AllNewz

«Ανθρώπινο χέρι» στην έκτακτη αλλαγή του καιρού

Αρχικά ειπώθηκε απ’ όλους τους μετεωρολόγους, ότι οι 10ήμερη κακοκαιρία που σακάτεψε κυριολεκτικά τη χώρα μας σταματά το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος

UPDATE 10 μ.μ.: Ευχαριστούμε το meteo για το βίντεο που ανέβασε, το οποίο αναφέρει:

  • Το ιδιαίτερα ασυνήθιστα, για την εποχή που διανύουμε, ισχυρό και βαθύ βαρομετρικό στο Βόρειο Ιόνιο που ευθύνεται για την πρόσκαιρη κακοκαιρία στη χώρα μας καταγράφηκε λεπτομερώς από τους μετεωρολογικούς δορυφόρους και το δίκτυο των μετεωρολογικών σταθμών του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών/meteo.gr

Στο βίντεο βλέπουμε για μια ακόμα φορά την κίνηση των νεφών (αριστερά) να είναι διαφορετική από τους κυματισμούς στα ίδια τα νέφη, κάτι που δείχνει ότι αυτές οι γραμμές δεν προκαλούνται από ανέμους, αλλά από την ηλεκτρομαγνητική επέμβαση κατά την χειραγώγηση του φαινομένου.

Δείτε το βίντεο – μετά ακολουθεί το αρχικό μας κείμενο: (ανοίξτε ΥΤ και κάντε ζουμ για καλύτερη εικόνα)

Ωστόσο φτάνοντας στο 3ήμερο αυτό άλλαξε και πάλι θα χαλάσει ο καιρός λόγω «ενός νέου βαρομετρικού που θα περάσει από την ελληνική επικράτεια».

Αλήθεια, γκαβοί είναι όλοι οι μετεωρολόγοι και δεν τον «είδαν» να έρχεται; Όχι, γκαβοί δεν είναι, μουγκοί είναι. Γιατί δεν θέλουν, ή δεν τους επιτρέπεται, να πουν ότι ο καιρός της Ελλάδας χειραγωγείται, όπως φυσικά και του μεγαλύτερου μέρους του πλανήτη, αλλά τώρα μιλάμε για τη δική μας χώρα, και αυτομάτως η σιωπή και συνενοχή όσων γνωρίζουν, τους καθιστά και προδότες της χώρας μας.

Δείτε τα ηλεκτρομαγνητικά κύματα που κατέγραψαν σήμερα οι δορυφόροι της NASA στο “μάτι” που δημιουργήθηκε στο Ιόνιο:

Επίσης σεισμική δόνηση μεγέθους 4 Ρίχτερ κατεγράφη χτες στις 05:45 στην θαλάσσια περιοχή, 45 χιλιομέτρων νοτιοδυτικά της Ζακύνθου. Ο σεισμός είχε εστιακό βάθος μόλις 2 χιλιομέτρων, και ξέρουμε ότι οι περισσότεροι επιφανειακοί σεισμοί είναι αποτέλεσμα επέμβασης μικροκυμάτων, πιθανά από δορυφόρους που πλέον έχουν οπλοποιηθεί.

Όσο για τον καιρό που περιμένουμε να “φτιάξει”, μάλλον θα περιμένουμε αρκετά ακόμα, εκτός κι αν στους “φτιαγμένους” συγκαταλέγονται πλέον και οι μέρες που η Αφρικάνικη σκόνη θα μας κόβει την ηλιακή ακτινοβολία και θα κάνει την ατμόσφαιρα αποπνικτική. Το meteo βγάζει σχετική “σκονισμένη” πρόγνωση τουλάχιστον μέχρι και τις 10 του Ιουνίου. Μετά βλέπουμε.

Πουλάμε καλοκαίρι στους ξένους, αλλά προς το παρόν πουλάμε φύκια για μεταξωτές κορδέλες, με μούφα σποτάκια ακριβοπληρωμένα σε ημετέρους από την κυβέρνηση. Καλοκαίρι δεν είναι μόνο άνοδος της θερμοκρασίας και “μπλε” θάλασσες, αλλά κυρίως, ανέφελος καταγάλανος ουρανός.

Ένας στους δυο Έλληνες έχει πλέον έλλειψη βιταμίνης D λόγω της συνεχούς χειραγώγησης καιρού.

Shares
© ALLNEWZ - Απαγορεύεται οποιαδήποτε αναπαραγωγή μέρους ή συνόλου του υλικού του ιστολογίου μας σε άλλα ιστολόγια, social media ή αποστολή με μέιλ βάσει του νόμου περί πνευματικών δικαιωμάτων

Ακολουθείστε μας!

Επειδή οι κοινοποιήσεις των σελίδων του facebook όσο πάνε και λιγοστεύουν, βάλτε την AllNewz στα αγαπημένα σας για να βλέπετε απευθείας τις νέες δημοσιεύσεις μας

Cece Doucette: Ashland, MA Board of Health EMF/RF

Είπαν και συμφωνούμε…

«Όποιος ελέγχει τα νέφη, ελέγχει τον κόσμο όλο!»

Ακολουθείστε μας

Kατηγορίες

Shares