεψή” μου με το δημοσίευμα του: Χρησιμοποιούν οι ΗΠΑ το HAARP ενάντια στο Ιράν; – Τι είναι η τεχνολογία HAARP;

Με τη βοήθεια της google καθώς δεν γνωρίζω τούρκικα, γράφουν:

Η τεχνολογία HAARP είναι γνωστή ως σύστημα χρηματοδοτούμενο και ανεπτυγμένο από τις ΗΠΑ. Το HAARP, το ερευνητικό πρόγραμμα υψηλών συχνοτήτων High Frequency Active Auroral Research Program, ιδρύθηκε για να διερευνήσει τις ιδιότητες και τη συμπεριφορά της ιονόσφαιρας. Λοιπόν, τι ακριβώς είναι το HAARP,  και χρησιμοποιούν οι ΗΠΑ τεχνολογία HARRP ενάντια στο Ιράν;

Η τεχνολογία HAARP είναι γνωστή ως σημαντική αμυντική και επιθετική δύναμη στα χέρια της Πολεμικής Αεροπορίας των ΗΠΑ . Εδώ είναι τα χαρακτηριστικά αυτής της τεχνολογίας και άλλες λεπτομέρειες σε συντομία:

Ο ερευνητικός σταθμός HAARP τέθηκε σε λειτουργία το 1997 (σ.σ. λάθος τους, το 1992 ξεκίνησε). Ο σταθμός, όπου εφαρμόστηκαν οι θεωρίες του Σέρβου επιστήμονα Νίκολα Τέσλα, στέλνει κύματα 3,5 μεγαβάτ και 10 MgHz στην ιονική ζώνη.

Έχει τη δυνατότητα να στείλει χίλιες φορές πιο ισχυρή ενέργεια από τον ήλιο σε μια συγκεκριμένη περιοχή. Σύμφωνα με τους ειδικούς, αυτές οι τεχνητές ακτίνες 600 χλμ. από τη γη. Το HAARP δημιουργεί ένα φούρνο μικροκυμάτων εάν προβάλλεται σε μεγάλο υψόμετρο και κατευθύνεται σε οποιοδήποτε μέρος του κόσμου.

ΟΙ ΗΠΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΟ HAARP ΣΤΟ ΙΡΑΝ ;

Παρόλο που δεν υπάρχουν επίσημες δηλώσεις από τις ΗΠΑ σχετικά με την τεχνολογία HAARP, υποστηρίζεται ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες μπορούν να το χρησιμοποιήσουν εάν οι ιρανικές επιθέσεις αυξηθούν. Από την άλλη πλευρά, αν χρησιμοποιηθεί το HAARP, εκτιμάται ότι θα γίνει νέα ανακοίνωση από τις ΗΠΑ.

Ναι, βρε, θα βγάλουν και Δελτίο Τύπου – αυτό να δω και τι άλλο στη ζωή!

Βλέπετε, λοιπόν, πόσο εύκολο είναι να γίνεις μάντης; 1. Θέλει διάβασμα 2. Επαφή με τη φύση, γιατί… το ένστικτο είναι 100 φορές πιο ισχυρό κι από την ανάγνωση.

Κλείνοντας, τα Θεοφάνια έκανα κι άλλη μια μαντεψιά! Προέβλεψα την εντελώς μπούρδα επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη στις ΗΠΑ που δεν είχαν κανέναν άλλο στόχο, από το να αγοράσει η Ελλάδα νέα μαχητικά και πανάκριβα. Όπερ και εγένετο. Το μόνο ντηλ που κατάφερε η γελοία αυτή πολιτική μαριονέτα ήταν να χρεώσει με νέα εξοπλιστικά τη χώρα μας για το 2024 – λέτε να μην έχει λυθεί μέχρι τότε η κρίση; Πόσο πουλημένος στις ΗΠΑ είσαι τελικά; Συναγωνισμό με τον προκάτοχό σου κάνεις!

Shares
© ALLNEWZ - Απαγορεύεται οποιαδήποτε αναπαραγωγή μέρους ή συνόλου του υλικού του ιστολογίου μας σε άλλα ιστολόγια, social media ή αποστολή με μέιλ βάσει του νόμου περί πνευματικών δικαιωμάτων

Ακολουθείστε μας!

Επειδή οι κοινοποιήσεις των σελίδων του facebook όσο πάνε και λιγοστεύουν, βάλτε την AllNewz στα αγαπημένα σας για να βλέπετε απευθείας τις νέες δημοσιεύσεις μας

Cece Doucette: Ashland, MA Board of Health EMF/RF

Είπαν και συμφωνούμε…

«Όποιος ελέγχει τα νέφη, ελέγχει τον κόσμο όλο!»

Ακολουθείστε μας

Kατηγορίες

Shares