Image default
Ελλάδα Εμπόλεμη Ζώνη

ΑΥΤΗ είναι η είδηση: «Έσβησε» 11χρονος στην Παιδιατρική Κλινική του Νοσοκομείου Βόλου από άγνωστη αιτία

Σήμερα έφυγαν από τη ζωή ο ηθοποιός Κώστας Βουτσάς και ένα 11χρονο αγοράκι στο Βόλο

Φυσικά όπως αναμένεται, όλα τα ΜΜΕ -ραδιόφωνα, τηλεόραση, έντυπος και ηλεκτρονικός τύπος- θα κάνουν απανωτές αναφορές στο θάνατο του, θα βγάλουν και παλιό υλικό, σε ένα ράλι ανταγωνισμού και εκμετάλλευσης της “πανελλήνιας συγκίνησης”.

Ωστόσο ΑΥΤΗ θα έπρεπε να είναι πρώτη είδηση:

«Έσβησε» στο Νοσοκομείου του Βόλου, μετά από νοσηλεία, ένα παιδί 11 ετών. Ο 11χρονος είχε μεταφερθεί με πυρετό στο Νοσοκομείο και έρευνες γίνονται για να διαπιστωθεί η επιπλοκή που οδήγησε στον θάνατό του. Περισσότερες πληροφορίες για τα αίτια του θανάτου του παιδιού δεν υπάρχουν μέχρι αυτή την ώρα.

Πόσες φορές να το πω; Έχει πέσει θανατικό στο Βόλο και οι αιτίες είναι πολλές. Δεν μπορώ να γνωρίζω όλες τις αιτίες, κι όπως φαίνεται, οι αρμόδιοι δεν έχουν κανένα ενδιαφέρον να τις ψάξουν – όλα βγαίνουν να είναι “καλά”.

Μπορώ ωστόσο να πω για αυτό που βλέπω εδώ και καιρό: Τις τελευταίες μέρες έχει αυξηθεί η πασαρέλα των αεροπλάνων “με τις μακριές ουρές“, κατά συνέπεια, και η ακτινοβολία από όλη την ασύρματη τεχνολογία που πνίγει κυριολεκτικά την περιοχή του Βόλου και το Πήλιο.

Οφείλω να ομολογήσω ότι επί κυβέρνησης ΝΔ και ειδικά με την έναρξη του νέου έτους, επανήλθαν δριμύτερα τα αεροπλάνα “με τις μακριές ουρές“, και θυμίζουν τα πρώτα μνημονιακά χρόνια. Όχι πως επί ΣΥΡΙΖΑ είχαν σταματήσει, αλλά είχαμε δει και καλύτερες μέρες. Τώρα δεν βλέπουμε. Ο καιρός είναι ό,τι να ΄ναι, οι μετεωρολόγοι δεν σταυρώνουν πρόβλεψη, η ατμόσφαιρα βαριά και ο πονοκέφαλος μόνιμος και “κοινός”.

Για αραιή συννεφιά κάνουν λόγω οι καιρολόγοι, αλλά μετά και από τη χθεσινή πασαρέλα που συνεχίζεται και σήμερα, ο ουρανός είναι γεμάτος μια άσπρη γλίτσα:

Άρες μάρες μετεωρολογικές...Χτες, 25 Φεβρουαρίου στο Βόλο, όπου μετά ο καταγάλανος ουρανός γέμισε "συννεφιά"Πήλιο, 26/2/2020Πήλιο, 26/2/2020

Οι Βολιώτες είναι δύσκολοι ως κοινωνία, δεν μοιράζονται εύκολα πράγματα, να όμως που τώρα μοιράζονται έναν πονοκέφαλο.

Χτες ρώτησα μια μάνα: “Έχετε παιδιά ή κατσαρίδες;”

Παιδιά, μου απαντάει. Τότε γιατί επιτρέπετε να τα ψεκάζουν σαν κατσαρίδες; την ρωτώ.

Μετά από μερικά δευτερόλεπτα σιωπής, μου απάντησε: “… Είναι το σύστημα έτσι…”

Διαβάζω στον τοπικό τύπο ότι, στο νοσοκομείο εκτυλίχθηκαν σκηνές αρχαίας τραγωδίας με τους γονείς του παιδιού, τον παππού και άλλα συγγενικά πρόσωπα, σοκαρισμένα από τον θάνατο του μικρού, να ωρύονται για την τραγική κατάληξη και να μην μπορούν να πιστέψουν πως το αγγελούδι τους (οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως ήταν μονοχοπαίδι), έφυγε τόσο γρήγορα από τη ζωή.

Όχι άλλη τραγωδία, φτάνει. Καιρός είναι να ξεσηκωθείτε ενάντια “στο σύστημα” και να θέσετε σκληρές ερωτήσεις. Σε όλους αυτούς που σας κοροϊδεύουν απανωτά, σας τάζουν λαγούς με πετραχήλια, σας ψεκάζουν σαν να είστε έντομα και σας αντιμετωπίζουν ως τέτοια. Α… και στους “περιβαλλοντολόγους” που σας λένε ότι για να σωθεί το κλίμα, χρειάζεται μείωση πληθυσμών. Νομίζουν ότι αυτοί θα μείνουν στην απέξω, ενώ τα μεγάλα “κεφάλια”, έχουν βρει τις άκριες για να μην τους επηρεάζουν, με καλή διατροφή, οχυρωμένα σπίτια και αμάξια, φουλ τάιμ ιατρική παρακολούθηση – γι’ αυτό και φτάνουν τα 100!

Αυτοί δεν ανήκουν στους “πληθυσμούς”.

Shares
⚠ Fair Notice: Τα άρθρα της AllNewz είναι αποτέλεσμα έρευνας, συγγραφής ή μετάφρασης της ιστοσελίδας ​και απαγορεύεται ρητά η πλήρης αναδημοσίευσή τους ή μέρους αυτής, καθώς και η αναπαραγωγή υλικού. Επίσης απαγορεύεται αυστηρώς οποιαδήποτε επισήμανση και χαρακτηρισμός των άρθρων μας από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος οργανώσεις οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε

Στην ίδια κατηγορία

AllNewz σημαίνει όλη η Αλήθεια
Shares