AllNewz

Αποκάλυψη: Αυτό είναι το εκτελεστικό διάταγμα του Ομπάμα για μια παγκόσμια ατζέντα εμβολιασμού!

Το είχα γράψει στην αρχική AllNewz το 2016, πέρασε απαρατήρητο και τώρα γίνεται ξανά επίκαιρο, ενόψει μιας “κορωναϊκής πανδημίας” η οποία μπορεί να είναι μια ακόμα πρόβα τζενεράλε ή… η κανονική παράσταση!

Είναι υπεράνω αμφιβολίας, ότι η κρίση του κορωνοϊού είναι σαν τον Ελβετικό σουγιά: θα χρησιμεύσει στην παγκόσμια ελίτ σε πολλά επίπεδα, και κύρια, θα είναι η άριστη δικαιολογία που της χρειαζόταν για να καλύψει την χρηματοπιστωτική φούσκα, τα τεράστια ελλείμματα κρατών όπως τα τρισεκατομμύρια των ΗΠΑ, την αναιμική ανάπτυξη λόγω ατζέντας αποβιομηχάνισης της παγκόσμιας ελίτ και πολλά πολλά άλλα.

Ωστόσο το μεγαλύτερο ερώτημα που πλανάται παγκοσμίως ειδικά μεταξύ των πιο “αφυπνισμένων” ατόμων, είναι τι θα γίνει με το θέμα του εμβολίου, όταν αυτό θα θεωρηθεί “έτοιμο” κι αν οι εμβολιασμοί θα είναι παγκόσμια υποχρεωτικοί και με ποιον τρόπο θα γίνουν.

Ποια “εκτελεστική διάταγμα” υπέγραψε ο Ομπάμα μόλις δυο μήνες πριν φύγει από τον Λευκό Οίκο

Η εκλογή Ομπάμα στηρίχθηκε σε υποσχέσεις που δεν κρατήθηκαν ποτέ. Αντί για επισήμανση των ΓΤΟ, στη δεύτερη διακυβέρνηση έδωσε μέχρι και ασυλία στις εταιρείες μεταλλαγμένων όπως η Μονσάντο. Ειδικά, η δεύτερη διακυβέρνηση ήταν και η πιο απάνθρωπη από άποψη αποφάσεων, νόμων και εντολών που υπέγραψε (χρειαζόμαστε σελίδες να τις απαριθμήσουμε), αφήνοντας ίσως την καλύτερη για το τέλος.

Μόλις δυο μήνες πριν την κοπανήσει από τον Λευκό Οίκο, την Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2016, ο Ομπάμα υπέγραψε σιωπηλά ένα εκτελεστικό διάταγμα (13747) με τίτλο, Advancing the Global Health Security Agenda to Achieve a World Safe and Secure from Infectious Disease Threats (Προώθηση της Παγκόσμιας Ατζέντας Ασφάλειας Υγείας για την Επίτευξη μιας Παγκόσμιας Ασφάλειας από Απειλές Λοιμωδών Νόσων).

Είναι η πολιτική των Ηνωμένων Πολιτειών να προωθήσει την Ατζέντα Παγκόσμιας Ασφάλειας Υγείας (GHSA), μια πολύπλευρη και πολυεθνική πρωτοβουλία που αποσκοπεί στην επιτάχυνση των μετρήσιμων δυνατοτήτων των χωρών εταίρων για την επίτευξη ειδικών στόχων για την πρόληψη, τον εντοπισμό και την αντιμετώπιση απειλών μολυσματικών ασθενειών (στόχοι GHSA), είτε εμφανίζονται στη φύση, σκόπιμα (βιολογικός πόλεμος) ή τυχαία.

Η ατζέντα -που πέρασε ΑΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ από τα ΜΜΕ- επίσης εμπλέκει εκτός από υπουργεία όπως Άμυνας, Αγροτικής ανάπτυξης κλπ, οργανισμούς και ΜΚΟ, καθώς -βεβαίως βεβαίως- και τον ιδιωτικό τομέα.

Έτσι, βασικά, η ατζέντα είναι να προωθήσει τα εμβόλια και να εξομαλύνει τις διαδικασίες καραντίνας στα έθνη κατά τη διάρκεια των ξεσπασμάτων.

Η Ατζέντα Ασθενείας του GHSA αναφέρει ότι οι συμμετέχουσες χώρες πρέπει να έχουν:

  • Ένα λειτουργικό εθνικό σύστημα χορήγησης εμβολίων – με εθνική εμβέλεια, αποτελεσματικές διανομές, πρόσβαση για περιθωριοποιημένους πληθυσμούς, επαρκή ψυκτική αλυσίδα και συνεχή ποιοτικό έλεγχο.
  • Τουλάχιστον το 90% της κάλυψης του πληθυσμού ηλικίας 15 μηνών της χώρας, με τουλάχιστον μία δόση εμβολίου για την ιλαρά.

Ορισμένα αξιοσημείωτα “πενταετή στοιχεία δράσης” περιλαμβάνουν:

  • Διεξάγετε δραστηριότητες ρουτίνας ανοσοποίησης
  • Εφαρμογή παρακολούθησης βάσει περιπτώσεων
  • Επίτευξη και τεκμηρίωση του εμβολιασμού των εργαζομένων στον τομέα της υγείας

Ο Bill Gates παρείχε στο CDC (Centers for Disease Control and Prevention) ένα εργαλείο επιτήρησης που βοηθά στον εντοπισμό “κινδύνου ιλαράς σε επίπεδο περιοχής” με βάση τα αρχεία ανοσοποίησης.

Επιπλέον, το HHS πρότεινε τότε να δώσει στο CDC την εξουσία να κρατάει και να απομονώνει τους ανθρώπους χωρίς τη σωστή διαδικασία.

Όταν εμφανιστεί μια ανησυχία, το άτομο δεν είναι ελεύθερο να αφήσει ή να διακόψει τη συζήτησή του με έναν υπάλληλο δημόσιας υγείας ή καραντίνας.

Το CDC ορίζει το στάδιο πριν από την επικοινωνία που σημαίνει το στάδιο που ξεκινά από την πρώτη ευκαιρία ενός ατόμου για έκθεση σε έναν μολυσματικό παράγοντα.

Το CDC μπορεί να συνάψει συμφωνία με ένα άτομο, υπό τους όρους που το CDC θεωρεί εύλογα αναγκαίο,
υποδεικνύοντας ότι το άτομο συναινεί σε οποιοδήποτε από τα μέτρα δημόσιας υγείας που επιτρέπονται βάσει του παρόντος μέρους, συμπεριλαμβανομένης της απομόνωσης, της ελευθέρωσης υπό όρους, της ιατρικής εξέτασης, της νοσηλείας, του εμβολιασμού, και της θεραπείας: υπό την προϋπόθεση ότι η συναίνεση του ατόμου δεν θεωρείται ως προϋπόθεση για οποιαδήποτε άσκηση οποιασδήποτε εξουσίας στο πλαίσιο αυτού του μέρους.

… άτομα που παραβιάζουν τους όρους της συμφωνίας ή τους όρους της Ομοσπονδιακής Διάταξης για καραντίνα, απομόνωση, ή υπό όρους απελευθέρωση (ακόμη και αν δεν υπάρχει συμφωνία μεταξύ του ατόμου και της κυβέρνησης), μπορεί να υπόκειται σε ποινικές κυρώσεις.

Η πηγή όλων των παραπάνω αναφορών είναι ο επίσημος προτεινόμενος κανόνας για τον έλεγχο των μεταδοτικών ασθενειών από το Health & Human Services (HHS).

Η Παγκόσμια Ατζέντα Ασφάλειας Υγείας ξεκίνησε το 2014

Τον Φεβρουάριο του 2014, 29 χώρες εταίροι εγκαινίασαν το Παγκόσμια Ατζέντα Υγείας (GHSA) σε συνεργασία με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας, τον Οργανισμό Τροφίμων και Γεωργίας των Ηνωμένων Εθνών, τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας των Ζώων και την Ευρωπαϊκή Ένωση. Από τότε, το GHSA έχει δεσμεύσει περίπου 50 χώρες εταίρους, που μοιράζονται το ενδιαφέρον να επιταχύνουν την πρόοδο προς συγκεκριμένα, μετρήσιμα αποτελέσματα για να δημιουργήσουν έναν κόσμο ασφαλή από απειλές μολυσματικών ασθενειών.

Βίντεο του Department of Foreign Affairs and Trade, του Φεβρουαρίου, 2019

Παγκόσμια συνεργασία στον τομέα της υγείας: Παγκόσμια Ατζέντα Ασφάλειας Υγείας
Περιγραφή: Η Αυστραλία είναι ένα εκ περιτροπής μέλος της Παγκόσμιας Ομάδας Καθοδήγησης για την Ατζέντα Παγκόσμιας Ασφάλειας για το 2019-20, ένα παγκόσμιο δίκτυο που συνεργάζεται για την ενίσχυση της προστασίας από έκτακτα περιστατικά μολυσματικών ασθενειών.

Μετά τις “τραγωδίες” του Έμπολα, του Ζίκα, του Η1Ν1 που αποδείχθηκε επιδημία-σκάνδαλο, φτάσαμε και στον Κορωνοϊό με τις απειλές των “ειδικών” ότι θα νοσήσει η πλειοψηφία του πλανήτη, και ότι μεταδίδεται μέσω χαρτονομισμάτων για να καταλήξουμε και στην πλαστική συναλλαγή και την κατάργηση των μετρητών.

Πόσο μακριά θα το τραβήξουν; Κανείς δεν ξέρει αν η φούσκα θα σκάσει όπως με τις προηγούμενες παγκόσμιες απειλές ή αυτή τη φορά θα είναι η αφορμή για μια παγκόσμια στρατονομία και επιβολή νόμου.

Τα σενάρια που ακούγονται είναι πολλά και καθόλου ευχάριστα. Αν καταργηθούν τα νομίσματα, και όλα γίνονται με κάρτα, ίσως θα πρέπει να έχεις εμβολιαστεί για να παραμείνεις “στο σύστημα”. Όσο πάλι για τις επιπτώσεις ενός αδοκίμαστου εμβολίου, εκεί τα σενάρια πάλι ποικίλουν: από σφάλματα “λόγω βιασύνης” που ίσως προκαλέσουν διάφορες παρενέργειες όπως πχ μια ακούσια στειρότητα, μέχρι και τσιπάρισμα των πληθυσμών.

Οι θεωρίες συνωμοσίες παραμένουν θεωρίες μέχρι της αποδείξεως του αντιθέτου. Αν έλεγες σε έναν Βρετανό πριν μερικά χρόνια ότι η ίδια του η κυβέρνηση τον έχει καταστήσει πειραματόζωο εν αγνοία του, θα σου έλεγε θεωρίες συνωμοσίας, μέχρι που τελικά έγιναν οι αποκαλύψεις. 

Ο “Ελβετικός σουγιάς” του Κορωνοϊού αυτή τη φορά δείχνει να μην αστειεύεται, έτοιμος να λειτουργήσει σε πολλαπλά επίπεδα, από το να διαλύσει την Παγκόσμια Οικονομία καλύπτοντας το κράχ που κάποιοι περίμεναν, σε μια εποχή που κάθε χρόνο η παγκόσμια ελίτ γίνεται όλο και πιο πλούσια, μέχρι την επιβολή Νόμου και Τάξης σε παγκόσμιο επίπεδο και τον υποχρεωτικό εμβολιασμό πληθυσμών, ειδικά όλων αυτών που αρνούνται να εμβολιαστούν.

Το γενικότερο αίσθημα των πολιτών είναι ότι η δουλειά είναι στημένη, ο ιός είναι κατασκευασμένος, κι αυτό τουλάχιστον είναι ένα θετικό σημάδι, και ίσως ένα ελπιδοφόρο μήνυμα ότι όλοι μαζί, ίσως μπορέσουμε να αντιμετωπίσουμε τα σχέδια τους.

Είπαμε, το 2020 δεν είναι δύσκολη χρονιά, είναι η αρχή μιας δύσκολης δεκαετίας. Και να που δεν πρόλαβε να αρχίσει, και δυστυχώς, επιβεβαιωνόμαστε…

Το βίντεο με τον Ομπάμα το 2014 για την έναρξη της Παγκόσμιας Ατζέντας Ασφάλειας Υγείας

Shares
© ALLNEWZ - Απαγορεύεται οποιαδήποτε αναπαραγωγή μέρους ή συνόλου του υλικού του ιστολογίου μας σε άλλα ιστολόγια, social media ή αποστολή με μέιλ βάσει του νόμου περί πνευματικών δικαιωμάτων

Ακολουθείστε μας!

Επειδή οι κοινοποιήσεις των σελίδων του facebook όσο πάνε και λιγοστεύουν, βάλτε την AllNewz στα αγαπημένα σας για να βλέπετε απευθείας τις νέες δημοσιεύσεις μας

Cece Doucette: Ashland, MA Board of Health EMF/RF

Είπαν και συμφωνούμε…

«Όποιος ελέγχει τα νέφη, ελέγχει τον κόσμο όλο!»

Ακολουθείστε μας

Kατηγορίες

Shares