AllNewz

Ο “γλυκούλης” Τσιόρδας εκπροσωπεί αυτό που γράφαμε ότι θα συμβεί από το 2015 και… όπερ κι εγένετο!

 Είναι γλυκούλης, χαμηλών τόνων, πολύτεκνος, “χριστιανός”, εξαίρετος επιστήμονας ο Σωτήρης Τσιόρδας; Τίποτα απ’ όλα αυτά: Είναι ένας ακόμα Τεχνοκράτης, και το δημοσίευμα της AllNewz του 2015 απλά επιβεβαιώνεται

Όχι μόνο η διάλυση της οικονομίας, αλλά και η πολιτική απαξίωση είναι στα σχέδια της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης, Το άρθρο είναι γραμμένο από τις 27 Ιουλίου 2015 και αναδημοσιεύτηκε 9/7/19 στο νέο σάιτ, με την ανάληψη εξουσίας από τη Νέα Τεχνοκρατία του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Και τώρα τι βλέπουμε; Ότι οι τεχνοκράτες της υγείας, της οικονομίας, της πολιτικής προστασίας κλπ, είναι αυτοί που αποφασίζουν τα πάντα, ακόμα κι αν κάποιοι πολιτικοί ηγέτες -όπως Τραμπ ή Τζόνσον- μπορεί να έχουν αρχικά μια άλλη άποψη, αλλά τελικά αναγκάζονται να “υπακούσουν” στις εντολές τους.

Αλλά πάμε στον “γλυκούλη” Τσιόρδα που όλοι πρέπει να ακούμε και να εμπιστευόμαστε.

Τσιόδρας: «Ο κορωνοϊός δεν… ταξιδεύει στον αέρα»

[Πηγή: iefimerida.gr]

Εκτός από την καθημερινή ενημέρωση σχετικά με τα κρούσματα κορωνοϊού και την κατάστασή τους ο επικεφαλής λοιμωξιολόγος του υπουργείου Υγεία, έκανε κάποιες διευκρινιστικές δηλώσεις ώστε οι πολίτες να παίρνουν τα κατάλληλα μέτρα και να μην δρουν με πανικό. Ανάμεσα σε άλλα, ο Σωτήρης Τσιόδρας επισήμανε ότι ο ιός δεν… ταξιδεύει στον αέρα, αλλά στις περισσότερες περιπτώσεις έχει μεταφερθεί με αεροσταγονίδια, ενώ υπογράμμισε ότι η κατάσταση κάθε άλλο παρά έχει ξεφύγει και ότι τα πάντα είναι υπό έλεγχο. […] «Δεν υπάρχουν δεδομένα για αερογενή μετάδοση του ιού. Αυτό που γνωρίζουμε είναι ότι η μετάδοση γίνεται μέσω σταγονιδίων από τη μύτη και από το στόμα».

Αυτά έλεγε στις 15/1/20. Τότε γιατί η αναστάτωση στις μεγάλες παραλίες, κάτω από τον ήλιο, το ισχυρό αυτό “όπλο” κατά όλων των ιώσεων;

Τσιόδρας: Στην Ελλάδα περιμένουμε έξαρση του κορωνοϊού αλλά δεν χρειάζεται πανικός

Στις αρχές Μαρτίου έλεγε:

Απαντώντας σχετικά με τη διασπορά του κορωνοϊού εκτίμησε ότι μπορεί να νοσήσει το 15% του πληθυσμού, ενώ προχώρησε σε σύγκριση με την γρίπη, τονίζοντας για μία ακόμη φορά ότι δεν χρειάζεται πανικός «Το ξανατονίζω, η επιδημία του φόβου και του πανικού είναι χειρότερη από τον ιό αυτό και τα 21 κρούσματα ή 31 κρούσματα ή 1000 κρούσματα. Υπολογίζεται ότι 5% με 15% του πληθυσμού προσβάλλεται κάθε χρόνο από τη γρίπη. Ξέρετε πόσο είναι αυτό; Είναι 1.500.000 άνθρωποι. Το έχουμε συνειδητοποιήσει αυτό;», ανέφερε.

«Θέλει λοιπόν πάρα πολλή προσοχή ο τρόπος με τον οποίο χειριζόμαστε τον ιό αυτό. Πόσοι θα προσβληθούν; Έ, όχι δεν θα είναι 70% συγγνώμη. Και μόνο τα μέτρα τα απλά που σας είπα… μην βιάζεστε όλοι θα απαντήσω σε όλους, περιμένετε. Βλέπω εδώ πέρα πετιούνται χέρια, εσείς έχετε πιο πανικό από εμένα. Εγώ δεν έχω. Γιατί γνωρίζω την αλήθεια. Έτσι πρέπει, σας παρακαλώ λοιπόν, αυτό είναι πανικός. Αυτό το χέρι είναι πανικός. Ηρεμία», σύστησε ο κ. Τσιόδρας.

Η «φάση 2» του Τσιόδρα όταν άλλοι έκλειναν σύνορα προληπτικά

στις 6/3/20 [πηγή]

«Τα ταξιδιωτικά μέτρα έχουν πολύ μικρή σημασία όταν αφορούν, παραδείγματος χάρη, στις σχολικές εκδρομές και τους μαθητές. Όταν όμως αφορούν σε ανθρώπους οι οποίοι ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες, είναι ιδιαίτερα σημαντικά. Αυτοί οι άνθρωποι θα πρέπει να προστατευτούν ιδιαίτερα, γιατί είναι υψηλότερου κινδύνου. Άρα, οι άνθρωποι οι οποίοι ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες, θα πρέπει να αποφεύγουν τα ταξίδια σε χώρες οι οποίες έχουν κρούσματα, σε χώρες οι οποίες έχουν μεγάλη διάδοση στον πληθυσμό. Οι άνθρωποι αυτοί θα πρέπει να προστατεύουν περισσότερο την υγεία τους, να είναι λιγότερο εκτεθειμένοι αυτήν την εποχή».

Και είχαμε επιστροφές μαθητών και μάλιστα από Ιταλία, που απλά… τους έβαλαν θερμόμετρο -παρότι ξέρουμε ότι αυτό δεν λέει απολύτως τίποτα- και χωρίς καραντίνα, επέστρεφαν κανονικά στο σχολείο. Τώρα κλαίει για τους παππούδες και τις γιαγιάδες; Μήπως εκτός από άριστος ψάλτης είναι και καλός ηθοποιός;

Στο βίντεο μετά το 16:00, επιχειρεί να απενοχοποιήσει το Ισραήλ που δεν ανακοίνωσε ότι ήδη έχει συμπτώματα Κορωνοϊού και μας έστειλε πίσω άρρωστους εκδρομείς, ενώ παραδέχεται ότι ο ιός περνάει τα σύνορα γι’ αυτό … πρέπει να πλένουμε τα χέρια μας, όχι να τα κλείσουμε….

Καθησυχαστικός από τις 25 Φεβρουαρίου, μπορεί να γίνει πανδημία αλλά είναι σαν μια απλή γρίπη. Κι ενώ όλος ο πλανήτης κυκλοφορούσε με γάντια και μάσκες, εδώ μας έλεγαν μόνο όσοι είναι άρρωστοι πρέπει, για τους υπόλοιπους δεν έχει νόημα. Ναι, δεν έχει όταν δεν έχει κι αρκετό υλικό.

Και πάμε ακόμα πιο πίσω, τότε που είχαμε αγωνία για την έξαρση γρίπης και όχι ακόμα τόσο τον κορωνοϊό. Τον ρωτούν οι δημοσιογράφοι, μήπως αν όλοι κάνουν εμβόλιο γρίπης, τελικά ο ιός γίνει ανθεκτικός σε αυτό και μεταλλαχθεί ή ισχυροποιηθεί; (2:56 του βίντεο)

Κι ενώ αρχικά λέει ότι αυτό κάνουμε, συνιστούμε μόνο τις ευπαθείς ομάδες και τον περίγυρο τους, μετά λέει ότι ο μαζικός εμβολιασμός βοηθάει να αντιμετωπιστεί η γρίπη ηπιότερα (κάτι που σε πολλούς τελικά δεν έγινε) και ότι στις ΗΠΑ αναζητούν ένα εμβόλιο δια… πάσαν γρίπην και μαλακίαν, για να τους πιάνει όλους.

Στη συνέχει ακούστε την εύλογη ερώτηση του Παυλόπουλου για τον συνδυασμό γρίπης και νέου ιού κι αν χρειάζονται γρήγορα έκτακτα και προληπτική μέτρα, κι ακούστε τι απαντά ο ειδήμων:

Αν λοιπόν, καλούμαστε να δείξουμε τυφλή εμπιστοσύνη στους ντόπιους και ξένους τεχνοκράτες που συνεννοούνται μεταξύ τους δια των γνωστών οδών, αυτό ακριβώς μας περιμένει:

Δημιουργική ασάφεια, πανικός, ανασφάλεια, σταδιακός περιορισμός και στη συνέχεια επιβολή στρατιωτικών νόμων

Κι αυτό, απλά, γιατί από την ενημέρωση που παίρνουν οι πολίτες από τα “καλά” ΜΜΕ, χωρίς να κάνουν και οι ίδιοι την δική τους “εργασία” ενημέρωσης, γίνονται αυτομάτως ο “αδύναμος κρίκος” μιας αφυπνισμένης και έτοιμης για όλα κοινωνίας.

Το λέγαμε από το 2015, κι ακόμα πιο πριν: Η Παγκόσμια Διακυβέρνηση θα γίνει μόνο μέσω Τεχνοκρατών. Και οι πολίτες θα πειθαρχούν χωρίς άποψη.

Γλυκούλης; Δεν νομίζω…

Shares
© ALLNEWZ - Απαγορεύεται οποιαδήποτε αναπαραγωγή μέρους ή συνόλου του υλικού του ιστολογίου μας σε άλλα ιστολόγια, social media ή αποστολή με μέιλ βάσει του νόμου περί πνευματικών δικαιωμάτων

Ακολουθείστε μας!

Επειδή οι κοινοποιήσεις των σελίδων του facebook όσο πάνε και λιγοστεύουν, βάλτε την AllNewz στα αγαπημένα σας για να βλέπετε απευθείας τις νέες δημοσιεύσεις μας

Cece Doucette: Ashland, MA Board of Health EMF/RF

Είπαν και συμφωνούμε…

«Όποιος ελέγχει τα νέφη, ελέγχει τον κόσμο όλο!»

Ακολουθείστε μας

Kατηγορίες

Shares