AllNewz

Η «καιρική βόμβα» ήταν τεχνητή και οι νεκροί μας αξίζουν την Αλήθεια

Έγινε στην Μάνδρα και ξανάγινε στην Εύβοια. Κι όσο σωπαίνουμε, θα συνεχίσει να γίνεται

Η Τροποποίηση, ή Χειραγώγηση ή Οπλοποίηση Καιρού, δεν είναι κάτι ούτε νέο, ούτε άγνωστο. Απλά στην Ιστορία αλλάζει μορφές και εξελίσσεται -από τις λιτανείες και τους χορούς της βροχής των παλαιών χρόνων, τώρα και στην τεχνολογία Τέσλα.

Το να μαζέψεις όλη την προβλεπόμενη βροχή σε ένα και μόνο σημείο, στερώντας ή λιγοστεύοντας την στις γύρω περιοχές, σήμερα είναι τόσο εύκολο, όσο να φτιάξεις ένα καφέ εσπρέσο στο σπίτι.

Μπορεί να γίνει με τη σπορά νεφών, αλλά πλέον μπορεί να γίνει ευκολότερα και αποτελεσματικότερα μέσω μικροκυμάτων. Και όχι, δεν απαιτείται πλέον η τεχνολογία χααρπ, υπάρχουν δορυφόροι.

Ναι… δεν υπάρχουν ακόμα… λένε κάτι επιστημονικά σάιτς, αλλά… να μωρέ… θα υπάρξουν σύντομα. Μόνο που η πείρα λέει ότι όταν λένε «δεν υπάρχει ακόμα» αυτό που θα μπορεί να κάνει τούτο ή το άλλο, είναι όταν ΗΔΗ έχει υπάρξει, αλλά… ανήκει στη σφαίρα της «επιστημονικής φαντασίας» ή της «συνωμοσιολογίας»

Γράφει το science.howstuffworks.com: Μπορούμε να ελέγξουμε τον καιρό; Σαφώς και μπορούμε, κι αρχίζει τα γνωστά περί σποράς νεφών κλπ για να καταλήξει:

 • Είναι ένα πράγμα να ελέγξουμε τις βροχοπτώσεις από λίγα σύννεφα σε μια τοπική περιοχή. Είναι όμως δυνατόν να αποτρέψουμε τη δημιουργία τυφώνων; Κάποιοι επιστήμονες το πιστεύουν. Η μοντελοποίηση υπολογιστών των πρόσφατων μεγάλων τυφώνων, όπως ο Andrew του 1992, αποκαλύπτει πώς ακόμη και μία ή δύο μικρές αλλαγές θα μπορούσαν να έχουν μετατρέψει μια μεγάλη καταστροφή σε μια μικρή καταιγίδα. Αυτή είναι η καρδιά της θεωρίας του χάους, ένα σύνολο επιστημονικών αρχών που περιγράφουν πολύ περίπλοκα συστήματα, όπως τα καιρικά συστήματα, όπου μικρές αλλαγές στις αρχικές συνθήκες αλλάζουν ριζικά τα τελικά αποτελέσματα.
 • Τώρα οι μετεωρολόγοι αναρωτιούνται εάν θα μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν το χάος για να αποτρέψουν τον σχηματισμό τυφώνων. Αν μπορούσαν να αλλάξουν μία ή δύο μεταβλητές όπως μια καταιγίδα του Ατλαντικού αρχίζει να συσσωρεύεται σε ένα τέρας, ίσως θα μπορούσαν να μειώσουν τη δύναμή της ή να εκτρέψουν το δρόμο της. […] Ένας φυσικός πρότεινε να διαταράξει το σχηματισμό νέφους διοχέτευσης με το να κάνει «ζάπινγκ» στην ατμόσφαιρα με δέσμες μικροκυμάτων που θα πυροβοληθούν από δορυφόρους που λειτουργούν με ηλιακή ενέργεια.
 • Αλλά αυτή τη στιγμή, ακούγεται σαν περισσότερη επιστημονική φαντασία, όπου ο έλεγχος του καιρού παραμένει τόσο εύκολος όσο ο χειρισμός ενός διακόπτη στη μηχανή τροποποίησης καιρού και η σωστή ποσότητα βροχής, χιονιού ή ήλιου.

Κι όταν δείχνουμε εικόνες από τους δορυφόρους της ΝΑΣΑ με τα νέφη γεμάτα περίεργες γραμμώσεις που δεν μοιάζουν φυσικές, ΑΥΤΌ το «ζάπινγκ» ακριβώς εννοούμε. Να, λοιπόν με τα ελάχιστα μέσα που διαθέτουμε τι μπορούμε να δούμε πάνω από την Εύβοια στις 9 Αυγούστου 2020:

Κι αν με ρωτήσετε γιατί το κάνουν, γιατί το κάνουν και στην Ελλάδα, οι απαντήσεις είναι δυο:

 1. Πρώτον γιατί μπορούν
 2. Δεύτερον για να βγουν τα κωλόπαιδα της Κλιματικής Αλλαγής και να πουν το μακρύ και το κοντό τους, όπως έσπευσαν να κάνουν κάποιοι όσο ακόμα μετράγαμε τους νεκρούς, και όπως έσπευσε το το κακομαθημένο κωλοπαίδι που μας έγινε και ευρωβουλετής, ο Πέτρος Κόκκαλης, με ερώτηση στην ΕΕ:  Πώς προτίθεται να αναβαθμίσει τα μοντέλα που συμβουλεύονται οι αρχές πολιτικής προστασίας ώστε να προσαρμοστούν στα νέα δεδομένα της κλιματικής αλλαγής και στο μεγαλύτερο εύρος τιμών/σφοδρότητας των καιρικών φαινομένων; 

Πως προτίθεται; Αμ ΔΕΝ προτίθεται, γιατί αν προτίθετο, θα μίλαγαν για την χειραγώγηση καιρού και την οπλοποίηση περιβάλλοντος. Τα συμφέροντα -ειδικά των Βόριων Ευρωπαϊκών χωρών- είναι πλέον τεράστια και πάρα πολλά (από τις πωλήσεις των ΑΠΕ τους, μέχρι του ότι έχουν καλύτερο μεσογειακό κλίμα, τους πράσινους φόρους αλλά και το “χεράκ锨στα πετρέλαια του Βορρά) για να διατηρούν το αφήγημα της Κλιματικής Αλλαγής, και οι νότιες χώρες θα συνεχίσουν να πληρώνουν το αντίτιμο.

Κι από αυτό κερδισμένες είναι επίσης ΗΠΑ, Καναδάς και Ρωσία, βεβαίως βεβαίως.

Και μιας και πιάσαμε το πινγκ πονγκ των ευθυνών πετώντας ο ένας το μπαλάκι στον άλλο, θα ξαναπώ για μια ακόμα φορά: Η σιωπή, είναι συνενοχή, και όσοι είναι σε θέσεις κλειδιά και σωπαίνουν, πολύ απλά, έχουν αίμα αθώων στα χέρια τους!

Στην τελική, όσο κυκλοφορούν εκεί έξω σχιζοφρενείς με καιρικά πριόνια στα χέρια, εμείς θα λέμε ΕΣΕΙΣ ΕΊΣΤΕ ΟΙ ΒΑΣΙΚΟΊ ΎΠΟΠΤΟΙ και όχι η «Κλιματική μη χε… Αλλαγή»!

Και κάτι ακόμα: Μην ψάχνετε ανύπαρκτους πυραύλους στην έκρηξη στη Βηρυτό, ψάξτε καλύτερα για αόρατα όπλα κατευθυνόμενης ενέργειας, θα είστε πιο κοντά – ζεστό, ζεστό ζεστό… όπως λέγαμε παλιά στο παιδικό παιγνίδι “βρες το”.

Μελέτη “για το μέλλον” αναφέρει το πως θα χειραγωγούνται τα νέφη ως πυραυλική “άμυνα” μέσω όπλων κατευθυνόμενης ενέργειας μέχρι το 2030.

Και σύντομα έρχεται άρθρο που αποκαλύπτει πως το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ συνδυάζει την φερόμενη πανδημία και την Κλιματική Αλλαγή για να κάνει «reset» τις κοινωνίες μας.

Και διαβάστε ακόμα, γιατί τα μεγάλα μυστικά κρύβονται πάντα σε κοινή θέα (στο τρίτο άρθρο θα δείτε πολλές πρακτικές, και δορυφόρους με λέιζερ):
 1. Βροχή κατά παραγγελία με ακτίνες λέιζερ – Πανεπιστήμιο της Γενεύης 
 2. Επιστήμονας εξηγεί πως μπορούν να ελέγξουν τον καιρό με λέιζερ
 3. “Χακάροντας την Μητέρα Φύση έχει τόσο μεγάλη πλάκα!”
 4. Η ομιλία του Προέδρου Κένεντι στον ΟΗΕ για την τροποποίηση του καιρού κι εκείνη που του κόστισε τη ζωή
 5. “Ελέγξτε  το παγκόσμιο στρώμα νέφωσης. Γιατί όποιος ελέγχει τον καιρό, ελέγχει τον κόσμο όλο!”
 6. Weather Modification Using Electromagnetic Beams
 7. Δοκίμιο: “Πως να διαλύσετε το Περιβάλλον – Εκτός κι αν έρθει Ειρήνη”
 8. “Οπλίζοντας τη Μητέρα Φύση: Η Γέννηση του Καταστροφικού Περιβαλλοντισμού”
 9. “Πρόγνωση καιρού και έλεγχος καιρού” (ένα μέλλον για  όλους)
 10. Η NASA εκτόξευσε προηγμένη συσκευή λέιζερ στο διάστημα για… να “μετρήσει” τον πολικό πάγο της Γης
 11. “Κλέφτες Νεφών”: Το Ιράν κατηγορεί το Ισραήλ ότι του κλέβει τα σύννεφα!
 12. Παράνοια: Προγραμμάτιζαν τεχνητή βροχή στο Πακιστάν και τώρα μετρούν νεκρούς από τις βροχές!
 13. Όλα “Άνω – Κάτω” κι εμείς στη μέση ενός βρόμικου σχεδίου
 14. Οπλοποίηση Καιρού
 15. Όταν στην Ε.Ε. μιλούσαν για το HAARP (σ.σ. τώρα ακούν τον Πέτρο Κόκκαλη να λέει μαλακίες…)
 16. “Κάτω από ένα ιονισμένο ουρανό: Από τα Chemtrails στην Περίφραξη του Διαστήματος”
Shares
© ALLNEWZ - Απαγορεύεται οποιαδήποτε αναπαραγωγή μέρους ή συνόλου του υλικού του ιστολογίου μας σε άλλα ιστολόγια, social media ή αποστολή με μέιλ βάσει του νόμου περί πνευματικών δικαιωμάτων

Ακολουθείστε μας!

Επειδή οι κοινοποιήσεις των σελίδων του facebook όσο πάνε και λιγοστεύουν, βάλτε την AllNewz στα αγαπημένα σας για να βλέπετε απευθείας τις νέες δημοσιεύσεις μας

Cece Doucette: Ashland, MA Board of Health EMF/RF

Είπαν και συμφωνούμε…

«Όποιος ελέγχει τα νέφη, ελέγχει τον κόσμο όλο!»

Ακολουθείστε μας

Kατηγορίες

Shares